Novataris søger erfaren Sales Manager

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

København K

Vi søger en knivskarp Sales Manager, der ved, hvordan man omsætter forretningsbehov til komplekse tekniske løsninger, som drives af at skabe resultater, og som vil være med til at understøtte vores fortsatte udvikling og ambitiøse vækstmål på det danske marked.

OM JOBBET
I jobbet som Sales Manager arbejder du med virksomhedens kontaktflade, og du kommer dermed til at stå i spidsen for egne salg og opbygning af salgsportefølje. Med ansvar for at vedligeholde og udbygge relationer til nye og eksisterende kunder kommer du til at spille en central rolle i virksomhedens fremtidige udvikling. Du vil indgå i et salgsteam, hvor virksomhedens markedsmæssige beslutninger træffes, og i tæt samarbejde med partnergruppen i Novataris fokusere på strategi og prioritering.

Arbejdsområder:

  • Opbygning og udvikling af salgspipeline: Du har ansvaret for at opbygge en stærk kundeportefølje, skabe overblik over potentielle salg og sørge for, at Novataris er i løbende dialog med en bred skare af potentielle kunder – så vi også kan sikre salg på den lange bane.
  • Videreudvikle Go-To-Market strategi: Som del af salgsteamet, er du ansvarlig for fortsat at forme og videreudvikle vores Go-To-Market strategi, som udbygger og fastholder væksten på det danske marked.
  • Gennemføre relationskabende salgsaktiviteter: Du skal være med til at positionere Novataris’ løsninger og ydelser i markedet. Dette involverer blandt andet at gennemføre og afholde kundearrangementer, møder og workshops, som inspirerer. Du bliver derudover ansvarlig for at udarbejde og præsentere business cases på kundens banehalvdel.
  • Projektledelse og forhandlinger: Du har ansvaret og ejerskabet for kunden. Du kommer til at arbejde tæt sammen med den øvrige organisation omkring kunder og opgaver i hele salgsprocessen, men det er dig, der skal drive processen fra første opsøgende kontakt hele vejen til aftale og forhandling med kunden og lukning af ordrer.

PROFIL MED FORSTÅELSE FOR FORRETNINGSKRITISK IT OG STÆRKE RESULTATER I BAGAGEN
Vi forventer, at:

  • Du har en lang videregående uddannelse – om det er HD, Cand. Merc. eller andet er ikke afgørende. Det vigtigste er, at du har erfaring fra en lignende stilling og stor forståelse for IT-branchen og teknologidrevet forretningsudvikling samtidig med, at du tidligere har arbejdet målrettet med projektsalg.
  • Det er en klar fordel, hvis du kommer med et solidt professionelt og fagligt netværk, og formår at bringe både viden og relationer i spil i jobbet.
  • Du har en struktureret tilgang til alle salgets faser og kan dokumentere gode resultater fra tidligere virke.
  • Din forretningsforståelse og indsigt gør, at du er i stand til at tage beslutninger ud fra et holistisk og forretningsmæssigt perspektiv under hensyntagen til kundernes og virksomhedens forretningsmæssige interesser.
  • Du møder kunder og kollegaer i øjenhøjde. Du har god humor, og som person er du udadvendt, tillidsvækkende og ærlig.
  • Du har evnen til at bevare overblikket i en hektisk dagligdag med mange forskellige projekter og agendaer og samtidig have øje for detaljen, når dette er påkrævet.
  • Du er en teamplayer, og du trives i samarbejde med fagligt stærke og kompetente kollegaer og på tværs med kunderne. Som person kan du lide at gå forrest, og du er dygtig til at kommunikere dine tanker og visioner på en forståelig måde.

NOVATARIS: ADVANCED IT MADE HUMAN
Novataris startede i 2014 med et brændende ønske om at kunne rådgive og formidle mulige IT løsninger på en forståelig måde til store virksomheder i det danske marked. Vi fokuserer på IT-løsninger som en helhed, hvor behov, teknologi og forretning skal gå op i en højere enhed. I dag består Novataris af 30 IT konsulenter, som arbejder med dette formål og bygger store strategiske IT projekter med stor effekt på forretningssiden for kunderne.

Vores kontor er placeret i Nyhavn, hvilket skaber nogle farverige rammer for en arbejdsplads, hvor der konstant kommer nye spændende mennesker til, og hvor løbende udvidelser af kontoret står som et fysisk bevis på succesen og den tiltagende vækst.

