Rekrutteringsfirma

Sales Engineer

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Lem St

Vestas Industrial Cooling er midt i en spændende udvikling, hvor de er i færd med at konsolidere deres markedsposition, så de fortsat kan levere specialtilpassede løsninger af høj kvalitet til anerkendte kunder i Europa. Derfor er der nu behov for at styrke salgsorganisationen med en stærk profil, der har potentiale til at udvikle sig til en væsentlig spiller i opbygningen af nye markeder, hvor der allerede er identificeret et godt salgsmæssigt potentiale.

Opbygge nye markeder i Europa
Med reference til CEO får du som Sales Engineer ansvar for at opbygge nye markeder i Europa, primært Tyskland og Østrig, hvor du i samarbejde med nuværende agenter skal identificere kundemuligheder og gennemføre kundebesøg. Efterfølgende skal du gennemføre alle salgets faser fra indledende behovsafdækning til kontraktforhandling, hvor den tekniske kommunikation med rådgivende ingeniører hos kunden udgør en væsentlig del.

Dine primære opgaver er:

  • Opsøgende salg
  • Aktivitetsplanlægning for opbygning i nye markeder og geografier
  • Samarbejde med agenter for at lokalisere og skabe kontakt til kundeemner og i samarbejde afholde og gennemføre kundebesøg
  • Udarbejde og afgive tilbud ud fra de definerede standarder
  • Identificere hvad der er relevant i tenders inkl. tekniske specifikationer
  • Gennemføre kontraktforhandlinger og indgå kontrakter
  • Mødeafholdelse med rådgivende ingeniører
  • Udarbejde salgsbudget i samarbejde med CEO inkl. KPI’er/delmål
  • Ansvarlig for overholdelse af eget salgsbudget

For at få succes i funktionen skal du gennem skarp planlægning af din egen hverdag med tilhørende opgaver opnå en målsætning om at opbygge en solid pipeline af muligheder inden for en overskuelig periode. Med fokus på kvalitet fremfor kvantitet skal du sikre 10 kvalificerede forespørgsler, som passer indenfor scopet, og tre projekter, hvor virksomheden er shortlistet samt et antal præsentationer til givne kunder.

Salgserfaring fra projektorienteret virksomhed
Vi forestiller os, du har en uddannelsesmæssig baggrund som ingeniør eller er en kommerciel profil med solid teknisk forståelse. Du har som minimum et par års salgserfaring fra en projektorienteret virksomhed i energibranchen eller lignende, hvor du har opnået erfaring med teknisk projektsalg, kalkulation og tilbudsskrivning samt kundepræsentationer. I dit salgsarbejde evner du at kommunikere teknisk forståeligt til kunderne og sætte dig ind i deres behov og problemstillinger i den indledende behovsafdækning, ligesom du forstår, ud fra specifikationer, at sammensætte produkter til løsninger og afslutte et salg. Du har gode forhandlingstekniske evner og kan begå dig på engelsk som fagsprog og meget gerne også på tysk – og har du erfaring med eksport til det tyske marked, er det en klar fordel.

Med et selvstændigt mindset og en god tro på dig selv evner du at udfordre det bestående og udvise robusthed i forhold til organisationen. Du er socialt involverende med en god portion empati og forståelse for andre mennesker samt god kulturforståelse, som du anvender i dit arbejde med at opbygge og vedligeholde relationer. Som person besidder du et stort drive og høj energi og kan ubesværet bevæge dig mellem korte og lange indsalgstider, ligesom du træffer dine beslutninger på et oplyst grundlag uden at væve.

Stor frihed og mulighed for at udvikle dig massivt
Du tilbydes en meget selvstændig rolle i en vækstorienteret virksomhed med et stort potentiale og en villighed til at investere. Visionen har bevist sig selv, produkterne er blevet styrket og man er nu klar til næste niveau. Funktionen fordrer en lyst til at være en del af en international virksomhed rodfæstet i Vestjylland, hvor rejsedage er en del af dagligdagen. Og med det rette drive og vilje til at lykkes med det, virksomheden opererer indenfor, får du hos Vestas Industrial Cooling stor frihed og mulighed for at udvikle dig massivt i en spændende funktion, hvor du over tid kan få salgsledelsesmæssigt ansvar.

Arbejdssted: Lem


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Sælger", og befinder sig i kategorien "Kommunikation, marketing, salg".

Arbejdsstedet er beliggende i Lem St.

Jobbet er oprettet på vores service den 13.9.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Sælger
  • Lem St

Lignende jobs

  • Sælger i Vestjylland

    Er du løsningsorienteret, har teknisk forståelse, og motiveres du af at opbygge din egen kundeportefølje og efterfølgende vækste den gennem relationer, tillid og langvarigt samarbejde, hvor rådgivn..
    • Sælger
    • Vestjylland
    Få mere info
  • Sælger i Lem St

    Sælger – med potentiale som salgsleder i Danmark 18-06-2024 Kan du opbygge gode kunderelationer, og har du erfaring med teknisk salg inden for entreprenør- eller landbrugsmaskiner? Da..
    • Sælger
    • Lem St
    Få mere info
  • Sælger i Holstebro

    Sælger søges til organisation/virksomhed i 7500 Holstebro
    • Sælger
    • Holstebro
    Få mere info
  • Sælger i Sunds

    KYOCERA UNIMERCO producerer og sælger skærende værktøjer, måleværktøjer og værktøjer til bl.a. metal-, træ og vindindustrien. Kvalitetsprodukter og rådgivning optimerer kundernes produktion og redu..
    • Sælger
    • Sunds
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som sælgere i Lem St

Herunder ser du udviklingen i udbudte sælger i Lem St over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal sælgere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte sælgere i Lem St over tid

Dato Alle jobs som sælgere
6. juli 2024 1
5. juli 2024 1
4. juli 2024 1
3. juli 2024 2
2. juli 2024 2
1. juli 2024 2
30. juni 2024 2
29. juni 2024 2
28. juni 2024 2
27. juni 2024 2
26. juni 2024 2
25. juni 2024 2
24. juni 2024 2
23. juni 2024 2
22. juni 2024 2
21. juni 2024 2
20. juni 2024 2
19. juni 2024 2
18. juni 2024 1
17. juni 2024 1
16. juni 2024 1
15. juni 2024 1
14. juni 2024 1
13. juni 2024 1
12. juni 2024 1
11. juni 2024 1
10. juni 2024 1
9. juni 2024 1
8. juni 2024 1
7. juni 2024 1
6. juni 2024 1