Intern salgsbackup søges til Danrec A/S i Karup

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Karup J

Vi har travlt og det har vores sælgere også, vi har derfor brug for en intern salgsbackup til at understøtte vores sælgere i marken og til behandling af indgående kunde henvendelser.

Danrec A/S har de seneste år haft en kraftig vækst i omsætning og indtjening. Der er investeret i endnu en produktionslinje og lagerhaller, så vi er klar til at forsætte vores vækst. Nu er tiden kommet til vi også skal opruste på det administrative niveau. Derfor søger vi nu en intern salgsbackup.

Der er tale om en nyoprettet stilling, så du vil få stor indflydelse på hvordan opgaven kan gribes an og løses, vi håber derfor, at du bringer en god erfaring med, som du vil dele med os.

Du bliver det helt centrale bindeled mellem vores sælgere og produktion/lager, ligesom du vil støtte sælgerne i deres daglige arbejde i forhold til vores kunder. Der vil være høje forventninger til dig og til at du kan være med til at udvikle virksomheden. Du vil komme til en virksomhed hvor der gives plads og rum, hvor det forventes du tager ansvar, handler og sætter i gang.

Arbejdsopgave:

  1. Daglig kontakt til sælgere.
  2. Være bindeled mellem sælgere og produktion/lager.
  3. Indførelse og opdatering af nyt CRM-system.
  4. Vedligeholdelse af al stamdata i CRM-systemet.
  5. Oprettelse og vedligehold af prisliste, produktdatablade mm.
  6. Indhentning af fragtpriser (EU, UK & Norge).
  7. Søgning efter nye kundeemner i Europa.
  8. Udarbejdelse og afsendelse af nyhedsbrev til kunder.
  9. Ajourføring af salgsstatistikker mm.
  10. Lettere opdatering af hjemmeside.

Dine kvalifikationer:

  1. Du taler, forstår og skriver dansk og engelsk på et godt niveau, derudover skal du også kunne forstå og tale tysk på rimeligt godt niveau.
  2. Du har erfaring som internsalgsbackup, spedition medarbejder eller tilsvarende.
  3. Du har relevant uddannelsesmæssig baggrund, HHX eller tilsvarende.
  4. Har du stor erfaring med Navision / Microsoft Dynamics vil det være helt perfekt eller tilsvarende.
  5. Du er en habil bruger af Office pakken.
  6. Du har høj data disciplin.
  7. Gode samarbejdsevner.
  8. Du bor i passende kører afstand til Karup.

Som intern salgsbackup vil du referere direkte til den Adm. Direktør. Der er fast løn, pensionsordning og sundhedsordning. Du vil også få 18 gode kollegaer.

Ansøgning & kontakt:

Ansøgning sendes til [email protected], har du spørgsmål til stillingen er du velkommen til at kontakte Adm. Direktør Henrik Ohm på 4078 2620. Ansøgningsfrist er 29 oktober 2021, men tøv ikke med at sende, da ansøgninger vil blive behandlet løbende og der vil blive indkaldt til samtale løbende.

Danrec A/S producere glatte og struktur plastplader af 100% genbrugsplast, vi har ingen spild i vores produktion, da alt genanvendes. Vi har flere produktionslinjer og en produktion der kører 24 timer alle ugens arbejdsdag. Danrec A/S har både i 2018 og 2019 modtaget gazelle-prisen og den skal vi have igen. Danrec A/S er ejet af Aran Holding i Lübeck.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Sælger", og befinder sig i kategorien "Kommunikation, marketing, salg".

Arbejdsstedet er beliggende i Karup J.

Jobbet er oprettet på vores service den 29.9.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Sælger
  • Karup J
  • Fredag den 29. oktober 2021

Lignende jobs

  • Sælger i Engesvang

    Er fremragende kundeservice en del af dit DNA? Og har du lyst til at udvikle dig og dine kompetencer i en international virksomhed med dygtige og hjælpsomme kolleger? Så er du den, vi står og mangl..
    • Sælger
    • Engesvang
    Få mere info
  • Sælger i Aulum

    Er du en proaktiv Sales Manager med et indgående kendskab til modebranchen og eget kundenetværk? Brænder du for mode og godt købmandskab? Så er det måske dig, vi leder efter! Denasia er en solid .
    • Sælger
    • Aulum
    Få mere info
  • Sælger i Vestjylland

    Er du løsningsorienteret, har teknisk forståelse, og motiveres du af at opbygge din egen kundeportefølje og efterfølgende vækste den gennem relationer, tillid og langvarigt samarbejde, hvor rådgivn..
    • Sælger
    • Vestjylland
    Få mere info
  • Sælger i Lem St

    Sælger – med potentiale som salgsleder i Danmark 18-06-2024 Kan du opbygge gode kunderelationer, og har du erfaring med teknisk salg inden for entreprenør- eller landbrugsmaskiner? Da..
    • Sælger
    • Lem St
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som sælgere i Karup J

Herunder ser du udviklingen i udbudte sælger i Karup J over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal sælgere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte sælgere i Karup J over tid

Dato Alle jobs som sælgere
21. juni 2024 1
20. juni 2024 1
19. juni 2024 1
18. juni 2024 1
17. juni 2024 1
16. juni 2024 1
15. juni 2024 1