Sales Area Manager til Jylland (og på sigt Norge)

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Horsens

Hos Newtronic oplever vi et stort behov for automatik- og elvarmeløsninger. Det er vores opgave at levere de bedste løsninger og en fantastisk service på nogle lidt komplekse projekter og/el. udfordringer inden for rådgivning og salg af teknisk elvarme, styring & regulering samt køleprofiler til vores kunder. Derfor søger vi en 100 meter mester inden for B2B salg af tekniske produkter til kontoret i Horsens. En der kan holde pulsen stabil alt imens du vejleder vores kunder til de rette løsninger i tæt samarbejde med vores tekniske rådgivere, løber salget i mål og samlet set leverer en superb service.

Som Sales Area Manager hos Newtronic bidrager dine stærke kompetencer inden for B2B salg af tekniske produkter altså til, at du bliver en vigtig del af vores service og salgsproces.

Dine primære arbejdsopgaver:

  • Fastholdelse og udvikling af salget til eksisterende kunder i Jylland.
  • Opsøge og udvikle salget til nye kunder i Jylland og på sigt Norge.
  • Vækste vores forretning og markedsandel i Jylland og på sigt Norge.
  • Ca. 25/75-tidsfordeling mellem kontoret og kundebesøg.

Som en anden Usain Bolt skal du med din udholdenhed og drivkraft være med til at indfri de opstillede KPI’er og videreudvikle en Gazellevirksomhed fra 2017 til næste niveau.

I det daglige vil du referere til virksomhedens direktør, som du også vil fungere som sparringspartner for.

Om dig:

Vi forestiller os at du har en uddannelsesmæssig baggrund som f.eks. sales area manager, sales executive, automatikmekaniker, tekniker, ingeniør eller en anden handelsvirksomhed med salg af tekniske produkter. Du har formentligt erfaring med automatikløsninger og teknisk elvarme, men vigtigst er det dog, at du kommer med en energi, der skaber resultater og trives med at tage stafetten og løbe først – både når der skal nye kunder i hus og når vi internt snakker om, hvordan vi sikrer vores kunder og samarbejdspartnere de bedste oplevelser med Newtronic.

Du behøver dog ikke at være i stand til at løbe maraton, så længe du har et udpræget salgs-DNA, er arbejdsom og vedholdende, resultatorienteret og trives med en uformel kultur. Her må man gå i shorts og t-shirt hver dag – når bare du er glad og løfter i flok. Sidstnævnte betyder også, at du er udadvendt, motiveres af at få afsluttet opgaverne tilfredsstillende og overholder deadlines.

Du arbejder hjemmevant i ERP- og CRM-systemer, i Microsoft office-pakken og har gode kommunikationsevner på dansk og engelsk.

Det får du:

Vi kan tilbyde en hverdag i en mindre virksomhed, hvor alle er med til at videreudvikle og påvirke tingene, og hvor du i høj grad selv påvirker og planlægger din dagligdag.

Du får grundig oplæring og produkttræning, besøg og træning hos vore udenlandske leverandører samt messebesøg. Her er vækst og fantastiske kollegaer – og du får mulighed for at udvikle dig og tage ansvar, især når det på sigt kommer til at udvide vores forretning til også at dække det Norske marked.

Alt det ”sædvanlige”: Løn svarende til dine kvalifikationer, pension, sundhedsforsikring, fleksibilitet, frugtordning og fredagsrundstykker, massagestol, bordfodbold, air hockey og et hyggeligt sofamiljø… Desuden har du her mulighed for at tage din leverpostejmad med over vejen og nyde frokosten med udsigt over Horsens fjord.

Newtronics ånd

I Newtronic bliver du en del af et stærkt team, som tilsammen har mange års erfaring inden for faget. Men selvom vi lever af at sælge teknisk komplekse løsninger, så handler Newtronic om mennesker. Vi har et stort fokus på at sikre den gode arbejdsdag. Her er plads til at være lige præcis den man er. For vores medarbejdere skal tro på Newtronic og være glade for at gå på arbejde. På samme måde er det vores mål, at alle vores samarbejdspartnere og kunder er glade for at arbejde sammen med os. Det sikrer vi gennem åbenhed, ærlighed og dialog. Netop derfor står virksomheden også som en stærk samarbejdspartner for sine kunder og leverandører. Den virksomhedsånd skal du selvfølgelig have lyst til at være en del af.

”Just do it” – vi gennemgår løbende alle indkomne ansøgninger, så send os allerede nu din ansøgning.

Du kan se mere om os på www.Newtronic.dk. Ved evt. spørgsmål til stillingen kan du kontakte Niels Regel, på mobil: +45 2895 6555 eller e-mail: [email protected].

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Sælger", og befinder sig i kategorien "Kommunikation, marketing, salg".

Arbejdsstedet er beliggende i Horsens.

Jobbet er oprettet på vores service den 25.10.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Sælger
  • Horsens
  • Mandag den 20. december 2021

Lignende jobs

  • Salgsansvarlig, EMEA - Mobaro

    Fri kontakt
    Hvis du kan sælge softwareløsninger, motiveres af at opsøge nye kunder og samtidig har erfaring med at udvikle eksisterende portefølje, så kan du være den rette kommercielle profil til denne stilling. I en nyoprettet stilling søger vi en dedikeret kommerciel profil som Salgsansvarlig, EMEA.
    • Sælger
    • Århus
    Få mere info
  • Sælger i Århus C

    Vil du være den første, som kunderne møder, når de henvender sig, og trives du med at være en del af en stærk performancekultur med fokus på udvikling? Så er det muligvis dig, vi søger. .
    • Sælger
    • Århus C
    Få mere info
  • Salgsassistentelev

    Vi søger lige nu en salgsassistentelev til vores REMA 1000 butik på Vesterbro Torv Er du klar til en elevuddannelse, der gør dig fagligt stærk og styrker dine sociale og faglige kompetencer? Er d..
    • Sælger
    • Århus
    Få mere info
  • Pakkeshopkonsulens søges til alsidigt job på farte...

    Bring er en logistikvirksomhed, som håndterer pakker, post og gods for små såvel som store virksomheder i hele Norden. I tiden hen mod Black Friday og jul er der ekstra travlt hos Bring og deres un..
    • Sælger
    • Århus
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som sælgere i Horsens

Herunder ser du udviklingen i udbudte sælger i Horsens over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal sælgere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte sælgere i Horsens over tid

Dato Alle jobs som sælgere
4. oktober 2024 13
3. oktober 2024 13
2. oktober 2024 12
1. oktober 2024 12
30. september 2024 13
29. september 2024 12
28. september 2024 13
27. september 2024 13
26. september 2024 13
25. september 2024 15
24. september 2024 14
23. september 2024 14
22. september 2024 14
21. september 2024 13
20. september 2024 12
19. september 2024 12
18. september 2024 13
17. september 2024 13
16. september 2024 13
15. september 2024 11
14. september 2024 11
13. september 2024 11
12. september 2024 11
11. september 2024 11
10. september 2024 10
9. september 2024 10
8. september 2024 11
7. september 2024 12
6. september 2024 11
5. september 2024 10
4. september 2024 10