After Market Sales Manager til Hyundai Danmark

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Kolding

After Market Sales Manager til Hyundai Danmark


Besidder du en bred forretningsforståelse, og er du en stærk og empatisk leder, der tør at vise vejen og formår at skabe følgeskab? Så er du muligvis vores nye After Market Sales Manager.



Sikre fortsat fremgang på det danske marked
Vi søger en energisk og erfaren Salgschef til vores eftermarked, der gennem både strategisk og operationel ledelse aktivt kan bidrage til, at Hyundai Danmark fortsætter en kontinuerlig udvikling og fremgang på det danske eftermarked.

Dine primære arbejdsopgaver bliver at:

  • sikre et stærkt samarbejde og solide relationer til vores samarbejdspartnere
  • varetage implementering af kampagner, salgstiltag og koncepter
  • sikre en høj performance i det danske forhandlernet og på lokale serviceværksteder
  • fungere som daglig sparringspartner for dine medarbejdere og forhandlere


Du vil indgå i Hyundai Danmarks ledergruppe og få direkte reference til den danske Country Manager. Dertil bliver du budgetansvarlig for den kommercielle del af eftermarkedet. Ligeledes vil du være i tæt dialog og sparring med både Hyundai Motor Europe og vores NCG Operations After Market afdeling, der arbejder på tværs af koncernens importmærker.

Vi tilbyder til en yderst spændende stilling i en dynamisk og udviklingsorienteret koncern, hvor du, gennem implementering af operationelle tiltag og tæt samarbejde med alle Hyundai afdelinger, opnår en stor berøringsflade både internt på tværs af organisationen og med eksterne samarbejdspartnere. Du vil have din daglige arbejdsgang på hovedkontoret i Kolding, men vil ofte være ude ved vores forhandlere og samarbejdspartnere for at optimere og udvikle salg.

Analytisk & løsningsorienteret
Du kommer fra en tilsvarende stilling, hvor du sidder med salgsledelse, gerne fra både BTB og BTC, og har en bred kommerciel forståelse, der kan skabe et velfunderet grundlag for at skabe vækst. Alternativt sidder du som eftermarkedschef eller værkfører, elsker den kommercielle del af jobbet og har mod på, at have det nationale ansvar for afsætningen af eftermarkedsprodukter. Du har forventeligt en relevant kommerciel uddannelse på Bachelor niveau, såsom HD, Biløkonom el. lignende. Erfaring fra autobranchen er ikke et krav, men en klar fordel.

Som person er du struktureret, analytisk og løsningsorienteret i din arbejdstilgang, og du har et naturligt drive for performance og giver ikke op før, at målsætningerne er nået. Du er en naturlig leder, der er vant til at gå forrest samt skabe god energi og motivation. Dertil har du gennemslagskraft og er en stærk kommunikatør, der kan formidle på tværs af alle organisatoriske niveauer. Endeligt besidder du et godt humør og trives i en hverdag, der er dynamisk og til tider præget af travlhed.

Stærk position med stor berøringsflade
I november 2018 overtog vi importen af Hyundai i Sverige og sammen med vores forhandlere fokuserer vi nu på at udvikle og styrke vores position på både det svenske og danske marked. Hyundai Danmark har drevet importen af Hyundai i Danmark siden 1992. I alt er vi på begge markeder stærkt repræsenteret med mere end 110 forhandlere.

Som medarbejder hos Hyundai Danmark vil du desuden blive del af Nic. Christiansen Gruppen, som er en ledende figur i den nordiske autobranche. Vores ordentlighed & integritet, ambition, sammenhold og passion er i live lokalt og udleves hver dag. Dette kommer blandt andet til udtryk i vores nærvær med kunder, kolleger og samarbejdspartnere, og vores medarbejdere er drivkraften for vores succes.

Skal vi udvikle os sammen?
Finder du jobbet interessant, ser vi frem til at modtage din ansøgning i vores rekrutteringsportal. Du ansøger via linket "Send ansøgning". Vi afholder samtaler løbende. Tiltrædelse er efter hurtigst muligt.

Har du spørgsmål til stillingen,er du meget velkommen til at kontakte Country Manager Jens Bisgaard Thomsen på telefon 60 52 79 98 eller pr. mail [email protected]

Vi glæder os til at høre fra dig!


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Sælger", og befinder sig i kategorien "Kommunikation, marketing, salg".

Arbejdsstedet er beliggende i Kolding.

Jobbet er oprettet på vores service den 6.11.2020, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Sælger
  • Kolding

Lignende jobs

  • Salgskonsulent søges til Semler Agro i det jyske

    Vi søger 2 Salgskonsulenter til Semler Agro i det jyske Kan du se dig selv arbejde som nytænkende salgskonsulent for en ambitiøs maskinforretning i rivende udvikling? Er du passioneret indenfor..
    • Sælger
    • Kolding
    Få mere info
  • Intern sælger El

    Trives du med en alsidig hverdag, hvor du samtidig kan være en del af et stærkt og dynamisk salgsteam som har den gode kundeoplevelse i fokus? Har du fagligheden i orden som elektriker eller elinst..
    • Sælger
    • Vejen
    Få mere info
  • Sælger i Grindsted

    Er du struktureret, detaljeorienteret, og kan du håndtere mange bolde i luften? Så er du måske den nye salgskoordinator, vi søger til en dansk stiftet virksomhed nær Grindsted.Virksomheden har .
    • Sælger
    • Grindsted
    Få mere info
  • Reservedelssælger med teknisk snilde og brancheerf...

    Har du solid erfaring fra autobranchen og styr på salg af reservedele? Kan du hurtigt sætte dig ind i nye opgaver og tage ansvar fra dag ét? Vi søger en nøglespiller, der kan styrke vores reservede..
    • Sælger
    • Vejle
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som sælgere i Kolding

Herunder ser du udviklingen i udbudte sælger i Kolding over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal sælgere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte sælgere i Kolding over tid

Dato Alle jobs som sælgere
19. september 2024 26
18. september 2024 28
17. september 2024 30
16. september 2024 30
15. september 2024 31
14. september 2024 31
13. september 2024 30
12. september 2024 30
11. september 2024 31
10. september 2024 33
9. september 2024 31
8. september 2024 30
7. september 2024 31
6. september 2024 32
5. september 2024 32
4. september 2024 34
3. september 2024 33
2. september 2024 32
1. september 2024 32
31. august 2024 32
30. august 2024 33
29. august 2024 32
28. august 2024 33
27. august 2024 33
26. august 2024 33
25. august 2024 33
24. august 2024 33
23. august 2024 33
22. august 2024 31
21. august 2024 31
20. august 2024 28