Rekrutteringsfirma

Teamleder til Dedicares salgsafdeling – bliv en del af vækstrejsen hos Nordens største leverandør af sundhedsfaglige ...

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Nørresundby

En nyoprettet stilling til at understøtte vækst og udvikling


Dedicare er lige nu i gang med en omstrukturering af deres afdeling i Danmark, og søger derfor en teamleder, som får en helt essentiel rolle i forhold til at realisere virksomhedens fremtidige vækstplaner. Hidtil har rekruttering af læger været det primære forretningsområde for Dedicare i Danmark - et område, som virksomheden har drevet med stor succes. Som følge af denne succes er Dedicare nu klar til at skabe større fokus på deres andet forretningsområde, nemlig rekruttering og bemanding af sygeplejersker, og det er i den forbindelse, at du får en helt central rolle i slagsafdelingen.

Som ny teamleder hos Dedicare bliver du tilknyttet salgsafdelingen. Snitfladerne mellem salg og rekruttering er således, at salg er ansvarlig for opsøgende salg, udbygning af kundebasen og fastholdelse af kandidaterne, mens rekrutteringsafdelingen har ansvaret for at finde og kontakte relevante kandidater til de specifikke bemandingsopgaver. Når kandidaten er fundet, overtager salgsafdelingen, og dermed du, og i har derefter ansvaret for ansættelsesforholdet af kandidaten.

Dedicares overordnede organisering ser således ud:

Har du salgsdrive og forstår du vigtigheden af langvarige relationer?

Som teamleder får du det operationelle ansvar for at skabe den skitserede vækst indenfor forretningsområdet. Dine arbejdsopgaver vil indebære opsøgende salg og ansvar for kunder i Jylland og på Fyn. På sigt vil du ligeledes komme til at samarbejde med kunder på Sjælland. Det forventes, at du selvstændigt, med støtte fra din nærmeste leder, arbejder med at fastholde og udvikle det nuværende forretningsområde, samt at du deltager aktivt i det fortsatte strategiarbejde. Du refererer til salgsdirektøren, og vil generelt opleve en kultur, hvor man hjælper hinanden, og hvor der altid er kompetent sparring til rådighed.

Ud over den aktive salgsindsats vil du også få ansvar for din egen portefølje af ansatte sygeplejersker i Jylland og på Fyn.

Din dagligdag vil indeholde en blanding af følgende opgaver:

  • Opbygning og vedligeholdelse af langvarige og værdifulde kunderelationer med det formål at skabe vækst indenfor dit forretningsområde, herunder opsøgende kontakt til potentielle kunder.
  • Fortsat udvikling og optimering af flowet mellem salg og rekruttering.
  • Afholdelse af interviews med kandidater og kunder samt ansættelse, kandidatpleje, fastholdelse og forlængelser af egne ansatte kandidater.
  • Et ugentligt eftermiddags- eller aftenarrangement med ansatte kandidater.
  • Ansvar for eget rekrutteringsbudget, KPI ́er samt opsatte mål.
  • Aktiv deltagelse i salgs- og rekrutteringsprojekter.
  • Deltagelse på messer og andre salgsfremmende aktiviteter.
  • Løbende sikring af, at alle arbejdsopgaver gennemføres i tråd med Dedicares ISO-system.

Hvem er du og hvad er din baggrund?

Vi forestiller os, at du har erfaring med B2B-salg, rekruttering eller bemanding. Erfaring indenfor branchen eller sektoren, eksempelvis som sygeplejerske, er en fordel, men ikke et krav. Vigtigst er, at du evner at sætte dig ind i de dynamikker og vilkår, som kunderne agerer under.

Tålmodighed, drive, engagement og ikke mindst gå-på mod er vigtige egenskaber, som er med til at skabe succes i stillingen. Der forventes en sælgende indstilling og et højt aktivitetsniveau samt, at du er struktureret i din arbejdstilgang.

