Nytænkende Senior Product Manager med kommercielt fokus søges til Verdo

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Randers NV

Som Senior Product Manager kommer du med på Verdos udviklingsrejse inden for elsalg og produktudvikling. Der er tale om en nøglerolle i en afdeling med ansvar for salg af el B2C og B2B, hvorfor du her får chancen for at spille en væsentlig rolle i energisektoren og den grønne omstilling!

betterpeople A/S søger på vegne af Verdo en Senior Product Manager.

Verdos kerneforretning er bæredygtig kritisk infrastruktur til kunder og fremtidens samfund, og de arbejder hver dag for at reducere CO2 i lokalsamfundet og sætte et bæredygtigt aftryk på fremtiden. Hos Verdo prioriteres det rigtige ”do’er” mindset, så handlekraft og initiativ er vigtige egenskaber, idet du får rig mulighed for at sætte dit eget præg på dine arbejdsopgaver, såvel som på afdelingens fremtidige udformning.

Udvikling og optimering af nye og eksisterende produkter med kunden helt i centrum
I stillingen som Senior Product Manager vil du sammen med resten af teamet få ansvaret for at bygge området op kommercielt, hvorfor du står for udvikling, lancering og drift af nye produkter og koncepter samt optimering af allerede eksisterende. Dette sker i tæt samarbejde med afdelingen og kommunikations- og marketingafdelingen hos Verdo. Dette er et glimrende eksempel på, hvordan du vil kunne drage nytte af et tæt, intensivt samarbejde i et lille team, som er bakket op af en større koncerns ”supportmæssige power”.

Du formår at sætte kunden i centrum og ved, at den gode kundeoplevelse er kernen i en sund forretning. Du sørger derfor for at forstå din målgruppe, så du kan udvikle, optimere og markedsføre de rigtige produkter på den rigtige måde overfor kunderne. Derudover besidder du en god forretningsforståelse, og du forstår at tage ansvar for, hvordan din rolle passer i Verdos forretning.

For at blive en succes i rollen som Senior Product Manager skal du sørge for, at området vokser med tilfredse kunder, hvilket du sikrer ved at udvikle og tilbyde produkter, der gør en forskel for den enkelte kunde.

Iderig Senior Product Manager med kommercielt mindset og brancheerfaring
Du har gerne erfaring fra energisektoren som Product Manager eller lignende, og du har sikkert en kommerciel uddannelsesbaggrund som eksempelvis cand.merc.

Vi forestiller os, at du er typen, der har fingeren på pulsen og får de gode ideer. Derudover er du typen, der gerne vil vinde, hvilket du bl.a. gør på baggrund af din store forretningsforståelse og høje eksekveringsevne. Du har på samme tid en struktureret tilgang til dine arbejdsopgaver, og du trives i et uformelt og travlt miljø med højt til loftet, hvor beslutningsgangene er hurtige. Du arbejder selvstændigt, og forstår samtidigt at være en del af et team, der arbejder mod fælles mål.

Bliv en del af et uformelt og inspirerende miljø fuld af kollegiale ildsjæle
I Verdo findes der et uformelt, positivt og involverende miljø med stort fokus på trivsel. Derudover tilbydes du en alsidig hverdag præget af fleksibilitet, gode udviklingsmuligheder og spændende arbejdsopgaver samt forskellige medarbejdergoder såsom en bæredygtig kantineordning, sundhedsforsikring og en bred palet af sociale aktiviteter. Hos Verdo er der højt til loftet og plads til at få de gode idéer, som en smidig beslutningsproces medvirker til at få ført hurtigt ud i praksis.

Om Verdo
I Verdo udvikles der grønne energianlæg til industri og forsyning i ind- og udland. Verdo er blandt Danmarks største inden for drift og vedligeholdelse af gadebelysning. Verdo forsyner kunder med varme, vand og el døgnet rundt, året rundt.

Rekrutteringen varetages af betterpeople  
Da stillingen ønskes besat hurtigst muligt, behandler vi ansøgninger løbende. Der ventes dog gerne på den rette kandidat. Har du spørgsmål til stillingen, så kontakt venligst Claus Bak på e-mail [email protected]. Alle ansøgninger behandles fortroligt og med diskretion. Med henvisning til persondatareglerne modtages ansøgninger kun via link på hjemmesiden. Kan du ikke uploade din ansøgning via ansøgningsknappen, bedes du kontakte os.

OBS: Vores annonce bliver automatisk og løbende fornyet på jobportalerne, indtil stillingen er besat. En fornyelse af et stillingsopslag er ikke et udtryk for genopslag, selvom det kan fremstå sådan.

(C) betterpeople A/S

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Sælger", og befinder sig i kategorien "Kommunikation, marketing, salg".

Arbejdsstedet er beliggende i Randers NV.

Jobbet er oprettet på vores service den 28.6.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Sælger
  • Randers NV
  • Fredag den 01. oktober 2021

Lignende jobs

  • Sælger i Østjylland

    Er du en solid ”håndværker”, der er fagligt ambitiøs og kundeorienteret? Arbejder du analytisk og systematisk med problemløsning? Og motiveres du af meget alsidige arbejdsopgaver, der skal løses bå..
    • Sælger
    • Østjylland
    Få mere info
  • Sælger (elev) i Risskov

    Banker dit hjerte for salg og at skabe resultater udover det almindelige? Og er du samtidigt vild med biler, så skal du være med på vores vinderhold. Du kan være sikker på, at vi sætter alle kræfte..
    • Sælger
    • Risskov
    Få mere info
  • Sælger i Århus

    [xxxxx] søger på vegne af Scan Lux Flexible A/S en salgsdirektør.Scan Lux Flexible A/SScan Lux Flexible A/S udvikler, markedsfører og sælger plast- og papemballageløsninger til k..
    • Sælger
    • Århus
    Få mere info
  • Sælger i Århus C

    Er du teknisk interesseret og kan lide at vejlede kunder til den bedste løsning? Så læs mere om, hvad Johnson Controls kan tilbyde dig! Hos Johnson Controls (TYCO) ønsker vi at styrke vore..
    • Sælger
    • Århus C
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som sælgere i Randers NV

Herunder ser du udviklingen i udbudte sælger i Randers NV over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal sælgere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte sælgere i Randers NV over tid

Dato Alle jobs som sælgere
2. juli 2024 4
1. juli 2024 5
30. juni 2024 4
29. juni 2024 4
28. juni 2024 4
27. juni 2024 4
26. juni 2024 4
25. juni 2024 4
24. juni 2024 4
23. juni 2024 4
22. juni 2024 4
21. juni 2024 4
20. juni 2024 4
19. juni 2024 4
18. juni 2024 4
17. juni 2024 4
16. juni 2024 4
15. juni 2024 4
14. juni 2024 3
13. juni 2024 3
12. juni 2024 3
11. juni 2024 3
10. juni 2024 2
9. juni 2024 2
8. juni 2024 2
7. juni 2024 2
6. juni 2024 2
5. juni 2024 2
4. juni 2024 2
3. juni 2024 2
2. juni 2024 1