Rekrutteringsfirma

Key Account Manager til Clear Channel

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

København K

Erfaren Key Account Manager søges til Skandinaviens største outdoor selskab, Clear Channel Scandinavia 


Er du den Key Account Manager, som kunden altid vil huske? Fordi der altid er handling og mening bag dine ord, og fordi du altid finder en løsning, når det er svært? Er du ambitiøs, målbevidst og resultatorienteret? Og er du tilmed hamrende skarp på at udvikle relationer til kunder og erhverve ny forretning? Hvis ja, så kan det være dig, vi er på udkig efter.


Du kommer til at indgå i et stærkt salgsteam, hvor humoren fylder en temmelig stor del. Du får en central rolle i et selvstændigt job, hvor du bliver en del af en performance kultur i et Skandinavisk set-up, hvor vi, i tæt samarbejde med vores skandinaviske kollegaer, skaber værdifulde medieløsninger til vores kunder hver dag.

Du er derfor optaget af det overordnede mål om at drive omsætning og øge markedsandele samt opbygge og vedligeholde nye og eksisterende relationer.


Missionen er SALG af Outdoor-reklamer via mediebureauer og til direkte kunder

Du spiller en afgørende rolle i at identificere kundemuligheder og gennemføre alle salgets faser. Du får ansvaret for din egen portefølje med nogle af vores største og vigtigste kunder og for at skabe det rette fokus og kendskab til Clear Channel Scandinavia.

Dine arbejdsopgaver vil mere detaljeret omfatte:

  • Salg til mediebureauer/kunder inkl. kampagner, årsaftaler og partneraftaler

  • Identifikation af Newbizz kunder, markeder og relationer

  • Høj mødeaktivitet i hele Danmark med fokuseret indsats på det gode samarbejde

  • Sikre at mål defineres og budgetter og priser opnås


  • Opsøge relevant viden og sikre kvalitet i salgsarbejdet via analyser



Hvem er du?
Uddannelsesmæssigt er der mange indgange til jobbet. Men det er vigtigt, at du har nogle års relevant salgserfaring fra salg/kommercielle virksomheder.

Du er helt sikkert stærk i din argumentation og overbevisende, når du formidler budskaber, analyser og data. Du tænker kommercielt og er løsningsorienteret i forhold til at finde de rigtige medieløsninger.

Du har en bred forretningsforståelse og tager imod udfordringer med et åbent, positivt og idérigt sind. Du har ikke glemt at være nysgerrig, og udvikling er en helt naturlig del af din hverdag.

Som Key Account Manager arbejder du selvstændigt, målrettet og ansvarligt og evner at fungere i en salgs- og resultatstyret virksomhed med struktureret tilgang til dine opgaver og god evne til at prioritere hverdagen.

Og så er du god til at samarbejde på tværs af forskellige niveauer samt landegrænser. Du taler og skriver dansk og engelsk.


Vi har masser at tilbyde dig

En spændende karriere hos en af de førende spillere i mediebranchen. Muligheder for at præge din egen arbejdsdag og dine resultater. Vores hverdag er tempofyldt, i et spændende og fagligt udfordrende miljø, og du får mange muligheder for at flytte dig både professionelt og personligt. Og så bor vi for øvrigt i de fedeste lokaler på Christianshavn, og kan godt lide at være sammen med hinanden både i arbejdstiden og efter til forskellige sociale arrangementer.

Derudover kan vi tilbyde en attraktiv løn, bonusordning, pension samt sundhedssikring.

Slå til nu
Skynd dig at søge jobbet. Ansættelsesprocessen håndteres af Konsulenthuset ballisager, og har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte konsulent Heidi Nielsen på tlf. 30 63 12 90 eller mail: [email protected]

Vi modtager ikke ansøgninger men derimod et motiveret CV fra dig – du kan læse mere om, hvad det indebærer her, inden du søger.


Vi glæder os til at høre fra dig. 


Om Clear Channel Danmark A/S
Clear Channel Danmark A/S er en del af Clear Channel Outdoor Holdings Inc., som er en af verdens største Outdoor-virksomheder og opererer i over 40 lande på tværs af fem kontinenter. Vores vision er enkel, men essentiel i byrummet. Hver dag forbinder vi annoncører med tusindvis af mennesker via inspirerende Outdoor-kampagner.


Vi leverer medieplatformen. Vi guider annoncørerne, så de eksponerer den rette målgruppe, det rette sted, i den rette tid. Med ca. 7.000 reklameflader, tilbyder vi analogt og digitalt Outdoor i hele Danmark, og vores medier eksponeres hver dag for mere end 2 mio. mennesker.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Sælger", og befinder sig i kategorien "Kommunikation, marketing, salg".

Arbejdsstedet er beliggende i København K.

Jobbet er oprettet på vores service den 4.11.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Sælger
  • København K

Lignende jobs

  • Account Manager til fibernetløsninger

    Fri kontakt
    Er du god til at få kundemøderne i kalenderen? Trives du med at opsøge nye kunder, mens du er på farten på Sjælland? Har du evt. erfaring med driftsløsninger fra ejendomsbranchen eller boligforeninger? Så er du måske den helt rette Account Manager til denne virksomhed med kontoradresse på Frederiksberg.
    • Sælger
    • Frederiksberg C
    Få mere info
  • Salgs- & Kunderådgiver

    Fri kontakt
    Salgs- & Kunderådgiver - København. Profil Optik åbner stor ny Flagship Store med en unik placering centralt ved Nørreport i København. Konceptet vil sætte helt nye standarder for produkt præsentation, sortiment og kundeoplevelse.
    • Sælger
    • København
    Få mere info
  • Sælger i Frederiksberg

    Er du skarp på det kommercielle og er du passioneret omkring interiør og livsstil? Brænder du desuden for at skabe gode og langvarige kunderelationer? Så har vi muligheden for dig!På vegne af 1..
    • Sælger
    • Frederiksberg
    Få mere info
  • Sales Intern

    We are seeking a structured, driven, and outgoing Sales Intern to join our dynamic team. As part of a fast-growing global brand, you will work with a passionate team fueled by ambition, busines..
    • Sælger
    • København S
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som sælgere i København K

Herunder ser du udviklingen i udbudte sælger i København K over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal sælgere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte sælgere i København K over tid

Dato Alle jobs som sælgere
30. september 2024 0
29. september 2024 0
28. september 2024 0
27. september 2024 0
26. september 2024 0
25. september 2024 0
24. september 2024 0
23. september 2024 0
22. september 2024 0
21. september 2024 0
20. september 2024 0
19. september 2024 0
18. september 2024 0
17. september 2024 0
16. september 2024 0
15. september 2024 0
14. september 2024 0
13. september 2024 0
12. september 2024 0
11. september 2024 0
10. september 2024 0
9. september 2024 0
8. september 2024 0
7. september 2024 0
6. september 2024 0
5. september 2024 0
4. september 2024 0
3. september 2024 0
2. september 2024 0
1. september 2024 0
31. august 2024 0