Key Account Manager til B2B

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Hørsholm

Drives du af udvikling, salg og resultater – og har du lyst til at være med til at videreudvikle markedet for danske designprodukter i B2B kanalen? Hos Rosendahl Design Group søger vi en dynamisk og selvdreven Key Account Manager til vores danske salgsteam.

Jobbet: Salgsudvikling med fokus på stærke relationer
Som Key Account Manager for B2B skal du være med til at drive den fortsatte udvikling af salget i denne kanal. Din vigtigste opgave er at vedligeholde og udvikle firmagave området samt drive de gode kunderelationer på B2B markedet i Danmark i samarbejde med kollegerne i det danske salgsteam. Du får det økonomiske og taktiske ansvar for alle B2B kunder i Danmark.

Dine vigtigste arbejdsopgaver bliver:

  • Udvikle ny strategi for at udvikle B2B markedet
  • Fastholde og udvikle samarbejdet med kunder på det traditionelle gavemarked
  • Deltage i arbejdet med strategi og ”route to market”, herunder udvælgelse af kunder, brands og sortimenter
  • Udarbejde samhandelsaftaler, årsaftaler, kampagner mv. i samarbejde med kunderne, herunder nyhedslanceringer og katalogbriefinger to gange årligt
  • Planlægge, gennemføre og evaluere kundearrangementer og messer

Du får direkte reference til Head of Sales og du kommer til at samarbejde tæt med de andre KAM’er i det danske salgsteam, der pt. består af 20 kollegaer.

Din profil: KAM med erfaring fra B2B
Vi søger en kollega, der brænder for at udvikle sine kunder og vækste salg. Vi forestiller os, at du har minimum 5 års relevant erfaring fra multibrand afsætning i en lignende rolle. Din teoretiske baggrund er en relevant uddannelse på bachelor eller kandidatniveau, fx HD eller Cand.Merc. inden for salg, økonomi og/eller marketing.

For at komme i betragtning til jobbet er det vigtigt, at du har erfaring med kontrakt- og B2B-markederne. Det er også en klar fordel, hvis du har kendskab til at sælge til B2B kunder – samt i det hele taget har en naturlig interesse i designprodukter.

Det er vigtigt, at du formår at skabe fremdrift og udvikling hos dine kunder, og har erfaring med at vækste salg. Derfor forventes det, at du er en god forhandler, en udpræget købmand og har gode projektlederegenskaber. Du er analytisk og superbruger i Office pakken, særligt Excel og PowerPoint, samt du har erfaring med at bruge kampagnestyringsværktøjer såsom Microsoft Axapta eller anden salgsplatform.

Som person er du selvdreven og ambitiøs, og du arbejder målorienteret og struktureret med en kommerciel tankegang på at skabe resultater, både selvstændigt og i samarbejde med andre. Du er udadvendt og positiv, tillidsvækkende og troværdig. Du er god til relationer, og du kender vigtigheden i at skabe langvarige kunderelationer og et godt teamwork med kollegerne. Du er kreativ og tænker utraditionelt. Du har gennemslagskraft og kan skabe tilslutning til ideer – og du er en dygtig kommunikator, både mundtligt og skriftligt – også på engelsk.

Vi tilbyder
Vi tilbyder en spændende stilling med et stort ansvar, hvor du får lov at arbejde med store danske design brands sammen med stærkt engagerede kolleger. Du får en afvekslende hverdag i højt tempo, i et uformelt arbejdsmiljø i lyse og inspirerende omgivelser med base i Hørsholm. Vi tilbyder en lønpakke, der forhandles individuelt og som inkluderer pension og sundhedssikring.

Som et kreativt hus er engagerede og passionerede medarbejdere vores vigtigste ressource. Vi vægter medarbejdertrivsel højt, og det er afgørende for os at være en arbejdsplads med højt til loftet, hvor vi er glade for at møde op hver dag. Omdrejningspunktet for vores daglige arbejde er vores fire værdier: Integritet, handlekraft, købmandskab og kreativitet, som det giver mening for os at styre efter.

