Rekrutteringsfirma

JUNIORSÆLGER med store salgsambitioner – International Virksomhed.

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Praktik - Lundby

VIRKSOMHEDEN

Arbodania er den ledende danske engrosvirksomhed indenfor eksportsalg af juletræer og pyntegrønt med næsten en million juletræer til 12 lande i Europa. Der handles med Europas største detailkæder. De er 100% dansk ejet. Arbodania er en virksomhed i vækst, og forventer også vækst fremadrettet.

De tilbyder certificeret miljøvenlig produktion. Som noget unikt, så fremtidssikrer Arbodania de smukke juletræer ved for eksempel at være 100% selvforsynende med udvalgte frø til vores egne ”førsteklasses” Nordmann juletræer.

Arbodania ønsker at være nemme og troværdige at handle danske juletræer med. Deres mål er at inspirere til godt partnerskab gennem en professional tilgang til samarbejde, værdiskabelse og et sundt miljø til kommende generationer. For Arbodania kommer kunden altid først og de går langt for at yde markedets bedste service.

https://www.arbodania.dk/

For at styrke salgsorganisationen leder vi efter en talentfuld Trainee / Juniorsælger som vil skulle understøtte og arbejde tæt sammen med den nuværende CEO. Stillingen skal ses, som en Trainee / Junirosælger stilling og som en oplæringsplads for et talent som gerne vil internatonal handel, som har passion for salg og er skarp til sprog.

STILLINGEN

Stillingen bliver oprettet som Salgs Trainee / Juniorsælger og er nyoprettet i organisationen.

Som Trainee / Juniorsælger vil du referere til CEO, og indgår i salgsgruppen. I ”oplæringsperioden” (en 2-årig periode) bliver du tæt tilknyttet til den nuværende CEO. Trainee perioden vil være inddelt i tre faser, hvor du i første fase primært vil beskæftige dig med den administrative del, derefter vil du opbygge de faglige kundskaber for at du kan udvikle dine salgskompetencer.

Det forventes at efter perioden som Trainee / Juniorsælger overgår du i en fast stilling i virksomheden.

Stillingen ligger kraftigt op til, at du har lyst og vilje til at lære alle facetter i salget. Du er kun begrænset af din egen kreative indsats og købmandskab for at få succesen i hus.

OPGAVEN

Efter introduktion og indsigt i virksomheden, får du på sigt ansvaret for udvalgte markeder hovedsageligt i Europa, og dermed bidrager du også til videreudviklingen af virksomheden.

De væsentligste parametre for succes i stillingen vil ligeledes være at få vedligeholdt og opdyrket nye markeder og kunder.

Der er mange muligheder for ekspansion og for den rette person, vil der være gode muligheder for såvel personlig som faglig udvikling.

Nøgleopgaverne er:

  • Opfølgning på projekter sammen med CEO.
  • Ordrebehandling- modtagelse.
  • Kompetent sparring med CEO.
  • Vedligeholdelse og opdyrkning af nye kunder på sigt.
  • På sigt ansvarlig for salget og kunderne på udvalgte geografiske områder.

Målet for forretningsområdet er sat - herom nærmere under samtalerne.

KANDIDATEN

Som den ideelle kandidat har du en relevant baggrund, gerne fra en salgsrelateret stilling, men dette er ikke noget must. Du kan i dag have afsluttet din uddannelse og er klar til at lære af en af Europas bedste sælgere. Du stortrives med udfordringer og udviklingsmuligheder.

Der er ikke et decideret krav om en konkret teoretisk uddannelse, idet de menneskelige egenskaber vægter højest, samt din dokumentation for præsteret salg og købmandskab i din hidtidige karriere.

Du skal være resultat- og forretningsorienteret og dermed også være en god sparring til CEO og organisationen generelt på daglig basis. Du skal kunne lide at løbe stærkt og ”stå tidligt op”.

