Rekrutteringsfirma

Intern salgs- og ordrekoordinator

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Horsens

Motiveres du af at skabe et naturligt ordreflow og effektivisere den interne lagerlogistik? Og har du lyst til at blive en del af en virksomhed, som de seneste år har vækstet kraftigt? Så er stillingen som salgs- og logistikkoordinator hos gourmetvirksomheden Secret Kitchen i Horsens lige noget for dig!

Den ultimative smagsoplevelse


Livet er for kort til kedelige smagsoplevelser. Derfor har den danske engrosvirksomhed, Secret Kitchen specialiseret sig i at introducere nyheder i form af delikatesser og gourmetprodukter fra ind- og udland, herunder produkter som Fever-Tree, Burts og Barú. Secret Kitchen er agenter for den gode smag, og de ved, hvad der er godt. Helt enkelt.

Som den nyeste tilføjelse til holdet bliver din vigtigste opgave at styre virksomhedens flow mellem ordrer og lager. Med din proaktive og løsningsorienterede tilgang sikrer du, at hjulene holdes i gang, og at der ikke opstår flaskehalsproblemer i den interne logistik.

Dine nøgleopgaver som intern salgs- og ordrekoordinator bliver:


  • Ansvarlig for daglige forsendelser inkl. styring af forsendelseslisten, booking af fragt og fakturering m.m.
  • Kontakt og koordinering med lager, transportører og speditører
  • Håndtering af ordre fra supermarkeder og grossister
  • Indtastning i ordrebehandlingssystemet
  • Kundekontakt og håndtering af reklamationer

Du bliver en del af virksomhedens salgsafdeling i Serridslevgård v/Horsens, som er beliggende i smukke omgivelser. Din nærmeste leder bliver Secret Kitchens kontoransvarlige, Carina Nørgaard, men du vil i det daglige komme til at arbejde tæt sammen med alle dine kollegaer.

Solid forståelse for ordreflows og positivt livssyn


Secret Kitchen er en passioneret og entreprenant virksomhed, som hele tiden stiler efter at udvikle sig i en positiv retning. Så trives du i en hverdag, hvor du har mulighed for at præge din egen arbejdsdag og virksomhedens logistik, kan du se frem til at få et stort medansvar.

For at lykkes i rollen kræver det et godt overblik, en struktureret tilgang til dine opgaver og en evne til at følge tingene til dørs. Tidligere kolleger ville derudover beskrive dig som en entusiastisk person med et stort personligt drive. Vigtigst af alt, så har du en solid forståelse for ordreflows og har lysten til at finde ud af, hvordan processen konstant kan effektiviseres.

Du kommer til at skulle sælge nogle af markedets fedeste brands, og derfor er det vigtigt, at du kan kommunikere på både dansk og engelsk. Er du en erfaren IT-bruger vil det være et plus, særligt hvis du er stærk til Excel og Navision.

Din uddannelse og erhvervserfaring kommer i dette job ikke i forreste række. Det er i stedet din personlighed, indstilling og attitude som kommer til at vægte tungest. Du kommer langt med et positivt mindset, en kundeorienteret tilgang og en interesse i FMCG-produkter.

Kom med på en passioneret vækstrejse


Med efterhånden mange Gazellestatuetter på hylden lander du i en succesrig virksomhed i vækst. Her får du plads og rum til at udvikle dine faglige kompetencer og styrke din personlige profil. Som virksomhedens nye salg- og logistikkoordinator kan du se frem til at blive en del af et ungt og inspirerende team på 17 medarbejdere, der motiverer, støtter og værdsætter hinanden i en travl hverdag.

Virksomheden arbejder konstant på at yde den absolutte bedste service overfor kunderne. Kundeservice er ikke en afdeling, men en del af DNA’et, som teamet dagligt minder hinanden om.

Har annoncen vakt din interesse, kan du læse mere om Secret Kitchen på deres hjemmeside, Instagram eller Facebookside.

Interesseret?


Er du interesseret i at vide mere om denne udfordring forud for din ansøgning, er du velkommen til at kontakte nedenstående konsulent. HumanTrust A/S arbejder målrettet med at gennemføre rekrutteringsprocessen til dette job hurtigst muligt. Vi arbejder derfor ikke med ansøgningsfrist.

Bemærk at jobannoncen løbende genindrykkes på diverse jobportaler. Dette er udelukkende udtryk for, at rekrutteringsprocessen ikke er afsluttet, og ikke at den er startet forfra.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Sælger", og befinder sig i kategorien "Kommunikation, marketing, salg".

Arbejdsstedet er beliggende i Horsens.

Jobbet er oprettet på vores service den 7.9.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Sælger
  • Horsens

Lignende jobs

  • Salgsansvarlig, EMEA - Mobaro

    Fri kontakt
    Hvis du kan sælge softwareløsninger, motiveres af at opsøge nye kunder og samtidig har erfaring med at udvikle eksisterende portefølje, så kan du være den rette kommercielle profil til denne stilling. I en nyoprettet stilling søger vi en dedikeret kommerciel profil som Salgsansvarlig, EMEA.
    • Sælger
    • Århus
    Få mere info
  • Sælger i Århus C

    Er du skarp til tal og har sans for detaljer? Brænder du for at udregne tilbud på en bred vifte af byggeprojekter, der både varierer i omfang og kompleksitet? Så er du måske den nye tilbudsberegner..
    • Sælger
    • Århus C
    Få mere info
  • Salgsrådgiver til SKODA Højbjerg- en del af Semler...

    Kickstart din karriere hos SKODA – hvor hver dag er en ny mulighed for at sælge drømme på fire hjul og skabe uforglemmelige kundeoplevelser. Er du klar til at finde din plads i vores dynamiske team..
    • Sælger
    • Højbjerg
    Få mere info
  • Salgsrådgiverelev til Semler Mobility Højbjerg

    Har du en forkærlighed for biler og en passion for at sælge? Og har du lyst til at tage din handelsuddannelse hos os og blive en del af én af bilbranchens største virksomheder? Hvis du kan se d..
    • Sælger
    • Højbjerg
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som sælgere i Horsens

Herunder ser du udviklingen i udbudte sælger i Horsens over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal sælgere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte sælgere i Horsens over tid

Dato Alle jobs som sælgere
1. oktober 2024 12
30. september 2024 13
29. september 2024 12
28. september 2024 13
27. september 2024 13
26. september 2024 13
25. september 2024 15
24. september 2024 14
23. september 2024 14
22. september 2024 14
21. september 2024 13
20. september 2024 12
19. september 2024 12
18. september 2024 13
17. september 2024 13
16. september 2024 13
15. september 2024 11
14. september 2024 11
13. september 2024 11
12. september 2024 11
11. september 2024 11
10. september 2024 10
9. september 2024 10
8. september 2024 11
7. september 2024 12
6. september 2024 11
5. september 2024 10
4. september 2024 10
3. september 2024 10
2. september 2024 10
1. september 2024 11