Rekrutteringsfirma

Salgssupporter – med teknisk flair

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Ringkøbing

Kan du levere verdensklasse kundeservice? Har du godt overblik og en stor arbejdskapacitet, så du kan navigere fra kunderådgivning til salgssupport til dine eksterne kollegaer? Er du dygtig til at kommunikere og har en smilende imødekommende og samarbejdende personlighed, så kan det være dig, vi er på udkig efter. Teknisk uddannelse eller erfaring er ikke et krav – men teknisk flair og interesse er en klar fordel.


EV Metalværk er en del af den grønne omstilling
EV Metalværk er en 100% danskejet topleverandør af blandt andet hydrogenløsninger og ventiler i speciallegeringer. I mere end 40 år har EV Metalværk udviklet, produceret og leveret fittings, komponenter og ventiler til store og førende koncerner såvel som mindre kunder i Danmark og internationalt. Trods det store, internationale udsyn, fokuserer EV Metalværk på altid at forstå og opfylde den enkelte kundes behov. Dette med afsæt i både eksisterende produkter og udvikling af skræddersyede tekniske løsninger, med et særligt fokus på den grønne omstilling, herunder brintteknologien og PtX kunder. Og det er her, at du som salgssupporter får en vigtig rolle med kontakt til kunder og eksterne sælgere.

Som salgssupporter…
… er det nemlig dig, der sikrer god kundeservice og værdiskabende salgsbackupsupport. Du får ansvar for at besvare kundeforespørgsler på telefon og mail, udarbejde tilbud og følge op på tilbud samt yde salgsstøtte til eksterne sælgere. Du får reference til salgschefen og bliver en del af et salgsteam på 4 personer. Arbejdssted er på kontoret i Ringkøbing, hvor produktionen også ligger.

Dine opgaver er blandt andet:

  • Besvare kundehenvendelser på mail og telefon
  • Behandle kundeordrer
  • Kalkulation og tilbudsafgivelse samt opfølgning herpå
  • Lettere teknisk support på produkter og eventuelt skalering til teknisk afdeling
  • Administrative opgaver blandt andet ved lancering af nye produkter
  • Salgsstøtte til eksterne sælgere

Forventninger til dig…
…er, at du er på hjemmebane i kundesupport og formår at give kunderne en god oplevelse. Du skal derfor være kommunikativ stærk, imødekommende og sikre en ansvarsfuld support i høj kvalitet. Stillingen kræver en person, som er stærk på det salgsadministrative og på kundesupport. Det er ikke et krav, at du har en teknisk uddannelse eller har teknisk erfaring – men du skal have lyst til at sætte dig ind i produkterne, så du kan give den gode service, hvorfor teknisk flair og interesse er en klar fordel.

Du agerer professionelt overfor kunderne, har orden på skrivebordet, styr på din to-do-liste og god struktur i dit arbejde. Du lever op til de forventninger, du har skabt hos kunden, og dit detaljeringsniveau medfører, at kvaliteten i dit arbejde er i top. Du bliver en del af salgsteamet og skal derfor være resultat- og salgsorienteret, samt være klar til at bidrage til de lidt mere opsøgende salgsindsatser for at skabe ny- og mersalg. Det er vigtigt, at du trives med en bred kontaktflade både internt og eksternt. Der er nogle dage hektisk aktivitet på kontoret, men der er også plads til den sjove hverdag med højt til loftet i en uformel og pragmatisk organisation. Du skal være stærkt kommunikerende i dansk og engelsk, og kan du også tysk, er det en fordel. IT-mæssigt kommer du til at arbejde med Microsoft Office og NAV/Business Central.

Glæd dig til…
… at få en varierende hverdag i et internationalt vækstende miljø indenfor den grønne omstilling, og hvor du får rig mulighed for at pleje langvarige kunderelationer.

Rekruttering til stillingen foregår i samarbejde med PRO&CO, og ønsker du at høre mere, er du velkommen til at kontakte rekrutteringsansvarlig Kristian Reinevald på telefon: 31 45 12 40 eller mail: [email protected]

Ansøgningerne vil blive behandlet løbende fra uge 30 og frem.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Sælger", og befinder sig i kategorien "Kommunikation, marketing, salg".

Arbejdsstedet er beliggende i Ringkøbing.

Jobbet er oprettet på vores service den 22.6.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Sælger
  • Ringkøbing

Lignende jobs

  • Sælger i Vestjylland

    Er du løsningsorienteret, har teknisk forståelse, og motiveres du af at opbygge din egen kundeportefølje og efterfølgende vækste den gennem relationer, tillid og langvarigt samarbejde, hvor rådgivn..
    • Sælger
    • Vestjylland
    Få mere info
  • Sælger i Lem St

    Sælger – med potentiale som salgsleder i Danmark 18-06-2024 Kan du opbygge gode kunderelationer, og har du erfaring med teknisk salg inden for entreprenør- eller landbrugsmaskiner? Da..
    • Sælger
    • Lem St
    Få mere info
  • Sælger i Holstebro

    Sælger søges til organisation/virksomhed i 7500 Holstebro
    • Sælger
    • Holstebro
    Få mere info
  • Sælger i Sunds

    KYOCERA UNIMERCO producerer og sælger skærende værktøjer, måleværktøjer og værktøjer til bl.a. metal-, træ og vindindustrien. Kvalitetsprodukter og rådgivning optimerer kundernes produktion og redu..
    • Sælger
    • Sunds
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som sælgere i Ringkøbing

Herunder ser du udviklingen i udbudte sælger i Ringkøbing over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal sælgere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte sælgere i Ringkøbing over tid

Dato Alle jobs som sælgere
5. juli 2024 6
4. juli 2024 6
3. juli 2024 5
2. juli 2024 5
1. juli 2024 5
30. juni 2024 5
29. juni 2024 5
28. juni 2024 5
27. juni 2024 5
26. juni 2024 5
25. juni 2024 5
24. juni 2024 5
23. juni 2024 5
22. juni 2024 5
21. juni 2024 6
20. juni 2024 6
19. juni 2024 7
18. juni 2024 7
17. juni 2024 7
16. juni 2024 6
15. juni 2024 7
14. juni 2024 7
13. juni 2024 7
12. juni 2024 7
11. juni 2024 7
10. juni 2024 7
9. juni 2024 7
8. juni 2024 8
7. juni 2024 8
6. juni 2024 8
5. juni 2024 9