Det forventes ligeledes, at du er socialt kompetent, empatisk og har gensidig respekt for andre. For at få succes i stillingen kræver det, at du formår at skabe langvarige relationer. Dette gør du gennem dit tillidsvækkende og troværdige væsen såvel som din proaktive og opsøgende tilgang til kandidater såvel som samarbejdspartnere.

Derudover er det en fordel, hvis du tidligere har ageret på det strategiske niveau. I takt med, at forretningsområdet vokser, vil du naturligt blive tildelt personaleansvaret for potentielt kommende medarbejdere. Det er derfor en fordel, hvis du har erfaring med ledelse fra tidligere stillinger.

Bliv en del af Dedicare

Du bliver en del af en flad organisationsstruktur med rige udviklingsmuligheder, frihed under ansvar, mulighed for sparring på alle områder samt mulighed for at blive inddraget på det strategiske niveau. Kvalitet er en vigtig hjørnesten hos Dedicare, og derfor vil du opleve en grundig onboarding og indkøring i systemer og procedurer, inden du over tid bliver mere selvkørende. Den første tid forventes du at være på hovedkontoret dagligt. Over tid vil du komme til at bruge 2-3 dage ugentligt på kundebesøg. Du kan derfor bo nær hovedkontoret i Nørresundby såvel som i Midtjylland.

Hos Dedicare er der stort fokus på trivsel, og du vil opleve mange muligheder for at dyrke det sociale fællesskab, eksempelvis i form af løbende sociale arrangementer, en årlig udlandsrejse og mulighed ugentlige sociale arrangementer.

Du aflønnes ud fra fast løn samt provision og tilbydes pensionsordning, firmabil og diverse andre medarbejdergoder. Dedicare tilbyder derudover fleksible arbejdstider samt mulighed for at køre ud hjemmefra.

Mere om Dedicare

Dedicares kerneopgave er at levere sundhedsfaglige serviceydelser til sundhedssektoren. Virksomheden stræber efter at give deres kandidater større frihed og balance mellem arbejde og fritid, hvilket giver mere tid til familieliv, fritidsinteresser og personlig udvikling.

Dedicare har kontorer i hele Norden, du vil komme til at sidde sammen med 12 ud af 20 kollegaer på virksomhedens hovedkontor i Nørresundby.

Hos Dedicare oplever de den største værdi i at skabe langvarige løsninger for både kandidater og samarbejdspartnere. Hos Dedicare er kontinuitet, tryghed og kvalitet i rekrutteringsprocessen i højsædet. Dette ses særligt i deres dedikation til at udarbejde aftaler på mindst seks måneders varighed, og deres grundige arbejde i at sikre de bedst mulige betingelser for den enkelte kandidat.

Læs mere om Dedicare her.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Sælger", og befinder sig i kategorien "Kommunikation, marketing, salg".

Arbejdsstedet er beliggende i Nørresundby.

Jobbet er oprettet på vores service den 16.11.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Sælger
  • Nørresundby

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som sælgere i Nørresundby

Herunder ser du udviklingen i udbudte sælger i Nørresundby over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal sælgere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte sælgere i Nørresundby over tid

Dato Alle jobs som sælgere
15. september 2024 6
14. september 2024 6
13. september 2024 7
12. september 2024 7
11. september 2024 7
10. september 2024 7
9. september 2024 7
8. september 2024 6
7. september 2024 6
6. september 2024 6
5. september 2024 5
4. september 2024 6
3. september 2024 5
2. september 2024 5
1. september 2024 5
31. august 2024 6
30. august 2024 6
29. august 2024 6
28. august 2024 6
27. august 2024 6
26. august 2024 6
25. august 2024 7
24. august 2024 7
23. august 2024 6
22. august 2024 7
21. august 2024 6
20. august 2024 6
19. august 2024 6
18. august 2024 6
17. august 2024 6
16. august 2024 6