Rekrutteringsfirma

Teamleder til salgssupport

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Nørager

DALI - Danish Audiophile Loudspeaker Industries - har i mere end 35 år designet, udviklet og produceret hi-fi-højttalere med et eneste mål: En medrivende og utilsløret lydgengivelse.

Selvom DALI er dansk, er hele verden DALI’s hjemmemarked. 90 % af højttalerne eksporteres til 70 markeder rundt om i verden, enten gennem egne datterselskaber eller gennem distributører og importører. DALI har ca. 265 medarbejdere i alt, og egne fabrikker i Danmark og Kina. Kulturen i DALI er uformel og præget af et godt sammenhold og stort engagement.

DALI vækster og tilføjer både flere produkter og markeder til deres portefølje. DALI søger derfor nu en dygtig teamleder til salgssupport.

Dansk lyd i verdensklasse – Gode kundeoplevelser – Internationale markeder

Motiveres du af at lede, og vil du stå i spidsen for et kompetent team bestående af fire dygtige salgskoordinatorer? Som teamleder bliver du en del af en innovativ og succesfuld vækstvirksomhed med et veletableret brand. Du bliver dertil en del af holdet bag nogle af verdens bedste højtalere, som har fået international anerkendelse for både performance og design. I denne stilling får du stor indflydelse på DALIs ansigt udadtil, og du får ligeledes stor indflydelse på din egen arbejdsdag i en organisation med et stort sammenhold.

Du får en meget vigtig og central lederrolle, hvor du med reference til COO bliver ansvarlig for ledelse af teamet i Salgssupport. Du bliver ansvarlig for processen, hvor din fornemmeste opgave er at tænke kundeservice og den gode kundeoplevelse ind i alt, hvad teamet laver. Som teamleder får du en ledelsesmæssig meget vigtig opgave, da du binder teamet sammen med salgsafdelingen samt sparrer dagligt med Head of Sales. Du deltager derfor i key account support på tværs af markedsområderne, hvor du plejer relationerne til de forskellige datterselskaber og distributører, blandt andet ved besøg i både Danmark og udlandet to uger om året. Desuden servicerer du forhandlere, area sales managers, detailhandlere og installers, og du sætter dig ind i de daglige processer og procedurer, som de fire salgskoordinatorer varetager.

For at komme i betragtning til stillingen kræves det, at du har en relevant kommerciel uddannelse, og du har solid erfaring med ledelse. Du har 3-5 års erfaring fra en tilsvarende stilling, gerne fra en international virksomhed. Du har hands-on erfaring, og du har tidligere beskæftiget dig med produkter af høj kvalitet. Du har en ”købmands-tilgang” til opgaver, og det er en fordel, hvis du har en forståelse for detailområdet samt erfaring med salgskoordinering. Du behersker dansk og engelsk i skrift og tale på forhandlingsniveau. Hvis du derudover behersker et eller flere fremmedsprog, er det en fordel. Desuden besidder du solide IT-kompetencer, og du har forståelse for eller erfaring med ERP-systemer, gerne Navision og Logistik/QMS-systemer. Du har dertil lysten til at arbejde med optimering af order efficiency gennem brugen af IT.

Det er væsentligt, at du er handlingsorienteret, robust og vedholdende. Du forstår vigtigheden i at forbinde et team, ligesom du har lyst til at arbejde med high performance teams. Du tager ejerskab for dine ansvarsområder, og det falder dig naturligt at lede andre. Som leder har du en coachende tilgang, og du trives ved at begå dig i ”mellemområder” i organisationen. Ligeledes trives du ved at balancere mellem ledelse og salgssupport, hvor du evner at bevare helhedsperspektivet. Med din holistiske tankegang formår du at tænke DALI først og tilføre situationen det, den kræver. Du er tålmodighed, og du lader dig ikke påvirke. Du evner derimod at bevare den gode dialog med både kunder, kollegaer og medarbejdere i pressede og svære situationer. Som person er du desuden lyttende og nysgerrig, ligesom du er respektfuld og viljestærk. Du er faglig stærk, og du evner at håndtere udfordringer, også når der er travlt.

Er du den nye teamleder til Salgssupport til DALI i Nørager, så opfordrer vi dig til at søge jobbet snarest. For yderligere information om stillingen kan henvendelse rettes til seniorkonsulent Jørn Skarregaard, Sensu A/S på telefon 28 92 86 74. For yderligere information om DALI se https://www.dali.dk/

Vi arbejder ikke med ansøgningsfrister, da vi behandler ansøgningerne løbende.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Sælger", og befinder sig i kategorien "Kommunikation, marketing, salg".

Arbejdsstedet er beliggende i Nørager.

Jobbet er oprettet på vores service den 10.6.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Sælger
  • Nørager

Lignende jobs

  • Salgskoordinator søges til DALI A/S i Nørager

    Hos [xxxxx] supporterer vi lige nu DALI med at finde en dygtig Salgskoordinator, der kunne tænke sig at blive en del af holdet bag en af markedets førende leverandører af kvalitetshøjttalere. Hos .
    • Sælger
    • Nordjylland
    Få mere info
  • Salgsassistentelev

    Vi søger lige nu en salgsassistentelev til vores REMA 1000 butik i Brønderslev Er du klar til en elevuddannelse, der gør dig fagligt stærk og styrker dine sociale og faglige kompetencer? Er du fr..
    • Sælger
    • Brønderslev
    Få mere info
  • Salgsassistentelev

    Vi søger lige nu en salgsassistentelev til vores REMA 1000 butik i Skørping Er du klar til en elevuddannelse, der gør dig fagligt stærk og styrker dine sociale og faglige kompetencer? Er du frisk..
    • Sælger
    • Skørping
    Få mere info
  • Salgsassistentelev

    Vi søger lige nu en salgsassistentelev til vores REMA 1000 butik i Mariager Er du klar til en elevuddannelse, der gør dig fagligt stærk og styrker dine sociale og faglige kompetencer? Er du frisk..
    • Sælger
    • Mariager
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som sælgere i Nørager

Herunder ser du udviklingen i udbudte sælger i Nørager over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal sælgere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte sælgere i Nørager over tid

Dato Alle jobs som sælgere
1. oktober 2024 0
30. september 2024 0
29. september 2024 0
28. september 2024 0
27. september 2024 0
26. september 2024 0
25. september 2024 0
24. september 2024 0
23. september 2024 0
22. september 2024 0
21. september 2024 0
20. september 2024 0
19. september 2024 0
18. september 2024 0
17. september 2024 0
16. september 2024 0
15. september 2024 0
14. september 2024 0
13. september 2024 0
12. september 2024 0
11. september 2024 0
10. september 2024 0
9. september 2024 0
8. september 2024 0
7. september 2024 0
6. september 2024 0
5. september 2024 0
4. september 2024 0
3. september 2024 0
2. september 2024 0
1. september 2024 0