Rejsebureaumedarbejder søges, der kan give vores kunder oplevelser for livet

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Løsning

Kender du det, når man har en passion. Når man virkelig brænder for noget og går så meget op i det, at man ikke kan undgå at lade det være en stor del af ens liv – både i arbejdstiden og i fritiden. Hos Blixen Tours har vi sådan en passion. For os handler den om at rejse. At opleve verden og opsøge de steder og øjeblikke, der sætter sig i os og – ikke mindst – at give det hele videre til vores kunder. Vi elsker at sende vores kunder på deres livs drømmerejser. At skræddersy luksusrejser, så de opfylder alle kundens ønsker og drømme og giver dem en oplevelse, de aldrig glemmer. Det er dét, vi brænder for og dét der driver os hver eneste dag.

Lige nu søger vi to medarbejdere til vores hyggelige, effektive og dygtige team. Nogen med samme passion og drive – og med samme ønske om at give vores kunder rejseoplevelser, de aldrig glemmer. Vi har brug for en passioneret, dygtig og engageret travel designer og ligeledes en back-office medarbejder.

Dine opgaver som Travel Designer
Din primære opgave vil være at rådgive i, producere og sælge eksotiske og eksklusive rejser til Det Indiske Ocean og Afrika. Herunder skal du hjælpe med at udvikle vores udbud af spændende destinationer og rejser. Det er en fast stilling og på fuldtid.

Du er den vi søger, hvis:

  • Du har et indgående kendskab til vores destinationer i Det Indiske Ocean og/eller Afrika.
  • Din passion for at sammensætte de ypperste drømmerejser, brænder igennem hos kunden. Vores vigtigste opgave er at sammensætte den ultimative rejse, som lever op til kundens største ønsker og drømme, og hvor der er lagt vægt på de små detaljer i hele processen – både før, under og efter rejsen.
  • Du er serviceminded til fingerspidserne og kan arbejde selvstændigt.
  • Du er god til at kommunikere med vores kunder i tale og på skrift – både på dansk og engelsk.
  • Du har kendskab til Amadeus. Dette er dog ikke obligatorisk for at kunne søge stillingen, men det vil absolut være en fordel.
  • Du har gerne erfaring fra rejsebranchen.

Dine opgaver som back-office medarbejder
Dine primære opgaver vil være beregning af tilbud til vores kunder, beregning af pakkepriser, booking af fly i Amadeus, booking hos og korrespondance med vores leverandører, udfærdigelse af afrejsedokumenter og udstedelse af billetter til kunderne. Stillingen er fast og arbejdstiden er som udgangspunkt en fuldtidsstilling.

Du er den vi søger, hvis:

  • Du har solid erfaring fra rejsebranchen.
  • Du har fokus på detaljerne, er serviceminded til fingerspidserne og kan arbejde selvstændigt.
  • Du er rutineret bruger af Amadeus.
  • Du er god til at formulere dig på skrift– både på dansk og engelsk.
  • Du har kendskab til vores destinationer i Afrika og/eller Det Indiske Ocean. Dette er dog ikke obligatorisk, men det vil absolut være et stort plus.
  • Din passion for at sammensætte de ypperste drømmerejser, brænder igennem hos kunden. Vores vigtigste opgave er at sammensætte den ultimative rejse, som lever op til kundens største ønsker og drømme, og hvor der er lagt vægt på de små detaljer i hele processen – både før, under og efter rejsen.


Arbejdssted
Vi har dejlige kontorfaciliteter, hvor der er plads og rum til både samarbejde og fordybelse. Vi er beliggende på Helge Nielsens Alle 7, 1C i 8723 Løsning mellem Vejle og Horsens med facade ud til motorvej E45.

Ansøgning
Sidder du med et skønt sug i maven og følelsen af at en af disse stillinger, er som skabt til dig, så skynd dig at skrive til os. Vi ønsker at besætte stillingen snarest muligt og vil holde samtaler løbende. Du skal sende din skriftlige ansøgning med CV til [email protected].

Har du spørgsmål til stillingen, er du altid velkommen til at kontakte Heine B. Sørensen på telefon 7674 0070.

Et par ord mere om Blixen Tours
Blixen Tours A/S blev grundlagt i 2003 og er et danskejet rejsebureau, der har specialiseret sig i at skræddersy eksklusive rejser til Afrika, Det Indiske Ocean og Mellemøsten. Vi har kontor i Danmark med 8 medarbejdere og i Norge med 8 medarbejdere. Vi er medlem af Rejsegarantifonden og Danmarks Rejsebureau Forening, DRF. Læs mere om Blixen Tours på https://www.blixentours.dk/om


Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Sælger", og befinder sig i kategorien "Kommunikation, marketing, salg".

Arbejdsstedet er beliggende i Løsning.

Jobbet er oprettet på vores service den 9.8.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Sælger
  • Løsning
  • Mandag den 05. september 2022

Lignende jobs

  • Salgsansvarlig, EMEA - Mobaro

    Fri kontakt
    Hvis du kan sælge softwareløsninger, motiveres af at opsøge nye kunder og samtidig har erfaring med at udvikle eksisterende portefølje, så kan du være den rette kommercielle profil til denne stilling. I en nyoprettet stilling søger vi en dedikeret kommerciel profil som Salgsansvarlig, EMEA.
    • Sælger
    • Århus
    Få mere info
  • Sælger i Århus C

    Vil du være den første, som kunderne møder, når de henvender sig, og trives du med at være en del af en stærk performancekultur med fokus på udvikling? Så er det muligvis dig, vi søger. .
    • Sælger
    • Århus C
    Få mere info
  • Salgsassistentelev

    Vi søger lige nu en salgsassistentelev til vores REMA 1000 butik på Vesterbro Torv Er du klar til en elevuddannelse, der gør dig fagligt stærk og styrker dine sociale og faglige kompetencer? Er d..
    • Sælger
    • Århus
    Få mere info
  • Pakkeshopkonsulent søges til alsidigt job på farte...

    Bring er en logistikvirksomhed, som håndterer pakker, post og gods for små såvel som store virksomheder i hele Norden. I tiden hen mod Black Friday og jul er der ekstra travlt hos Bring og deres un..
    • Sælger
    • Århus
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som sælgere i Løsning

Herunder ser du udviklingen i udbudte sælger i Løsning over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal sælgere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte sælgere i Løsning over tid

Dato Alle jobs som sælgere
4. oktober 2024 1
3. oktober 2024 1
2. oktober 2024 1
1. oktober 2024 1
30. september 2024 1
29. september 2024 1
28. september 2024 1
27. september 2024 1
26. september 2024 1
25. september 2024 1
24. september 2024 1
23. september 2024 1
22. september 2024 1
21. september 2024 1
20. september 2024 1
19. september 2024 1
18. september 2024 1
17. september 2024 1
16. september 2024 1
15. september 2024 1