Vores salg er byggesten til forsat vækst. Et hvert nyt kundeforhold kan have afgørende effekt på fremtidens Novataris. Det er vores iværksætter-trang og vilje om at skabe en vækst baseret på solidt og ærligt arbejde, der driver medarbejderne og skaber en spændende og dynamisk ånd. Vi har en lyst til at gøre avanceret IT forståeligt for vores kunder, og øge kvaliteten af løsningerne i markedet. Vi vil være de bedste, og her håber vi, at vores nye Sales Manager kan spille en vigtig rolle.

VI TILBYDER:

  • En stilling med indflydelse i store strategiske projekter i dansk erhvervsliv i et spændende IT konsulenthus i konstant udvikling.
  • Stor frihed under ansvar til selv at definere arbejdsprocesser og metoder.
  • Konkurrencedygtig løn og resultatdrevet bonus.
  • I vores stemningsfulde kontorlokaler i Nyhavn får du din dagligdag i en virksomhed præget af høj faglighed og professionalisme, hvor resultater, individuelle såvel som organisatoriske, bliver fejret.
  • En arbejdsplads med en åben, professionel og resultatorienteret kultur med et stort fagligt og socialt fællesskab. Du bliver en del af et team med et stort drive og fokus på at skabe resultater – en arbejdsplads, hvor vi hjælper hinanden med at nå i mål, og hvor vi har masser af sociale arrangementer, når arbejdsdagen slutter, heriblandt klubaftener, uddannelsesrejser, fællesmiddage, fredagsøl m.m.

INTERESSERET?
Hvis ovenstående passer på dig og du er interesseret i at høre mere, så send en ansøgning i pdf-format med dit CV og eksamenspapirer til [email protected]. Spørgsmål vedr. stillingen kan rettes til David Bender på telefon 3143 5851.

Vi glæder os til at høre fra dig.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Sælger", og befinder sig i kategorien "Kommunikation, marketing, salg".

Arbejdsstedet er beliggende i København K.

Jobbet er oprettet på vores service den 30.7.2019, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Sælger
  • København K
  • Tirsdag den 05. november 2019

Lignende jobs

  • Account Manager til fibernetløsninger

    Fri kontakt
    Er du god til at få kundemøderne i kalenderen? Trives du med at opsøge nye kunder, mens du er på farten på Sjælland? Har du evt. erfaring med driftsløsninger fra ejendomsbranchen eller boligforeninger? Så er du måske den helt rette Account Manager til denne virksomhed med kontoradresse på Frederiksberg.
    • Sælger
    • Frederiksberg C
    Få mere info
  • Salgs- & Kunderådgiver

    Fri kontakt
    Salgs- & Kunderådgiver - København. Førende nordisk optik-kæde åbner stor ny Flagship Store med en unik placering centralt i København. Konceptet vil sætte helt nye standarder for produkt præsentation, sortiment og kundeoplevelse.
    • Sælger
    • København
    Få mere info
  • Telefundraiser i [xxxxx]

    Vi søger en engageret telefundraiser til 25 timer om ugen, som vil hjælpe os med at skabe en positiv forandring. Uanset om du er 18 eller 56 år, og uanset om du har erfaring eller ej, så er din vil..
    • Sælger
    • København
    Få mere info
  • Sales agent søges til 3´s privatmarked, København ...

    Vi søger nye kollegaer der har lyst til at arbejde med mennesker og salg. Det er vores mål at du udvikler dig som sælger, hvor du via telefonen ringer til eksisterende kunder eller nye kunder via L..
    • Sælger
    • København V
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som sælgere i København K

Herunder ser du udviklingen i udbudte sælger i København K over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal sælgere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte sælgere i København K over tid

Dato Alle jobs som sælgere
20. september 2024 0
19. september 2024 0
18. september 2024 0
17. september 2024 0
16. september 2024 0
15. september 2024 0
14. september 2024 0
13. september 2024 0
12. september 2024 0
11. september 2024 0
10. september 2024 0
9. september 2024 0
8. september 2024 0
7. september 2024 0
6. september 2024 0
5. september 2024 0
4. september 2024 0
3. september 2024 0
2. september 2024 0
1. september 2024 0
31. august 2024 0
30. august 2024 0
29. august 2024 0
28. august 2024 0
27. august 2024 0
26. august 2024 0
25. august 2024 0
24. august 2024 0
23. august 2024 0
22. august 2024 0
21. august 2024 0