Rekrutteringsfirma

Salgschef (med potentiale til salgsdirektør) søges til SallingPlast

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Ranum

Er du en ambitiøs og handlekraftig sælger, der stortrives med rådgivende projektsalg? Vil du have en nøglerolle i en organisation med et stort markedspotentiale og ambitiøse vækstplaner? Så er det her din mulighed for et udfordrende salgsjob med perspektiv i en spændende branche.

betterpeople A/S søger på vegne af SallingPlast A/S en salgschef.

Nøglerolle med overordnet salgsansvar og ledelse af salgsteamet
SallingPlast er offensivt i gang med at styrke organisationen og søger nu en salgschef, der får det overordnede salgsansvar. Du bliver ansat i en organisation med et stort markedspotentiale, som du - med baggrund i din faglighed - får rig mulighed for at være med til at indfri. Salgsteamet består på nuværende tidspunkt af tre Area Sales Managers, som du får i direkte reference. Du tager selv aktiv del i salget, og herudover bliver det dit ansvar at lede, udvikle og sparre med dine medarbejdere. Som det fremgår, er der tale om en yderst operationel salgsrolle, hvor du igangsætter salgsprocesser og yder professionel rådgivning til nuværende og nye kunder nationalt og på sigt internationalt. Salget hos SallingPlast bygger altid på faglig rådgivning og er centreret omkring tillidsfulde relationer til kunderne. Du vil opleve frihed under ansvar, og du har stor indflydelse på din egen hverdag og udvikling i jobbet.

Kommerciel og erfaren salgsperson med brancheerfaring og lederegenskaber
Dine kvalifikationer har du opnået gennem tidligere kommercielle salgsstillinger, ligesom det forventes at du fra ”day one” vil kunne medvirke til - via dit operationelle virke og kendskab til mindst et af SallingPlasts segmenter (Aqua, Energy, Industry) - at bringe ordrer ind. Du har f.eks. rådgivet udbydere af totale spildevandsløsninger, akvakulturer og/eller løsninger til fiskeopdræt. Du har erfaring med Key Account Management og kan dokumentere gode resultater inden for rådgivende projektsalg. Du har gode lederegenskaber, og du har formentlig nogle års erfaring som leder i en salgsorganisation.

Ambitiøs, handlekraftig og tillidsfuld salgsperson med et synligt drive
Du er en resultatorienteret, ambitiøs og tillidsfuld salgsperson med oprigtig interesse i at motivere og udvikle dine kolleger og den organisation, du er en del af. Du er handlekraftig og har en naturlig autoritet. Som person besidder du et stort drive og et smittende humør, som man tydeligt mærker, når man er omkring dig. Du optræder løsningsorienteret i din omgang med andre mennesker, er struktureret i dit arbejde, og du trives i et miljø, hvor der ikke er langt fra tanke til handling. Du brænder fortsat selv for at sælge og være en værdifuld repræsentant for virksomheden, både når du begår dig på direktionsgangen og i marken.

En virksomhed med potentiale og ambitiøse vækstplaner
SallingPlast leverer løsninger til fjernvarme, industri (inkl. off-shore) og aqua. Firmaet producerer trykrørsløsninger og komponenter hertil og er en af de førende producenter af high flow fittings og manifolde til brug inden for akvakultursegmentet. SallingPlast beskæftiger over 100 medarbejdere i Danmark og Hviderusland og har store planer om vækst gennem aktiv markedsbearbejdning samt strategiske partnerskaber/samarbejder. Der er en flad organisationsstruktur og fokus på gensidig respekt og tillid, hvor medarbejdertrivsel prioriteres højt både på og udenfor arbejdspladsen.

Med direkte reference til den administrerende direktør, tilbydes du en attraktiv stilling som salgschef med rig mulighed for at skabe en stærk salgsafdeling. Der er lagt op til, at du virkelig kan vokse i rollen og med tiden blive salgsdirektør, hvis du indfrier forventningerne til rollen.

Rekrutteringen varetages af betterpeople
Da stillingen ønskes besat hurtigst muligt, behandler vi ansøgningerne løbende. Der ventes dog gerne på den rette kandidat. Har du spørgsmål til stillingen, så kontakt venligst Claus Bak på [email protected] eller telefon +45 5383 4994. Alle ansøgninger behandles fortroligt og med diskretion. Med henvisning til persondatareglerne modtages ansøgninger kun via link på hjemmesiden. Kan du ikke uploade din ansøgning via ansøgningsknappen, bedes du kontakte os.
OBS: Vores annonce bliver automatisk og løbende fornyet på jobportalerne, indtil stillingen er besat. En fornyelse af et stillingsopslag er ikke et udtryk for genopslag, selvom det kan fremstå sådan.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Sælger", og befinder sig i kategorien "Kommunikation, marketing, salg".

Arbejdsstedet er beliggende i Ranum.

Jobbet er oprettet på vores service den 18.3.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Sælger
  • Ranum

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som sælgere i Ranum

Herunder ser du udviklingen i udbudte sælger i Ranum over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal sælgere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte sælgere i Ranum over tid

Dato Alle jobs som sælgere
16. september 2024 0
15. september 2024 0
14. september 2024 0
13. september 2024 0
12. september 2024 0
11. september 2024 0
10. september 2024 0
9. september 2024 0
8. september 2024 0
7. september 2024 0
6. september 2024 0
5. september 2024 0
4. september 2024 0
3. september 2024 0
2. september 2024 0
1. september 2024 0
31. august 2024 0
30. august 2024 0
29. august 2024 0
28. august 2024 0
27. august 2024 0
26. august 2024 0
25. august 2024 0
24. august 2024 0
23. august 2024 0
22. august 2024 0
21. august 2024 0
20. august 2024 0
19. august 2024 0
18. august 2024 0
17. august 2024 0