Spørgsmål og ansøgning

Har du spørgsmål til jobbet, er du velkommen til at kontakte Head of Sales, Michelle Bergø, mobilnr. 2516 0786 eller HR-partner Carsten Lingren, mobil nr. 2516 0746.

Rosendahl Design Group er en danskejet familievirksomhed med 130 medarbejdere, der siden 1984 har været førende producent af dansk design. Virksomhedens mission er at skabe nyt, holdbart design i den kvalitet, dansk design er kendt for verden over – og samtidig profilere og værne om den danske design skat ved at genopdage og videreudvikle klassikere.

Fællesnævneren er produkter, der gør hverdagen smukkere og skaber værdi for vores kunder. Virksomheden er stolt af at arbejde med en brandportefølje, der tæller Rosendahl, Kay Bojesen, Global, Arne Jacobsen Clocks, Holmegaard, Bjørn Wiinblad, JUNA, Lyngby Porcelæn og Kähler.

Som et kreativt hus er engagerede og passionerede medarbejdere virksomhedens vigtigste ressource. Man vægter medarbejdertrivsel højt, og det er afgørende for Rosendahl Design Group at være en arbejdsplads med højt til loftet, hvor medarbejderne er glade for at møde op hver dag. Omdrejningspunktet for det daglige arbejde er fire værdier: Integritet, handlekraft, købmandskab og kreativitet, som det giver mening at styre efter.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Sælger", og befinder sig i kategorien "Kommunikation, marketing, salg".

Arbejdsstedet er beliggende i Hørsholm.

Jobbet er oprettet på vores service den 8.7.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Sælger
  • Hørsholm

Lignende jobs

  • Sælger i Helsingør

    I en stilling som salgskonsulent hos [xxxxx] udvikler du dig i langt højere grad end du tror. Hos os er din faglige og personlige udvikling nemlig i fokus, og du lander i en stilling, der giver d..
    • Sælger
    • Helsingør
    Få mere info
  • Sælger i Værløse

    Are you a salesperson at heart and do you love being out in the field socializing with clients? And would you like to work for an established international pharmaceutical company? Then you might be..
    • Sælger
    • Værløse
    Få mere info
  • Sælger i Klampenborg

    Har du lige afsluttet din uddannelse eller leder efter en lønnet og spændende praktikplads inden for handel og salg? Har du ambitioner og drømmer om at kickstarte din karriere med en toårig kontrak..
    • Sælger
    • Klampenborg
    Få mere info
  • Sælger i Frederikssund

    Kan du lide at samle trådene, har du et naturligt overblik og styr på detaljerne? Vi søger en administrativ multikunstner som kan supportere vores kollegaer i SIXT-bilsalg, og være med til at gøre .
    • Sælger
    • Frederikssund
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som sælgere i Hørsholm

Herunder ser du udviklingen i udbudte sælger i Hørsholm over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal sælgere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte sælgere i Hørsholm over tid

Dato Alle jobs som sælgere
25. juli 2024 6
24. juli 2024 5
23. juli 2024 5
22. juli 2024 5
21. juli 2024 5
20. juli 2024 5
19. juli 2024 5
18. juli 2024 5
17. juli 2024 5
16. juli 2024 5
15. juli 2024 5
14. juli 2024 5
13. juli 2024 5
12. juli 2024 5
11. juli 2024 9
10. juli 2024 10
9. juli 2024 10
8. juli 2024 11
7. juli 2024 6
6. juli 2024 9
5. juli 2024 9
4. juli 2024 9
3. juli 2024 9
2. juli 2024 9
1. juli 2024 8
30. juni 2024 7
29. juni 2024 7
28. juni 2024 7
27. juni 2024 8
26. juni 2024 8
25. juni 2024 7