Vi forestiller os derudover, at du har følgende profil:

  • Nysgerrig.
  • Besiddelse af et godt købmandskab.
  • Som person har du humor og på samme tid i stand til at skabe respekt.
  • Fleksibel og klar til at give dig 130% i sæsonen.
  • Proaktiv.
  • Ser muligheder frem for begrænsninger og er initiativrig samt handlekraftig.
  • Skaber gode samarbejdsrelationer og er i stand til at håndtere og bevare overblikket i pressede situationer.
  • Vedholdende og følger de planlagte strategier – holder fokus.
  • Teamplayer.

ØVRIGE FORHOLD

Du tilbydes en særdeles udfordrende stilling med en fast gage, pension, mobil og pc ordning. Det forventes at efter perioden som Trainee / Juniorsælger overgår du i en fast stilling i virksomheden.

REJSEAKTIVITET

30 – 40 dage om året.

UDDANNELSE

Du kunne have en Kommerciel teoretisk baggrund som Markedsføringsøkonom, HA, Handelsøkonom, Cand. Merc. eller lignende uddannelse, alternativt erfaring fra en salgsrelateret stilling.

BOPÆL

Sjælland – Gerne i rimelig kørselsafstand til 4750 Lundby.

SPROG

Du behersker dansk og engelsk både skriftligt og mundtligt. Derudover kræves der også et rimeligt kendskab til tysk og/eller fransk.

IT

Du skal være fortrolig med hele MS Office pakken, og særligt Excel, Word og Power Point.

VIRKSOMHEDEN TILBYDER

En spændende udfordring i en stærk international orienteret virksomhed, hvor udviklingen i høj grad bærer præg af egne kompetencer og bestræbelser på at tage ved lære og på den måde være med til at præge og udvikle både stillingen og virksomheden. Arbodania er en virksomhed i vækst, beliggende i utrolig smukke omgivelser på Sydsjælland, hvor du bliver en del af et team på 10 personer.

STARTTIDSPUNKT

Med start efter aftale.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Sælger", og befinder sig i kategorien "Kommunikation, marketing, salg".

Arbejdsstedet er beliggende i Lundby.

Jobbet er oprettet på vores service den 26.2.2020, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Sælger
  • Lundby

Lignende jobs

  • Salg - Generelt

    Passioneret servicehaj som 1. assistentHvad slår en passioneret servicehaj, der lige hurtigt viser dig vej til ugens spottilbud? Ikke ret meget, hvis du spørger os. Og hvis du er enig, så er denn..
    • Sælger
    • Næstved
    Få mere info
  • Salg - Generelt

    Passioneret servicehaj som 1. assistentHvad slår en passioneret servicehaj, der lige hurtigt viser dig vej til ugens spottilbud? Ikke ret meget, hvis du spørger os. Og hvis du er enig, så er denn..
    • Sælger
    • Næstved
    Få mere info
  • Salg - Generelt

    Souschef med ambitioner – er det dig?I [xxxxx] vil vi være kendt for at levere gode kundeoplevelser – og vil du også være med til det, så er denne stilling måske noget for dig?Som souschef kan .
    • Sælger
    • Næstved
    Få mere info
  • Teamleder søges

    Er du en leder med et højt drive, en god forretningsforståelse, og er du en udpræget teamplayer? Så er det dig vi søger! Du har: Erfaring med ledelse, måske fra detailhandelen eller salg..
    • Sælger
    • Næstved
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som sælgere i Lundby

Herunder ser du udviklingen i udbudte sælger i Lundby over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal sælgere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte sælgere i Lundby over tid

Dato Alle jobs som sælgere
19. september 2024 0
18. september 2024 0
17. september 2024 0
16. september 2024 0
15. september 2024 0
14. september 2024 0
13. september 2024 0
12. september 2024 0
11. september 2024 0
10. september 2024 0
9. september 2024 0
8. september 2024 0
7. september 2024 0
6. september 2024 0
5. september 2024 0
4. september 2024 0
3. september 2024 0
2. september 2024 0
1. september 2024 0
31. august 2024 0
30. august 2024 0
29. august 2024 0
28. august 2024 0
27. august 2024 0
26. august 2024 0
25. august 2024 0
24. august 2024 0
23. august 2024 0
22. august 2024 0
21. august 2024 0
20. august 2024 0