Sælgere søges til målrettet salgskontor

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

København V

Motiveres du af jagte resultater på daglig basis og have direkte indflydelse på din egen succes – i et miljø, hvor du får stillet de bedste værktøjer til rådighed, men også, hvor det er tilladt at fejle? Bliv del af en spændende rejse ledsaget af ambitiøse ledere, som er klar til lade dig udleve dit store salgspotentiale!

På vegne af vores kunde 3, leder Academic Work efter to salgsprofiler til at understøtte deres telesalgsafdeling, som arbejder med eksisterende -og tidligere kunder, emner, og stærke leads, som 3 selv skaber, via deres hjemmeside. Produkterne er primært telefonløsninger og internetløsninger.

Du vil blive en del af et ambitiøst team på ca. 15 mennesker, som er ledet af synlige teamledere, som brænder for at skabe en god arbejdskultur, hvor du vil få de bedste rammer for at kunne skabe resultater; f.eks. via stærke leads, ugentlige samtaler, konkurrencer, sparring og coaching.

Du tilbydes en attraktiv lønpakke bestående af fast høj grundløn samt provision uden loft. Derudover får du pensions -og sundhedsordning og telefon samt internet.

Du kan forvente en stærk konkurrencekultur, hvor alle omkring dig har en vindermentalitet, og som ser salg som deres kernekompetence, og en kompetence, som de gerne vil dygtiggøre hver dag de møder ind på arbejdet.

Er du grøn indenfor telesalg, men mener, at du har de bedste kompetencer for at lykkedes? Tøv ikke med at søg denne stilling – du vil få en kyndig onboarding, så du ved præcis, hvad der skal til for at få succes hos 3.

Nuværende ansat, Hector Nyholm, har udtalt følgende om 3 som arbejdsplads: "Jeg har været utrolig glad for min ansættelse i 3 i de 1,5 års tid jeg har været her. Jeg har de bedste kollegaer, ledere og jeg arbejder med et konkurrencedygtig produkt, og så er der altid plads til høje ambitioner og at udvikle sig.”

Denne rekrutterings-proces foretages af Academic Work på vegne af 3. Alle spørgsmål skal derfor henvendes til [Academic Work](mailto:[email protected]). Der er tale om en fuldtidsstilling på ubegrænset tid, og du vil blive ansat direkte af 3.

3 har et stort fokus på videreudvikling af deres ansatte, og der vil, ved lejlighed, være mulighed for at man kan udvikle sin profil til andetsteds i enten 3 huset, eller butikker m.m.

ARBEJDSOPGAVER:

Som sælger hos 3 kommer du til at have kontakten og dialogen til kunderne over telefonen, som udelukkende omhandler salg af produkterne. Du kommer til at få stærke leads, som giver dig de bedste rammer for at få opnå gode resultater. Du vil være ansvarlig for hele købsprocessen, og sende kunden videre til kundeservice, hvis der er spørgsmål, efter salget er overstået. Processen består i at du ringer til kunderne, og tilbyder et af vores produkter alt efter kundens behov - derefter skal du udfærdige et tilbud til kunden, og følge på tilbuddet, og forhåbentligt få et salg.

Denne stilling er for dig, som forstår præmissen for dit arbejde er, at sælge gode produkter til kunder – og at jo flere kunder, du rammer, desto bedre.

KRAV:

Du er først og fremmest resultatorienteret og et konkurrencemenneske af natur.Du har et højt energi niveau, og lader dig ikke slå ud, hvis du møder modgang på din vej. Du har et åbent sind ift. at tage imod sparring, råd, og har lyst til at udvikle din profil, og blive bedre hver dag. Du giver ikke op, og tager ejerskab for dine egne processer som var det din egen forretning– og gør gerne det ekstra for at nå i mål med dine processer. Ydermere forstår du vigtigheden af kunne løfte i flok, og et stærkt kollegialt samarbejde.

Yderligere krav:

* Du er flydende i mundtligt dansk* Du har stærke kommunikative evner – især over telefonen * Du har nemt ved at sætte dig ind i nye IT - systemer * Du skal have fuldført en ungdomsuddannelse

Det er en fordel, men ikke et krav, hvis du har minimum 4 måneders erfaring fra en lignende stilling.

