Rekrutteringsfirma

salgs- og kundeserviceassistent

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Randers C

Brænder du for at give kunderne en god købsoplevelse gennem god service? Har du en sælger i maven, og motiveres du af at lytte til kunden og afdække kundens behov? Så er det måske dig, vi leder efter!

På vegne af VPK i Randers søger randstad en servicemindede salgs- og kundeserviceassistent til et barselsvikariat med opstart 1. oktober 2022.

om VPK


VPK Nordic (Norge, Sverige og Danmark) er en af Skandinaviens førende emballageleverandører og en del af VPK Group og Klingele Group – to familieejede emballageproducenter, som deler en lang historie inden for bæredygtig emballage. VPK har investeret betydeligt i moderne produktionsanlæg i Norge, Sverige og Danmark. VPKs produkter i Danmark er primært bølgepapemballage til produktionsvirksomheder og pakkerier.

I stillingen vil du referere til virksomhedens kundeservicechef, og her vil dine nærmeste kollegaer være kundeserviceteamet (front/back office) samt den kreative produktudviklingsafdeling.
Salgs- og kundeserviceteamets fornemmest opgave er at styrke salget og opbygge og pleje relationer med såvel nye som eksisterende kunder. I rollen vil du arbejde tæt sammen med virksomhedens Account & Key Account Managers, som fungerer som salgets forlængede arm.

I rollen vil din opgave være at bidrage med en proaktiv kundeservicetilgang til virksomhedens B2B-segment. Derudover er dine primære opgaver:
•Planlægge og udføre proaktiv kundeopfølgning
•Supportere vores Account Manager ved at oprette forespørgsler og afsende tilbud
•Udarbejde tenders i samspil med Account Manager
•Igangsætte prøver i samspil med Produktudvikling
•Vedligeholde kundedata og priser
•Udføre udtræk af statistikker fra SAP (BO) til egen og kundens brug

profil


Vi forestiller os, at du kommer fra en salgs- og handelsrelevant baggrund krydret med kompetencer inden for kundeserviceteknikker. Du har måske erfaring som enten kundeservicemedarbejder, front office-sælger, salgskoordinator, salgsbackup eller lignende. Din faglige rygsæk er vigtig, men din personlighed er altafgørende. Du er imødekommende og har gåpåmod og viljen til hurtigt at sætte dig ind i nye opgaver. Det falder dig naturligt at gå målrettet og struktureret efter de bedste løsninger ved at have en konstruktiv dialog, uanset om du samarbejder med kunder eller kollegaer. Desuden får du energi af at arbejde i en dynamisk og til tider hektisk branche, hvor du ikke altid selv er herre over, om din plan skal gentænkes.

Det er essentielt, at du har flair for IT, særligt Excel og også meget gerne SAP.

du tilbydes:


Du bliver en del af en ”global” virksomhed, som værner om medarbejdere, kunder og miljøet. Organisationskulturen er flad, og der er nem vej til dialog med toppen. Der er en åben og uhøjtidelig kultur, hvor det er naturligt at indgå i tværfaglige samarbejder. Som medarbejder får du rig mulighed for både personlig og faglig udvikling og vil være med til at præge udvikling og retning af rollen som salgs- og kundeserviceassistent, da den er under implementering.

Der er tale om en 37-timers stilling i perioden med arbejdstider fra 08.00 – 16.00.

ansøgning og kontakt


Vi søger en medarbejder, som kan starte 1. oktober 2022. Vi kalder derfor løbende til samtaler, hvorfor vi anbefaler, at du fremsender dit CV og din ansøgning hurtigst muligt.
Hvis du har spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte konsulent Stine Bomberg på tlf. 25970813.

om randstad


randstad DK er en del af den internationale randstad Group, som er verdens største udbyder af HR-løsninger. Med over 4.700 kontorer fordelt på 38 lande formidler vi hver dag arbejde til mere end 650.000 mennesker verden over.

I Danmark er vi blandt de førende vikar- og rekrutteringsbureauer med afdelinger i København, Aarhus, Aalborg og Kolding. En position, vi har opnået, fordi vi som eksperter på arbejdsmarkedet formår at matche kvalificerede kandidater med de rette jobmuligheder.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Sælger", og befinder sig i kategorien "Kommunikation, marketing, salg".

Arbejdsstedet er beliggende i Randers C.

Jobbet er oprettet på vores service den 30.8.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Sælger
  • Randers C

Lignende jobs

  • Sælger i Århus

    Har du en passion for lastbiler? Er du relationsbygger, udpræget holdspiller med næse for business? Så har vi en spændende stilling til dig. Vi styrker nu vores salgsafdeling for lastbiler og .
    • Sælger
    • Århus
    Få mere info
  • Sælger i Randers NØ

    Er du en erfaren sælger med ekspertise inden for nysalg og kundepleje, og er du på udkig efter en stilling, der er lige så spændende, som den er fyldt med muligheder? Så kigger du på det rette stil..
    • Sælger
    • Randers NØ
    Få mere info
  • Sælger i Århus C

    Er du teknisk interesseret og kan lide at vejlede kunder til den bedste løsning? Så læs mere om, hvad Johnson Controls kan tilbyde dig! Hos Johnson Controls (TYCO) ønsker vi at styrke vore..
    • Sælger
    • Århus C
    Få mere info
  • Sælger i Århus

    Vi søger lige nu en studenterkonsulent til DM og MA’s salgs- og kampagneteam i Århus, der i et 2 måneders vikariat ved studiestart, skal hjælpe med at hverve nye medlemmer. DM og MA er en fagforeni..
    • Sælger
    • Århus
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som sælgere i Randers C

Herunder ser du udviklingen i udbudte sælger i Randers C over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal sælgere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte sælgere i Randers C over tid

Dato Alle jobs som sælgere
6. juli 2024 4
5. juli 2024 4
4. juli 2024 3
3. juli 2024 3
2. juli 2024 3
1. juli 2024 3
30. juni 2024 3
29. juni 2024 3
28. juni 2024 3
27. juni 2024 3
26. juni 2024 3
25. juni 2024 3
24. juni 2024 3
23. juni 2024 3
22. juni 2024 3
21. juni 2024 3
20. juni 2024 3
19. juni 2024 3
18. juni 2024 3
17. juni 2024 3
16. juni 2024 3
15. juni 2024 3
14. juni 2024 3
13. juni 2024 3
12. juni 2024 3
11. juni 2024 3
10. juni 2024 3
9. juni 2024 3
8. juni 2024 3
7. juni 2024 3
6. juni 2024 3