Intern Sælger til Horsens

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Horsens

Telefonen bliver dit vigtigste værktøj til at skabe interesse, engagement og bygge kunderelationer? Motiveres af indflydelse, nyskabelse og det gode salg, er du måske den, vi søger til vores team.

Air Liquide leder efter nye kolleger til vores Telesales-afdeling i Horsens! Sammen med vores team i Sverige og på sigt hele Norden vil vi sælge et nyt revolutionerende produkt, der vil ændre hele tankegangen med at bruge gasser i forskellige brancher. Du får en stor mulighed for at påvirke arbejdsprocessen, samtidig med at din indsats vil gøre en stor forskel for vores virksomhed.

Vi tror på, at teams, der er præget af diversitet, kan udgøre en fordel. Derfor vil vi opfordre alle, der har en passion for salg, til at slutte sig til os for at bidrage til vores fortsatte vækst. Lyder det, som om det er noget for dig?

Hvorfor blive en del af os?
Vi tilbyder dig en stilling i et firma, der forstår, at når du vokser, vokser vi sammen. Derfor arbejder vi løbende med at skabe en fantastisk arbejdsplads, hvor vi tilskynder innovation, integration og samarbejde, med store karrieremuligheder både nationalt og internationalt.

Hos Air Liquide forstår vi, at vores succes bygger på engagerede og glade medarbejdere, og vi sikrer derfor jobsikkerhed og balance i arbejdslivet (work life balance). Hos os vil du blive tilbudt pension, attraktiv løn plus bonus baseret på dine præstationer.

Air Liquide er verdens førende leverandør af gasser, teknologi og services til industrien, fødevare- og sundhedssektoren. Vi er en anerkendt organisation, som siden vores start i 1902 er vokset til i dag at være repræsenteret i 78 lande med ca. 64.500 medarbejdere og mere end 3,8 millioner kunder og patienter. Gennem vores bæredygtige initiativer vil vi fortsat sikre væksten i et samfund med mindre CO2, med en transformation til en ren og bæredygtig industri.

Din mission og hvordan du vil bidrage?
Som Telesales hos Air Liquide, er du vores virksomheds ansigt udadtil! Du bliver en del af et meget udadvendt, dynamisk og positivt team, hvor vi sætter meget pris på forskellighed.

I din rolle kontakter du små og mellemstore kunder i et givet område, hvor du står for første opkald, og indtil kontrakten er underskrevet. Dette betyder, at du kontakter potentielle kunder, hvor vi forventer, at du kan sætte dit eget personlige præg på samtalen, og at du har et højt serviceniveau. Under disse første kundekontakter er det vigtigt, at du har evnen til at skabe interesse og engagere dig ved at holde en samtale i gang ved at stille spørgsmål og have fokus på kundens behov for derved at lukke et salg.

Derudover vil du arbejde tæt sammen med vores eksterne salgspersonale for at lære markedet at kende og finde nye potentielle kunder. Du vil også få medansvar for at køre forskellige marketingkampagner og opdatere kunderne om vores nuværende og nye produkter ved opfølgende salg.

Vi forventer ikke, at du er gasekspert i den første tid. I din nye stilling får du en grundig uddannelse i gasser, og kontinuerligt vil du deltage i vores interne salgs- og gaskurser.

Hvem er du?
For at trives i denne rolle mener vi, at evnen til at præsentere produkter og servicere via telefonen vil være naturligt for dig, og du er fortrolig med at håndtere klager og tvivl, hvor du er motiveret til at holde øje med salgsmålene og med det fremtidige salg. Du er en holdspiller med evnen til at skabe tillid og engagement. Da du vil blive en del af en dynamisk afdeling i udvikling n, tror vi på, at du som person har en kreativ tankegang, ingen problemer med at se mulighederne og løsningerne og dele dine ideer og viden for at forbedre vores processer.

For at få succes i denne rolle, har du et par års erfaring med internt salg, hvor det er let for dig at tale i telefon, og noget du gerne vil fortsætte med at gøre dagligt! Det er en fordel, hvis du tidligere har solgt B2B. Du taler og fforstår dansk og kan begå dig på engelsk, og hvis du har erfaring med forskellige CRM-systemer, ses dette som en fordel.

Øvrig information
Du vil være en del af en afdeling, hvor to af dine kolleger har base i Malmø, og to vil have base i Horsens. Placeringen for denne stilling er i Horsens, og du vil rapportere til Inside Sales Manager, Mia Kølbæk-Cumiskey. I denne rolle vil du blive tilbudt pension, attraktiv løn plus bonus baseret på dine præstationer.

Hvis du har spørgsmål til stillingen, bedes du kontakte Mia Kølbæk-Cumiskey på tlf. nr. +45 23 40 39 30.

Lyder dette som en spændende rejse, som du vil med på? Indsend da venligst din ansøgning senest den 22. mai. Vi gennemgår ansøgningerne og inviterer til interviews løbende, så tøv ikke med at ansøge i dag!

Denne rekruttering håndteres af vores interne rekrutteringsteam. Vi undgår derfor kontakt fra rekrutterings- og konsulentbureauer. Tak!

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Sælger", og befinder sig i kategorien "Kommunikation, marketing, salg".

Arbejdsstedet er beliggende i Horsens.

Jobbet er oprettet på vores service den 4.5.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Sælger
  • Horsens
  • Søndag den 22. maj 2022

Lignende jobs

  • Sælger i Østjylland

    Er du en solid ”håndværker”, der er fagligt ambitiøs og kundeorienteret? Arbejder du analytisk og systematisk med problemløsning? Og motiveres du af meget alsidige arbejdsopgaver, der skal løses bå..
    • Sælger
    • Østjylland
    Få mere info
  • Sælger (elev) i Risskov

    Banker dit hjerte for salg og at skabe resultater udover det almindelige? Og er du samtidigt vild med biler, så skal du være med på vores vinderhold. Du kan være sikker på, at vi sætter alle kræfte..
    • Sælger
    • Risskov
    Få mere info
  • Sælger i Århus

    [xxxxx] søger på vegne af Scan Lux Flexible A/S en salgsdirektør.Scan Lux Flexible A/SScan Lux Flexible A/S udvikler, markedsfører og sælger plast- og papemballageløsninger til k..
    • Sælger
    • Århus
    Få mere info
  • Sælger i Århus C

    Er du teknisk interesseret og kan lide at vejlede kunder til den bedste løsning? Så læs mere om, hvad Johnson Controls kan tilbyde dig! Hos Johnson Controls (TYCO) ønsker vi at styrke vore..
    • Sælger
    • Århus C
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som sælgere i Horsens

Herunder ser du udviklingen i udbudte sælger i Horsens over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal sælgere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte sælgere i Horsens over tid

Dato Alle jobs som sælgere
2. juli 2024 17
1. juli 2024 17
30. juni 2024 22
29. juni 2024 22
28. juni 2024 24
27. juni 2024 24
26. juni 2024 24
25. juni 2024 24
24. juni 2024 22
23. juni 2024 21
22. juni 2024 21
21. juni 2024 21
20. juni 2024 21
19. juni 2024 19
18. juni 2024 19
17. juni 2024 19
16. juni 2024 19
15. juni 2024 19
14. juni 2024 20
13. juni 2024 20
12. juni 2024 17
11. juni 2024 17
10. juni 2024 18
9. juni 2024 18
8. juni 2024 16
7. juni 2024 16
6. juni 2024 16
5. juni 2024 17
4. juni 2024 17
3. juni 2024 17
2. juni 2024 18