ANDEN INFORMATION* START: 1 maj * OMFANG: Fuldtid. Almindelige kontortider * STED: Scandiagade 8, 2450 København SV* Du ansøger ved at klikke på “ANSØG” nederst på siden.

Vi modtager kun ansøgninger via hjemmesiden. Har du spørgsmål kan disse henvendes til [[email protected]] (mailto:[email protected]). Spørgsmål besvares hurtigst muligt inden for vores åbningstider. Inkludér gerne opslagstitel eller ID i emnefeltet, eller inkludér link til opslaget i mailen.

Vi kalder løbende ind til samtale, så send din ansøgning allerede i dag. Vi gør opmærksom på at opslag kan fjernes før eventuel ansøgningsfrist i det tilfælde at stillingen besættes.

Hos Academic Work bestræber vi os på at skabe en ambitiøs og professionel hjemmebane for Young Professionals - studerende og færdiguddannede i starten af karrieren. Som rekrutterings- og bemandingsvirksomhed hjælper vi dermed Young Professionals med at kickstarte karrieren som konsulent på specifikke projekter, tidsbegrænsede stillinger eller fastansættelser hos attraktive virksomheder indenfor alle brancher. Som ansat gennem Academic Work stiller vi din egen dedikerede Consultant Manager til rådighed, som understøtter din karriereudvikling og sikrer dig gode arbejdsforhold på din arbejdsplads.

PRIVATLIVSPOLITIK: Ved oprettelse af jobprofil samt indsendelse af jobansøgning og andre informationer, giver du automatisk samtykke til, at Academic Work behandler dine informationer i henhold til persondataloven.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Sælger", og befinder sig i kategorien "Kommunikation, marketing, salg".

Arbejdsstedet er beliggende i København V.

Jobbet er oprettet på vores service den 27.5.2019, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Sælger
  • København V
  • Tirsdag den 02. juli 2019

Lignende jobs

  • Account Manager til fibernetløsninger

    Fri kontakt
    Er du god til at få kundemøderne i kalenderen? Trives du med at opsøge nye kunder, mens du er på farten på Sjælland? Har du evt. erfaring med driftsløsninger fra ejendomsbranchen eller boligforeninger? Så er du måske den helt rette Account Manager til denne virksomhed med kontoradresse på Frederiksberg.
    • Sælger
    • Frederiksberg C
    Få mere info
  • Salgs- & Kunderådgiver

    Fri kontakt
    Salgs- & Kunderådgiver - København. Førende nordisk optik-kæde åbner stor ny Flagship Store med en unik placering centralt i København. Konceptet vil sætte helt nye standarder for produkt præsentation, sortiment og kundeoplevelse.
    • Sælger
    • København
    Få mere info
  • Telefundraiser i [xxxxx]

    Vi søger en engageret telefundraiser til 25 timer om ugen, som vil hjælpe os med at skabe en positiv forandring. Uanset om du er 18 eller 56 år, og uanset om du har erfaring eller ej, så er din vil..
    • Sælger
    • København
    Få mere info
  • Sales agent søges til 3´s privatmarked, København ...

    Vi søger nye kollegaer der har lyst til at arbejde med mennesker og salg. Det er vores mål at du udvikler dig som sælger, hvor du via telefonen ringer til eksisterende kunder eller nye kunder via L..
    • Sælger
    • København V
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som sælgere i København V

Herunder ser du udviklingen i udbudte sælger i København V over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal sælgere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte sælgere i København V over tid

Dato Alle jobs som sælgere
20. september 2024 5
19. september 2024 5
18. september 2024 5
17. september 2024 5
16. september 2024 5
15. september 2024 4
14. september 2024 4
13. september 2024 5
12. september 2024 5
11. september 2024 5
10. september 2024 5
9. september 2024 5
8. september 2024 5
7. september 2024 5
6. september 2024 4
5. september 2024 6
4. september 2024 6
3. september 2024 6
2. september 2024 6
1. september 2024 13
31. august 2024 15
30. august 2024 17
29. august 2024 16
28. august 2024 13
27. august 2024 17
26. august 2024 16
25. august 2024 17
24. august 2024 16
23. august 2024 16
22. august 2024 16
21. august 2024 15