KEY ACCOUNT MANAGER TIL VORES SALGSTEAM I RANDERS SØGES

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Randers C

KAN DU SÆLGE MENS DU SKABER EN GOD OPLEVELSE?SÅ KOM MED PÅ VORES VÆKSTREJSE!

ProVærktøj er i en rivende udvikling og har derfor behov for yderligere kræfter, der kan styrke vores salg. Med reference til vores Salgs- og kundeservicechef, får du en vigtig rolle med ansvar for at vedligeholde og udbygge relationen til eksisterende kunder.

HVAD ER JOBBET?Vores kunder er centrale for vores succes og vi leder derfor efter den rette superstjerne der kan skabe, vedligeholde og styrke vores relationer. Gennem service-kald og emails skaber du positive oplevelser der sikrer kundens tilfredshed og opbygger loyalitet.

Du vil spille en central rolle i ProVærktøj’s vækst-planer og vil have stor indflydelse på egen succes og karriere. Oplevelser og salg er i hjertet af denne rolle - og det bør motivere dig til at levere, hver dag!Relationsskabende og opsøgende salg til eksisterende kunder, via telefon og email. Vores kundegruppe er håndværkere i tømrer-, murer- og smedefaget. Grundig produkt og salgsoplæring finder sted. Løbende salgstræning.

Som kollega bliver du en del af et team på 5 interne sælgere, som dagligt via telefon og mail harsalgskontakt til kunder i hele Danmark.Ansvarsområder:● Tag ejerskab over kundeoplevelsen● Identificer nye konverteringsmuligheder/produkter

HVEM ER DU?Resultatorienteret, ambitiøs, konkurrenceminded og masser af energi kendetegner dig.- Du er udadvendt, har et stort drive og naturtalent for salg.- Du er struktureret, selvstartende og kan planlægge din egen dag.- Du er en enestående kommunikator - både over telefonen og på skrift.- Du forstår hvad den gode oplevelse er - og vil gå langt for at skabe den.- Du vil din egen succes og lader dig ikke slå ud af et “nej”.- Har du erfaring med salg er det et plus, men ikke et must

HVAD KAN VI TILBYDE DIG?Vi kan tilbyde en spændende og attraktiv stilling som Key Account Manager i en ung og ambitiøs virksomhed med kontor i hjertet af Randers.Du får et udadvendt job i en energisk miljø, præget af en uformel omgangstone med en god professionel relation til kunderne. God fast grundløn efter kvalifikationer, provision samt attraktive og opnåelige bonusser.

Arbejdstiden er mandag til fredag 8.00 - 15.15

Opstart forventes primo september 2 ledige stillingerHvis dette lyder som noget for dig, så send ansøgning (hvorfor du er kvalificeret og motiveret tilnetop dette) og cv til: [email protected]

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Sælger", og befinder sig i kategorien "Kommunikation, marketing, salg".

Arbejdsstedet er beliggende i Randers C.

Jobbet er oprettet på vores service den 12.8.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Sælger
  • Randers C
  • Søndag den 19. september 2021

Lignende jobs

  • Salgsansvarlig, EMEA - Mobaro

    Fri kontakt
    Hvis du kan sælge softwareløsninger, motiveres af at opsøge nye kunder og samtidig har erfaring med at udvikle eksisterende portefølje, så kan du være den rette kommercielle profil til denne stilling. I en nyoprettet stilling søger vi en dedikeret kommerciel profil som Salgsansvarlig, EMEA.
    • Sælger
    • Århus
    Få mere info
  • Sælger i Århus C

    Er du skarp til tal og har sans for detaljer? Brænder du for at udregne tilbud på en bred vifte af byggeprojekter, der både varierer i omfang og kompleksitet? Så er du måske den nye tilbudsberegner..
    • Sælger
    • Århus C
    Få mere info
  • Salgsrådgiver til SKODA Højbjerg- en del af Semler...

    Kickstart din karriere hos SKODA – hvor hver dag er en ny mulighed for at sælge drømme på fire hjul og skabe uforglemmelige kundeoplevelser. Er du klar til at finde din plads i vores dynamiske team..
    • Sælger
    • Højbjerg
    Få mere info
  • Salgsrådgiverelev til Semler Mobility Højbjerg

    Har du en forkærlighed for biler og en passion for at sælge? Og har du lyst til at tage din handelsuddannelse hos os og blive en del af én af bilbranchens største virksomheder? Hvis du kan se d..
    • Sælger
    • Højbjerg
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som sælgere i Randers C

Herunder ser du udviklingen i udbudte sælger i Randers C over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal sælgere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte sælgere i Randers C over tid

Dato Alle jobs som sælgere
1. oktober 2024 2
30. september 2024 2
29. september 2024 2
28. september 2024 2
27. september 2024 2
26. september 2024 2
25. september 2024 1
24. september 2024 1
23. september 2024 1
19. september 2024 1
18. september 2024 1
17. september 2024 1
16. september 2024 1
15. september 2024 1
14. september 2024 1
13. september 2024 1
12. september 2024 1
11. september 2024 1
10. september 2024 1
9. september 2024 1
8. september 2024 2
7. september 2024 2
6. september 2024 2
5. september 2024 2
4. september 2024 2
3. september 2024 1
2. september 2024 1
1. september 2024 1