KEY ACCOUNT MANAGER MED ANSVAR FOR STOR FRANCHISE OG ONLINE KÆDE

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Holstebro

Barren er sat højt, og udviklingspotentialet er stort. Hvis du drives af ansvar, og har stor erfaring med salg og indkøb – og samtidig er god til at skabe relationer, er du måske vores nye Key Account Manager. Det er en unik mulighed for at blive en del af et succesfuldt møbelhus i vækst, som designer, producerer og sælger møbler i 90 lande verden over.

Udviklingspotentialet i stillingen er stort, hvis den rigtige kandidat er klar til at tage ansvar som Key Account Manager for JYSK Franchise og salg til JYSKs online platforme. Vi søger en, der har talentet til, på sigt, at blive Regional Manager inden for Actona Companys globale salgsstyrke. For at få succes i stillingen er stor erfaring og talent inden for salg og indkøb essentielt. Derudover kræver det en ægte interesse for varens tekniske og designmæssige kvaliteter.

”Vi leder efter den helt rigtige person, da kunden er en af vores store Key Accounts, med et stort udviklingspotentiale.” Olav Funderud, Sales Director

Stort ansvar og store muligheder
Du vil få en grundig introduktion til Actona Companys møbelverden, så du er klædt godt på til at tage det ansvar, stillingen kræver. Dine primære opgaver bliver at:

  • koordinere store JYSK projekter i samarbejde med Regional Manageren samt de relevante indkøbere
  • deltage aktivt i at udvikle nye produkter til JYSK worldwide
  • salg og kundepleje i samarbejde med Regional Manageren til JYSK, og herunder selvstændigt ansvar for JYSK Franchise og JYSK Online
  • deltage aktivt i samarbejdet mellem JYSK og Actona Companys kvalitetsafdeling
  • opbygge og vedligeholde et relevant netværk af eksterne samarbejdspartnere

Du vil blive en del af JYSK og Bettenwelts dedikerede eksterne salgsteam, hvor der i dag sidder to regionschefer samt et internt backupteam bestående af fem medarbejdere. Derudover vil der været et tæt samarbejde med øvrige teams og afdelinger i Actona Company.

Mål, samarbejde og international handel
Den rette person til jobbet er drevet af, at opnå de langsigtede mål og har forståelsen for, hvordan man etablerer et bæredygtigt samarbejde, og udvikler tætte relationer med kunden. Ligeledes falder det dig naturligt at skabe gode samarbejdsrelationer på tværs af afdelingerne i Actona Company. Rejseaktivitet er en fast del af jobbet, og du skal have erfaring med at arbejde sammen med forskellige mennesker fra forskellige kulturer. For at lykkedes i jobbet, forestiller vi os, at du har følgende kompetencer:

  • Relevant erhvervserfaring
  • Stor praktisk erfaring med international handel
  • Relevant teoretisk uddannelsesbaggrund indenfor salg, forhandling, marketing etc.
  • Gode erfaringer med at skabe kunderelationer og samarbejde
  • Erfaring med at arbejde på strategisk niveau

Vi tilbyder
Ud over en stilling med stort udviklingspotentiale i en succesrig virksomhed tilbyder vi:

  • En lønpakke der modsvarer dine kvalifikationer og kompetencer
  • De dygtigste kollegaer inden for vores branche - både internt og eksternt
  • Attraktive personaleforhold

Det kan du forvente af Actona Company
Hos Actona Company får du et spændende job i et internationalt miljø, hvor der er rig mulighed for at sætte dit eget præg på jobbet og din hverdag. Vi tilbyder et spændende job i en international, vækstorienteret virksomhed med en positiv vinderkultur. Holdånd og engagement er kerneværdier i det samarbejde, som du vil opleve blandt de 285 kompetente kollegaer, hvoraf ca. 35 er ansat i udlandet. Kundens markeder er i en positiv udvikling, og du har mulighed for at udvikle dig i samme takt.

Du vil indgå i et uformelt og fleksibelt arbejdsmiljø, hvor der er favorable vilkår såsom kantineordning, sundhedsforsikring, pensionsordning, personalekøb og meget mere.

Vores hovedkontor ligger centralt placeret i det midtjyske - kun 4 km fra den nye Holstebromotorvej.

Ansøgningsfrist: Vi afholder løbende samtaler og tager stillingsopslaget ned, når den rette kollega er fundet.

Info - Du kan også læse mere om, hvordan det er at være ansat i Actona Company her - http://www.actona.dk/karriere/moed-dine-kollegaer/

Databeskyttelseserklæring
http://www.actona.dk/karriere/persondatapolitik/

Om os

Actona Company A/S er en danskejet international møbelvirksomhed med hovedkontor ved Holstebro. Her findes ligeledes vores europæiske distributionscenter samt et af Nordeuropas mest inspirerende møbelshowrooms. Actona Company A/S har en sund økonomi og omsætter på verdensplan for mere end 1,9 mia. DKK. Virksomheden beskæftiger på verdensplan over 1.360 medarbejdere. Møbelproduktionen finder primært sted i Asien og Østeuropa i et tæt samarbejde med eksterne underleverandører. Desuden ejer og driver Actona Company A/S eget trading selskab i Kina og to polster fabrikker i hhv. Ukraine og Kina. Actona Company A/S har været leverandør til førende detailhandlere i mere end 35 år og sælger i dag de to produktlinjer ACTONA og INTERSTIL til kunder i mere end 90 lande over hele verden. Se mere på www.actonacompany.com.



Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Sælger", og befinder sig i kategorien "Kommunikation, marketing, salg".

Arbejdsstedet er beliggende i Holstebro.

Jobbet er oprettet på vores service den 28.2.2020, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Sælger
  • Holstebro

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som sælgere i Holstebro

Herunder ser du udviklingen i udbudte sælger i Holstebro over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal sælgere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte sælgere i Holstebro over tid

Dato Alle jobs som sælgere
19. september 2024 11
18. september 2024 9
17. september 2024 9
16. september 2024 9
15. september 2024 9
14. september 2024 9
13. september 2024 9
12. september 2024 11
11. september 2024 11
10. september 2024 11
9. september 2024 11
8. september 2024 12
7. september 2024 12
6. september 2024 12
5. september 2024 14
4. september 2024 15
3. september 2024 14
2. september 2024 14
1. september 2024 14
31. august 2024 14
30. august 2024 14
29. august 2024 14
28. august 2024 14
27. august 2024 14
26. august 2024 14
25. august 2024 14
24. august 2024 14
23. august 2024 16
22. august 2024 15
21. august 2024 15
20. august 2024 16