Intern sælger

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Hirtshals

Intern Sælger

DSN A/S, Hjørring.

Vi søger en selvstændig, fleksibel og alsidig medarbejder til at indgå som en del af vores salgs- og serviceorganisation.

Har du interesse og flair for kundekontakt. Er det naturligt for dig at yde god kundeservice, og der igennem at sælge kvalitetsprodukter til kunderne. Kan du lide at rådgive dine kunder og assistere dine kolleger i deres salgsarbejde? Så er her muligheden for at søge en spændende stilling i DSN A/S,

Din hverdag:

Du oplever en spændende og varieret og til tider travl hverdag med mange berøringsflader til kunder og kolleger m.v. Sammen med din kollega har du ansvaret for betjening af – og salget til de kunder, der henvender sig, primært pr. telefon/mail, men også personligt. Ligeledes er du kontaktperson og yder support til vore kørende salgskonsulenter. Du udarbejder og følger op på tilbud, og indgår i teamet der har ansvaret for vores webshop Til tider foretager du kundebesøg uden for huset med fremvisning af vore produkter, ligesom du ca. 5 gange om året deltager i messer.

Dine kollegaer

Du får 25 flinke, hjælpsomme og dygtige kollegaer i alle aldre med vidt forskellige uddannelser og erfaringer, hvilket gør, at der tilsammen skabes en alsidig og stærk helhed.

”For mig er det sociale fællesskab vigtigt, og derfor sætter jeg pris på, at vi har et godt arbejdsmiljø med en uformel tone, hvor der er plads til den enkelte og til humor i løbet af arbejdsdagen”, siger Mette, en af dine nye kollegaer.

Din chef

Du vil referere til den administrerende direktør, Svend Erik Riisager. Han er indehaver af virksomheden sammen med sin bror og har en lang erfaring og dyb indsigt i virksomheden, her under på salgsområdet. Du får således en kompetent og erfaren chef, som har et unikt kendskab til alt omkring virksomheden, kunderne, samarbejdspartnerne samt virksomhedens branche som helhed.

Om DSN A/S

Virksomheden startede i 1986 og har gennem årene haft en god og stabil vækst baseret på professionel service og kvalitet i de leverede i løsninger sammen med stor fleksibilitet i forhold til opfyldelse af kundernes behov.

Den primære kundegruppe er kirker og kirkegårde, hvor DSN A/S fungerer som totalleverandør af alt fra arbejdstøj og granitprodukter til alterbrød og lysekroner. Vi har over 10.000 varenumre og flere hundrede leverandører i Danmark og et tiltagende antal udenlandske samarbejdspartnere.

Vi kan tilbyde

Et spændende, selvstændigt og varieret job med gode muligheder for at præge din egen hverdag og gode muligheder for at udvikle dig selv.

Lønnen forhandles individuelt på et niveau, der modsvarer stillingens krav og dine kvalifikationer.

Vi ønsker tiltrædelse snarest muligt, men er naturligvis klar til at vente på den rigtige kandidat til stillingen.

Om dig

Vi forestiller os en kandidat med uddannelse og/eller erfaring fra ansættelse inden for salg og kundebetjening. Kandidaten er kendetegnet ved godt købmandskab og har handelstalent og føler det naturligt at yde en struktureret og vedholdende indsats på jobbet.

Det er vigtigt, at du tager ansvar og har en systematisk tankegang. Vi forventer du har erfaring med anvendelse af IT- systemer. Vi anvender NAV 15.

Produktinteresse og – kendskab samt en portion teknisk indsigt en er styrke, således at kandidaten med tiden kan blive ansvarlig for en eller flere af virksomhedens produktgrupper.

Næste skridt

Du kan læse mere om DSN A/S på www.dsn24.dk, har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Økonomichef Richardt Duus, DSN A/S, på tlf. 96 56 42 06 eller e-mail [email protected]. Alle henvendelser vil blive behandlet fortroligt.

Ansøgning og CV sendes pr. e-mail til [email protected], skriv ”Ansøgning intern sælger” som reference i emnefeltet. Der er ikke nogen ansøgningsfrist, idet vi løbende vil behandle ansøgningerne og mødes med interessante kandidater – så tøv endelig ikke med at sende din ansøgning!

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Sælger", og befinder sig i kategorien "Kommunikation, marketing, salg".

Arbejdsstedet er beliggende i Hirtshals.

Jobbet er oprettet på vores service den 12.10.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Sælger
  • Hirtshals
  • Tirsdag den 07. december 2021

Lignende jobs

  • Sælger i Hjørring

    Fri kontakt
    Er du klar til luftforandring? Thermex er en solid og velkonsolideret virksomhed med mere end 60 års erfaring indenfor udvikling og salg af emhætter og ventilationsprodukter. Thermex er et veletableret brand og er kendetegnet ved innovative produkter, flot design og god kvalitet.
    • Sælger
    • Hjørring
    Få mere info
  • Sælger i Hirtshals

    [xxxxx] søger en beregner til kalkulation af limtræskonstruktioner hos Lilleheden nord for Hjørring. Limtræ udgør en stadig større del af konstruktionerne i den danske byggebranche, og Lill..
    • Sælger
    • Hirtshals
    Få mere info
  • Sælger i Hobro

    Sælger søges til organisation/virksomhed i 9500 Hobro
    • Sælger
    • Hobro
    Få mere info
  • Sælger i Aalborg

    Vi søger lige nu en studenterkonsulent til DM og MA’s salgs- og kampagneteam i Aalborg, der i et 2 måneders vikariat ved studiestart, skal hjælpe med at hverve nye medlemmer. DM og MA er en fagfore..
    • Sælger
    • Aalborg
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som sælgere i Hirtshals

Herunder ser du udviklingen i udbudte sælger i Hirtshals over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal sælgere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte sælgere i Hirtshals over tid

Dato Alle jobs som sælgere
5. juli 2024 4
4. juli 2024 4
3. juli 2024 3
2. juli 2024 4
1. juli 2024 4
30. juni 2024 3
29. juni 2024 3
28. juni 2024 3
27. juni 2024 3
26. juni 2024 3
25. juni 2024 3
24. juni 2024 3
23. juni 2024 3
22. juni 2024 3
21. juni 2024 3
20. juni 2024 3
19. juni 2024 4
18. juni 2024 4
17. juni 2024 4
16. juni 2024 3
15. juni 2024 4
14. juni 2024 4
13. juni 2024 4
12. juni 2024 3
11. juni 2024 3
10. juni 2024 3
9. juni 2024 3
8. juni 2024 3
7. juni 2024 3
6. juni 2024 3
5. juni 2024 3