Erhvervssælger med Hunter profil søgestil Volkswagen Højbjerg

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Højbjerg

Erhvervssælger med Hunter profil søges
til Volkswagen Højbjerg


Har du flammer i øjnene og lysten i hjertet til at finde kunder til vores mange løsninger indenfor Volkswagen Erhverv? Er du fuld af energi og trives du med selv at forme din dag?

Vi søger en energisk og professionel sælger med opsøgende salg som speciale til vores team, der har fokus på at sælge erhvervsbiler af absolut højeste kvalitet. Du har den rette profil, hvis du brænder for at netværke og stortrives i jagten efter potentielle kunder.

Fokus på kunden og hinanden
Som erhvervssælger skal du varetage salget af Volkswagens erhvervsprogram til såvel større som mindre virksomheder. Din dag vil derfor primært bestå af opsøgende salg i vores nærområde.

Du bliver ambassadør for et af de mest innovative bilmærker i verden og en del af et salgsteam af engagerede kolleger. Du refererer til salgschefen og får resultatansvar for dit personlige salgsbudget. Vores nøgleord er troværdighed, loyalitet og et højt energiniveau, og du vil blive en del af et miljø, hvor der lægges vægt på performance og resultater, men hvor det samtidigt er sjovt at gå på arbejde.

Vi vil have yderst tilfredse kunder
I din meget udadvendte og opsøgende rolle rådgiver du vores kunder, sælger dem nye Volkswagen erhvervsbiler, og håndterer evt. også brugte biler i processen. I dialogen med kunderne spørger du ind til deres behov og formidler den rette finansiering og forsikring.

I det daglige får du et tæt samarbejde med vores reservedelsafdeling og værksted, hvorfor det er vigtigt, at du er en teamplayer.

Du behersker godt købmandsskab og sikrer langvarige kunderelationer
Det er vigtigt, at du brænder for at skabe resultater, give god service og kan kommunikere med mennesker på alle niveauer. Samtidig falder det dig naturligt at knytte tætte og langvarige relationer, og høj kundetilfredshed er dit drive. Du kan arbejde detaljeorienteret og kvalitetsbevidst med kundehåndteringssystemer, og tal skræmmer dig ikke.
Du har erfaring med B2B-salg og kan fremvise resultater fra tidligere ansættelser, men erfaring fra branchen er ikke et krav.

Certificering i Volkswagens Erhvervsbilers salgsuddannelse og et lokalt sammenhold
Vi gør meget for, at du får mulighed for at udvikle dig i dit arbejde. Vi bakker dig op med relevant Volkswagen-uddannelse og de nyeste salgssystemer og –værktøjer. Du vil komme på produkttræning på nye modeller i Danmark og Europa, så du har opdateret viden til at rådgive kunderne bedst muligt.

Vi giver dig en konkurrencedygtig løn baseret på fast løn samt provision, sundhedssikring og andre fordelagtige medarbejdergoder, og du vil blive en del af en stor organisation. Vi er dog ikke større, end at vi ser os selv som et solidt team, der holder sammen.

Lyder det som noget for dig?
Søg stillingen online via linket "Send ansøgning".

Har du yderligere spørgsmål, er du velkommen til at kontakte Karina Rosendal på telefon 21 19 50 34.

Ansøgninger behandles løbende.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Sælger", og befinder sig i kategorien "Kommunikation, marketing, salg".

Arbejdsstedet er beliggende i Højbjerg.

Jobbet er oprettet på vores service den 9.8.2019, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Sælger
  • Højbjerg

Lignende jobs

  • Salgsansvarlig, EMEA - Mobaro

    Fri kontakt
    Hvis du kan sælge softwareløsninger, motiveres af at opsøge nye kunder og samtidig har erfaring med at udvikle eksisterende portefølje, så kan du være den rette kommercielle profil til denne stilling. I en nyoprettet stilling søger vi en dedikeret kommerciel profil som Salgsansvarlig, EMEA.
    • Sælger
    • Århus
    Få mere info
  • New Sales Manager for Global Marine and Offshore (...

    Are you passionate about driving new sales and do you have a natural hunter instinct? Are you motivated by the thrill of finding new customers and pursuing ambitious targets? If so, we invite you..
    • Sælger
    • Århus C
    Få mere info
  • Junior Telemarketing Consultant (studiemedhjælper)

    Er du vores nye Telemarketing Student Worker?Vi er i fortsat vækst og søger derfor yderligere to studentermedhjælpere til vores telemarketing-afdeling, der ikke er bange for at gribe telefonen og..
    • Sælger
    • Århus
    Få mere info
  • Salgsassistentelev

    Vi søger lige nu en salgsassistentelev til vores REMA 1000 butik på Paludan Müllers Vej i Aarhus N Er du klar til en elevuddannelse, der gør dig fagligt stærk og styrker dine sociale og faglige k..
    • Sælger
    • Århus
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som sælgere i Højbjerg

Herunder ser du udviklingen i udbudte sælger i Højbjerg over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal sælgere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte sælgere i Højbjerg over tid

Dato Alle jobs som sælgere
20. september 2024 5
19. september 2024 5
18. september 2024 6
17. september 2024 6
16. september 2024 6
15. september 2024 6
14. september 2024 6
13. september 2024 6
12. september 2024 7
11. september 2024 6
10. september 2024 6
9. september 2024 6
8. september 2024 6
7. september 2024 6
6. september 2024 6
5. september 2024 6
4. september 2024 6
3. september 2024 6
2. september 2024 6
1. september 2024 4
31. august 2024 4
30. august 2024 4
29. august 2024 4
28. august 2024 3
27. august 2024 4
26. august 2024 4
25. august 2024 5
24. august 2024 4
23. august 2024 6
22. august 2024 6
21. august 2024 5