Rekrutteringsfirma

Teknisk sælger - Jylland/Fyn

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Middelfart

Robust salgsprofil * Opsøgende salg * Rådgivning * Teknisk udstyr og service

Jobbet:

Med reference til direktøren bliver du en væsentlig brik i forhold til at styrke salget, primært inden for male- og sprøjteudstyr, service og tilbehør. Din fornemste opgave bliver at pleje og udvikle nye samt eksisterende kunderelationer i Jylland og på Fyn, så kunderne forbinder samarbejdet med Sonnimax som noget ud over det sædvanlige.

Din hverdag vil bl.a. bestå af følgende opgaver:

  • Planlægning af salgsindsatser
  • Opsøge salgsmuligheder hos nye kunder
  • Udvikling af salg hos eksisterende kunder
  • Løbende opfølgning og vedligeholdelse af CRM-system


  • Produktprogrammet er et af markedets stærkeste og bredeste, og for den rigtige kandidat er der tale om et spændende karrierejob. Godt købmandskab, evnen til at levere en solid teknisk support, kombineret med din vilje til at agere hurtigt og professionelt – både når det gælder salgsindsats og rådgivning – vil være afgørende parametre for din succes.

    Kvalifikationer:

    Du har en rigtig god teknisk forståelse og gerne teknisk salgserfaring. Har du erfaring fra industribranchen, vil dette være en fordel. Vigtigst er, at du brænder for salg, for at møde kunderne og skabe vækst. Du har flere års erfaring med opsøgende salg og forstår at motivere dig selv for at nå resultaterne. Med en solid salgsværkstøjskasse kan du løse opgaven lige fra mødebooking til at lukke ordren.

    Du arbejder selvstændigt og er løsnings- og resultatorienteret. Herudover er du uformel, robust og konstruktivt tænkende – og du lader dig på ingen måde slå ud af et ”nej” fra kunden eller af mange bolde i luften. Det ligger naturligt for dig at samarbejde med et internt bagland, og du er stærk i både kommunikation og forhandling. Du behersker engelsk på forretningsniveau, og har du kendskab til tysk, vil det også være en fordel men ikke et krav. Derudover forventer vi, at du har flair for IT.

    Du tilbydes:

    Vil du gøre karriere inden for teknisk salg, så får du muligheden her. Der er tale om et levende og interessant job i en dynamisk vækstvirksomhed med et solidt fundament inden for sit felt. Kulturen i virksomheden bygger på en uformel omgangstone, hvor der er frihed under ansvar, og hvor der forventes en positiv indstilling og indsats fra den enkeltes side. Til gengæld får du stor indflydelse på det, der sker omkring dig, og du får en unik mulighed for at booste din salgskarriere. Du vil naturligvis gennemgå et grundigt oplæringsforløb.

    Virksomheden:

    Sonnimax A/S http://sonnimax.com/ er en veldrevet mindre virksomhed beliggende i Middelfart, som sælger og servicerer alle typer og størrelser af kundetilpassede anlæg til sandblæsning, slyngrensning, metallisering og malerudstyr. Sonnimax har et kompetent team af salgs- og serviceteknikere, der har mange års erfaring inden for branchen, og som er trænet i at rådgive kunderne omkring optimale løsninger inden for overfladebehandling. Med opkøbet af Castor & Sprayparts i 2017 blev Sonnimax styrket på overfladeteknik og er i dag en af de førende på markedet for udstyr til overfladebehandling. For at styrke den del af virksomheden yderligere søges en teknisk sælger til Jylland/Fyn.

    Ansøg:


    Information og data

    Denne ledige stilling har jobtypen "Sælger", og befinder sig i kategorien "Kommunikation, marketing, salg".

    Arbejdsstedet er beliggende i Middelfart.

    Jobbet er oprettet på vores service den 10.12.2019, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

    Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
    • Sælger
    • Middelfart

    Lignende jobs

    • Salgskonsulent til UdbudsHuset - Odense

      Salgskonsulent til UdbudsHuset - OdenseEr du en engageret salgsprofil, der kan navigere virksomheder gennem det offentlige udbudsmarked? Har du erfaring med kundekontakt pr. telefon og via on..
      • Sælger
      • Odense C
      Få mere info
    • Weekendhjælper til Salgsafdelingen

      Har du interesse for biler, og kunne du tænke dig at stifte nærmere bekendtskab med bilbranchen? Så er det muligvis dig, vi søger som vores nye weekendhjælper til salgsafdelingen.   PROFESSIONE..
      • Sælger
      • Odense
      Få mere info
    • Salgsassistentelev

      Vi søger lige nu en salgsassistentelev til vores REMA 1000 butik i Grusvig, Svendborg Er du klar til en elevuddannelse, der gør dig fagligt stærk og styrker dine sociale og faglige kompetencer? E..
      • Sælger
      • Svendborg
      Få mere info
    • DPLOY Sælger DK

      [xxxxx] blev grundlagt i 2015. Vores mission er at nedbryde automatiseringsbarrierer og bringe fordelene ved robotautomatisering til produktionsvirksomheder. Vi er blandt verdens førende leverand..
      • Sælger
      • Odense
      Få mere info

    Statistik over udbudte jobs som sælgere i Middelfart

    Herunder ser du udviklingen i udbudte sælger i Middelfart over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal sælgere.

    Se flere statistikker her:
    Statistik over udbudte sælgere i Middelfart over tid

    Dato Alle jobs som sælgere
    20. september 2024 2
    19. september 2024 4
    18. september 2024 4
    17. september 2024 4
    16. september 2024 4
    15. september 2024 4
    14. september 2024 4
    13. september 2024 4
    12. september 2024 4
    11. september 2024 5
    10. september 2024 5
    9. september 2024 5
    8. september 2024 5
    7. september 2024 5
    6. september 2024 5
    5. september 2024 6
    4. september 2024 6
    3. september 2024 6
    2. september 2024 6
    1. september 2024 6
    31. august 2024 6
    30. august 2024 6
    29. august 2024 6
    28. august 2024 6
    27. august 2024 6
    26. august 2024 6
    25. august 2024 6
    24. august 2024 6
    23. august 2024 6
    22. august 2024 6
    21. august 2024 6