Service Area Manager - Central Europe

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Odense SØ

Har du ambitioner om at arbejde i en international virksomhed, der udvikler avancerede løsninger til de store spillere i bl.a. fødevareindustrien? Vil du bidrage til fortsat vækst af et Aftersales-segment med fokus på udvikling og implementering af produkter baseret på nyeste teknologier såsom AR, VR og databaseret anlægseffektivisering? Vil du samtidig være en del af en åben og positiv virksomhedskultur, hvor gode karrieremuligheder også kan rime på humor og godt fællesskab - så er du måske den nye medarbejder, som vi ønsker at byde velkommen hos Jorgensen Engineering...

Dine opgaver
Som Service Area Manager får du ansvaret for at skabe og opretholde gode kunderelationer i central Europa, med fokus på proaktiv kundekontakt og et værdiskabende kundeforhold. Din dagligdag vil være fyldt med forskelligartede opgaver, så det er essentielt, at du trives med stor afveksling og selvstændighed i rollen. Det ene øjeblik agerer du teknisk sparringspartner for en kunde i Frankrig eller foretager projektstyring af serviceopgaver i Tyskland, mens du det næste øjeblik er i gang med tilbudsudfærdigelse til opgaver i Holland eller akut support for en kunde i Schweiz. Fælles er, at kundernes interesser altid prioriteres og kombineres med den rette form for købmandskab.

Med reference til chefen for Aftersales & Service kommer du i rollen som Service Area Manager primært til at:

  • Agere sparringspartner for kunder i et geografisk bestemt område
  • Udfærdige og afgive tilbud på diverse serviceopgaver, samt opfølgning af disse
  • Sikre den interne kommunikation ift. korrekte tekniske løsninger
  • Sikre en konsulterende kunderelation via hyppig kundekontakt
  • Overtage nye kunderelationer henimod afslutning af virksomhedens projekter
  • Bidrage til den strategiske udvikling af servicesegmentet med fokus på brugen af intelligente løsninger (dataopsamling, AR, VR osv.)

Du vil indgå i tæt samarbejde med dedikerede kollegaer, hovedsageligt fra serviceteamet, men også fra salgs-, R&D-, driftsafdelingen, hvor der er fokus på samarbejde, innovation, robotteknologi og digital udvikling.

Din baggrund
Du har en stærk teknisk baggrund som eksempelvis maskinmester, automationsteknolog eller ingeniør. Gerne kombineret med branchekendskab, men vigtigst med erfaring fra eksempelvis service, projektledelse eller salg. Erfaring fra en internationalt funderet virksomhed anses som et plus, ligesom det vil være en fordel, hvis du tidligere har bestridt rollen som rejsende tekniker eller lignende.

  • Du tager ansvar, er vedholdende, grundig og dedikeret til at leverer uovertruffen kundeservice
  • Du har naturlig flair for mennesker og relations skabende kommunikation
  • Du sætter en ære i at levere kvalitet til tiden og følge tingene til dørs
  • Du har en struktureret og proaktiv tilgang til service med den rette portion købmandskab
  • Du trives med en stor del ad hoc-opgaver og magter at holde fokus i en alsidig hverdag
  • Du har kommunikationsevner på forhandlingsniveau i både skrift og tale på engelsk og herudover gerne tysk eller fransk.

Din profil
Du har god energi, humor og et positivt, udadvendt sind. Du er udpræget teamplayer, men har intet problem ved at arbejde selvstændigt og tage initiativ. Desuden er du ansvarsfuld, har ordenssans og har det fornødne kundefokus, hvor fleksibilitet, kvalitet og købmandskab er nøgleord. Ydermere besidder du den fornødne vilje, gejst og målrettethed, der skal være med til at sikre en proaktiv og værdiskabende serviceafdeling.

Vi har succes med et højt aktivitetsniveau, det er derfor vigtigt at besidde en høj stresstærskel i et til tider hektisk miljø.

Du tilbydes
Du tilbydes en selvstændig stilling med store frihedsgrader, spændende udfordringer og faglige/personlige udviklingsmuligheder i en dynamisk og uformel virksomhedskultur med korte beslutningsveje. Som del af den strategiske udvikling af Aftersales-segmentet får du mulighed for at arbejde med og påvirke fremtidige serviceprodukter, hvor XR-teknologier og databaserede løsninger er i fokus.

Du får en spændende mulighed for at arbejde i et internationalt miljø med op imod 50 rejsedage årligt. Du skal arbejde sammen med engagerede kolleger i en åben og flot arkitektur i Jorgensens domicil i Tietgenbyen i Odense.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Sælger", og befinder sig i kategorien "Kommunikation, marketing, salg".

Arbejdsstedet er beliggende i Odense SØ.

Jobbet er oprettet på vores service den 21.6.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Sælger
  • Odense SØ
  • Mandag den 16. august 2021

Lignende jobs

  • Sælger i Odense SØ

    - med reference til CCO/Vice President Sanovo Technology Group A/S Datavej 3 DK-5220 Odense SØ Virksomheden SANOVO TECHNOLOGY GROUP beskæftiger ca. 650 medarbejdere, heraf ca. 1..
    • Sælger
    • Odense SØ
    Få mere info
  • Sælger i Odense

    I stillingen vil du blive en del af et dedikeret og energisk salgsteam, hvor sjov og professionalisme går hånd i hånd. Teamet er præget af støttende kollegaer og en kultur, der prioriterer trivsel .
    • Sælger
    • Odense
    Få mere info
  • Sælger i Odense C

    Salgskonsulent til UdbudsHuset - OdenseEr du en engageret salgsprofil, der kan navigere virksomheder gennem det offentlige udbudsmarked? Har du erfaring med kundekontakt pr. telefon og via on..
    • Sælger
    • Odense C
    Få mere info
  • Sælger i Odense

    Vi søger lige nu en studenterkonsulent til DM og MA’s salgs- og kampagneteam i Odense, der i et 2 måneders vikariat ved studiestart, skal hjælpe med at hverve nye medlemmer. DM og MA er en fagforen..
    • Sælger
    • Odense
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som sælgere i Odense SØ

Herunder ser du udviklingen i udbudte sælger i Odense SØ over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal sælgere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte sælgere i Odense SØ over tid

Dato Alle jobs som sælgere
27. juli 2024 13
26. juli 2024 13
25. juli 2024 13
24. juli 2024 12
23. juli 2024 12
22. juli 2024 12
21. juli 2024 12
20. juli 2024 12
19. juli 2024 13
18. juli 2024 13
17. juli 2024 13
16. juli 2024 13
15. juli 2024 13
14. juli 2024 13
13. juli 2024 12
12. juli 2024 10
11. juli 2024 12
10. juli 2024 12
9. juli 2024 12
8. juli 2024 12
7. juli 2024 11
6. juli 2024 12
5. juli 2024 12
4. juli 2024 13
3. juli 2024 13
2. juli 2024 13
1. juli 2024 13
30. juni 2024 16
29. juni 2024 16
28. juni 2024 17
27. juni 2024 17