Intern salgskoordinator til [xxxxx]

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Praktik - Hobro

Intern salgskoordinator til Nopa Nordic


Ansøgingsfrist: 3. juni 2021

Brænder du for grønne produkter, har du styr på detaljerne, og er du vant til den koordinerende rolle? Så har du muligheden for at blive en del af succeshistorien i vores bæredygtige virksomhed.

Hos Nopa Nordic er vi med til at sætte den grønne dagsorden inden for udvikling og produktion af bæredygtige vaskemidler, opvaskemidler, rengøringsprodukter og personlig pleje. Vi var med til at lancere det første miljømærkede vaskemiddel i Danmark helt tilbage i 1993, og fra 2014 begyndte vi at indføre genbrugsplastik i vores produktsortiment. Vi er grønne first movers og sælger bæredygtige produkter, der rent faktisk også virker. Vores fabrikker ligger i Danmark, vi bruger kun grøn energi, og vi arbejder strategisk efter FN’s verdensmål. Ud over Danmark sælger vi i hele Norden, i store dele af Europa og til udvalgte kunder i USA og Kina.

Til vores salgsafdeling på hovedkontoret i Hobro søger vi en intern salgskoordinator, som skal varetage artwork-koordineringen på vores produkter, og som skal understøtte vores interne salgsprocesser mellem vores lokationer i Hobro og Bramming/Esbjerg. Det er en meget operativ stilling, og da den er nyoprettet, vil du selv være med til at forme den. Stillingen refererer til vores Kommercielle Direktør.

Dine arbejdsopgaver

Dine overordnede opgaver er dels at sikre, at artwork på alle vores produkter er korrekt, og dels at koordinere vores interne salgsproces for personlig pleje-produkter. Det indebærer blandt andet at:

  • kontrollere, kvalitetssikre og udføre korrektur på artwork i tæt samarbejde med den øvrige salgsafdeling, vores dokumentationsafdeling og kunderne
  • godkende trykklare filer og have daglig kontakt til vores karton- og etiketleverandører
  • styre den interne proces fra idé til færdigt produkt for personlig pleje-produkter sammen med vores kontor og fabrik i Bramming og Esbjerg
  • kalkulere priser, koordinere med Supply Chain samt sikre intern dokumentation på produkterne
  • oprette vareskemaer og opdatere stamdata i NAV


Stillingen indeholder meget detaljearbejde, og du skal derfor synes, det er sjovt at holde styr på de helt små detaljer. Selv små fejl i etiketter eller på kartoner kan have afgørende betydning for vores produkter og for vores kunder, så det er vigtigt, at vores artwork altid er 110% korrekt. Det kræver mange arbejdsgange frem og tilbage, og du skal trives i den koordinerende rolle og med at holde overblik, da du vil sidde som krumtap i hele vores produktgodkendelsesproces. Derudover får du indgående kendskab til vores fabrikker i både Hobro og Esbjerg, når du skal koordinere kalkulationer, emballager og produktion af personlig pleje-produkter.

Din baggrund

Du har flere års erfaring med artwork og med at sidde i den koordinerende rolle i en produktionsvirksomhed. Det er en fordel, hvis du har erfaring med kalkulationer, produktlanceringer osv., men det er ikke et krav. Du taler flydende engelsk, og du er rutineret bruger af MS Outlook, Na­vision og Excel. Det allervigtigste er dog din positive og konstruktive indstilling.

Din personlighed

For at trives i jobbet er det vigtigt, at du som person:

  • du er konstruktiv og har gå-på-mod
  • er udpræget detaljeorienteret
  • er løsningsorienteret og ansvarsbevidst
  • kan håndtere mange produktlanceringer og rigtig mange artwork-opgaver på én gang uden at blive stresset
  • trives med, at du aldrig har nået alle opgaver på listen, når du går hjem
  • er vant til at have en positiv dialog med dine kolleger, også de dage hvor du selv har travlt


Vi tilbyder

Vi tilbyder vores nye kollega et spændende job i en virksomhed i vækst. Du får et unikt indblik i dagligvare­branchen og i private label-forretningen. Vaskemidler og rengøringsmidler er for nogen low-involvement-produkter, men vi lover dig, at du bliver udfordret hos Nopa Nordic, og at du bliver bidt af både branchen og produkterne. Derudover får du naturligvis en masse gode kolleger i en virksomhed, hvor vi arbejder strategisk med bæredygtighed og tager ansvar for vores omverden. Vi har også en aktiv personaleforening, som tilbyder mange spændende arrangementer i løbet af året.

Ansøgning

Nopa Nordic Family

Koncernen Nopa Nordic Family består af Nopa Nordic A/S i Hobro og Allison A/S i Bramming/Esbjerg. Vi er førende inden for udvikling og produktion af personlig pleje-produkter, vaskemidler, rengøringsmidler og opva­skemidler. Vi er førende inden for miljørigtige og sensitive produkter. Vi er 150 medarbejdere hos Nopa Nordic og 60 medarbejdere i Allison. Læs mere om Nopa Nordic på vores hjemmeside: www.nopanordic.com.



Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Sælger", og befinder sig i kategorien "Kommunikation, marketing, salg".

Arbejdsstedet er beliggende i Hobro.

Jobbet er oprettet på vores service den 3.5.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Sælger
  • Hobro
  • Torsdag den 03. juni 2021

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som sælgere i Hobro

Herunder ser du udviklingen i udbudte sælger i Hobro over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal sælgere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte sælgere i Hobro over tid

Dato Alle jobs som sælgere
15. september 2024 3
14. september 2024 3
13. september 2024 3
12. september 2024 3
11. september 2024 3
10. september 2024 3
9. september 2024 3
8. september 2024 3
7. september 2024 3
6. september 2024 3
5. september 2024 3
4. september 2024 3
3. september 2024 3
2. september 2024 3
1. september 2024 3
31. august 2024 3
30. august 2024 3
29. august 2024 3
28. august 2024 2
27. august 2024 2
26. august 2024 2
25. august 2024 4
24. august 2024 4
23. august 2024 4
22. august 2024 4
21. august 2024 4
20. august 2024 4
19. august 2024 5
18. august 2024 5
17. august 2024 5
16. august 2024 5