Technical Sales Manager

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Juelsminde

Technical Sales Manager

Har du et stærkt og udadvendt drive, og kan du skabe resultater indenfor salg af fødevareingredienser i den globale fødevareindustri indenfor emulgator/stabilisatorer, så er du måske vores nye Technical Sales Manager.

Palsgaard A/S er er i en rivende udvikling, og vi søger nu en proaktiv og resultatorienteret Technical Sales Manager, som både kan og vil være en stærk bidragsyder til at nå i mål med vores ambitiøse vækststrategi.

Om stillingen

Som Technical Sales Manager får du en central rolle i forhold til at styrke Palsgaards netværk med kunder og distributører primært i Skandinavien og Mellemøsten. Vi vægter en professionel dialog med vores kunder, hvilket forudsætter et indgående kendskab til vores produktprogram og produkternes anvendelse i fødevarerne.

Stillingen som Technical Sales Manager giver gode muligheder for alsidige og udfordrende arbejdsopgaver i en international virksomhed, og det er forventeligt, at stillingen vil indebære rejseaktivitet på op til 70 dage om året. Stillingen refererer til Director Sales Middle East Africa (MEA).

Dine opgaver/arbejdsområder vil primært være:

  • Selvstændig salgsorienteret bearbejdning af kunder på udvalgte markeder, herunder koordinering af indsatsen overfor store regionale kunder i samarbejde med datterselskaber og lokale samarbejdspartnere
  • Opbygge og servicere distributørnetværket
  • Integrere applikation som en væsentlig del af markedstilbud
  • Afdække kundepotentialer og relevant markedsviden samt forankre denne viden på Palsgaard
  • Udarbejde budgetter, aktivitetsplaner samt kvartalsrapporter over salgsudvikling samt sikre effektiv follow-up på igangsatte aktiviteter
  • Ad hoc opgaver såsom deltagelse på messer, indgå ved udarbejdelse af brochurer, mv.

Kandidatprofil

Den rette kandidat til jobbet har en teknisk uddannelse indenfor fødevarer/kemi og, gerne suppleret med en kommerciel overbygning.

Det forventes, at du har solid erfaring med teknisk salg indenfor fødevareindustrien (B2B) og kan dokumentere gode salgsresultater. Desuden vægter vi højt, at du er rejsevant, proaktiv, serviceorienteret og god til at kommunikere og formidle teknisk viden.

Vi forventer, at du er god til at indgå i samarbejder på tværs af en international organisation, og at du behersker engelsk både mundtligt og skriftligt på højt niveau/forhandlingsniveau.

Som medarbejder på Palsgaard kan vi tilbyde dig:

  • Et job i en hastigt ekspanderende virksomhed, der kombinerer teknologisk viden med praktisk værdiskabelse.
  • At du bliver en del af en global CO2 neutral produktionsvirksomhed, hvor vi i den kommende 5 års vækstplan ser ind i en årrække med store udvidelser både i Danmark og i datterselskaber
  • Et job i et internationalt miljø med kunder og gode kolleger over hele verden.
  • Et job i et socialt velfungerende miljø med en familiær atmosfære/uformelt miljø, beliggende med historiske bygninger og en meget smuk natur
  • Gode udviklingsmuligheder i en afvekslende, spændende og hektisk hverdag, med frihed under ansvar
  • Et job med gode arbejdsforhold, herunder bl.a. en 7. friuge, kantineordning, massageordning og en sund personaleforening med diverse sociale- og sportsaktiviteter
  • Et job med overskudsdeling i form af særlig pensionsordning
  • Og meget mere…

Ansøgningsfrist og kontakt

Er du interesseret i stillingen, så send os dit CV og en motiveret ansøgning via nedenstående link.Yderligere oplysninger om stillingen kan fås ved henvendelse til Sales Director (MEA) Cai Christensen tlf: 40701393. Ansøgninger vurderes løbende, da ansættelse ønskes snarest.

Om Palsgaard

Palsgaard A/S er en international virksomhed, og vi er verdens eneste full-service emulgator- og stabilisator virksomhed der udvikler bæredygtigt producerede ingredienser med specialiserede egenskaber til fødevareindustrien og nonfood. Vi opfandt emulgatoren til fødevarer for 100 år siden, og vi er stadig førende inden for udviklingen af emulgatorer og stabilisatorer.

Vi er stolte af at være den første virksomhed i branchen, der opnår CO2-neutralproduktion, og alle vores emulgatorer og stabilisatorer bliver nu fremstillet på CO2-neutrale fabrikker på globalt plan.

Markedsføring af produkter sker globalt via et netværk af datterselskaber, joint ventures og agenter. Palsgaard A/S indgår sammen med datterselskaber og andre virksomheder i udlandet i den selvejende institution Schou-Fondet på godset Palsgaard ved Juelsminde mellem Horsens og Vejle.

Palsgaard virksomhederne har i Danmark ca. 350 medarbejdere og ca. 250 medarbejdere fordelt globalt i datterselskaber.

Palsgaard A/S, Palsgaardvej 10, 7130 Juelsminde, Tel: 7682 7682, www.Palsgaard.com


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Sælger", og befinder sig i kategorien "Kommunikation, marketing, salg".

Arbejdsstedet er beliggende i Juelsminde.

Jobbet er oprettet på vores service den 21.1.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Sælger
  • Juelsminde

Lignende jobs

  • Salgsansvarlig, EMEA - Mobaro

    Fri kontakt
    Hvis du kan sælge softwareløsninger, motiveres af at opsøge nye kunder og samtidig har erfaring med at udvikle eksisterende portefølje, så kan du være den rette kommercielle profil til denne stilling. I en nyoprettet stilling søger vi en dedikeret kommerciel profil som Salgsansvarlig, EMEA.
    • Sælger
    • Århus
    Få mere info
  • Junior Telemarketing Consultant (studiemedhjælper)

    Er du vores nye Telemarketing Student Worker?Vi er i fortsat vækst og søger derfor yderligere to studentermedhjælpere til vores telemarketing-afdeling, der ikke er bange for at gribe telefonen og..
    • Sælger
    • Århus
    Få mere info
  • Salgsassistentelev

    Vi søger lige nu en salgsassistentelev til vores REMA 1000 butik på Paludan Müllers Vej i Aarhus N Er du klar til en elevuddannelse, der gør dig fagligt stærk og styrker dine sociale og faglige k..
    • Sælger
    • Århus
    Få mere info
  • Salgsmedhjælper (weekend) - Renault

    Vi søger lige nu en energisk og serviceminded salgsmedhjælper til at hjælpe til i weekenderne i vores Renault-showroom i Aarhus. Afdelingen er autoriseret forhandler af Renault, Dacia og XPENG. Sal..
    • Sælger
    • Århus C
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som sælgere i Juelsminde

Herunder ser du udviklingen i udbudte sælger i Juelsminde over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal sælgere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte sælgere i Juelsminde over tid

Dato Alle jobs som sælgere
19. september 2024 3
18. september 2024 3
17. september 2024 3
16. september 2024 3
15. september 2024 3
14. september 2024 3
13. september 2024 3
12. september 2024 3
11. september 2024 3
10. september 2024 3
9. september 2024 4
8. september 2024 4
7. september 2024 4
6. september 2024 4
5. september 2024 3
4. september 2024 3
3. september 2024 3
2. september 2024 3
1. september 2024 3
31. august 2024 3
30. august 2024 3
29. august 2024 3
28. august 2024 3
27. august 2024 3
26. august 2024 3
25. august 2024 3
24. august 2024 3
23. august 2024 3
22. august 2024 3
21. august 2024 2
20. august 2024 1