Rekrutteringsfirma

International Sales Manager til innovativ metalspecialist og komponentleverandør, Sjølu...

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Sjølund

Besidder du den stærke kombination af teknisk indsigt, godt købmandskab og evnen til at skabe relationer til dine kunder? Er du nysgerrig på vindindustriens muligheder for mere klimavenlige energiløsninger, og kan du skabe nyt forretningspotentiale på tværs af landegrænser?
Hos os bliver du del af en uhøjtidelig, men ambitiøs virksomhed med erfarne kolleger fra hele verden, og din rolle bliver hjertet af vores organisation.


Sjølund Group – højteknologisk og globalt orienteret

Sjølund Group leverer højteknologiske produkter i stål og aluminium til storkunder i vind-, tog- og bygningsindustrien på globalt plan. Vind udgør en stor og central del af vores forretning i dag, og det er vækstpotentialet i det segment, som du vil fokusere på som Sales Manager.

Samlet består vi i dag af omkring 230 ansatte i Danmark, Kina, og Estland med lokale produktionsanlæg. I den danske afdeling er vi 15 på kontoret, 65 i produktionen og du vil indgå i et salgsteam på seks.

Nysgerrighed, ambitioner samt en god relation til vores kunder og en grundlæggende forståelse for deres behov, har gennem årene skabt vores succes. Kombination af vores specialproducerede emner og avancerede designløsninger giver os musklerne til at forhandle konkurrencedygtigt med de store spillere i branchen.

Som Sales Manager er det med afsæt i vores teknisk innovative løsninger, indgående viden om branchen og gode service, at du kan gøre en forskel i Sjølund fremadrettet.

Stillingen – teknisk salg og kunderelationer

Dit primære ansvar som Sales Manager bliver at entrere ved nye kunder i vindindustrien samt varetage relationen til eksisterende. Det europæiske markedspotentiale er stort, særligt i Tyskland, og vi har identificeret en række mulige samarbejdspartnere.

Du vil drive salgsprocesserne og den løbende dialog med kunderne selvstændigt, og hurtigt blive introduceret til vores produktionsmuligheder og produkttyper. Leverancerne består som oftest af én eller flere specialudviklede enkeltdele bearbejdet og udformet i vores produktioner til konstruktion af bl.a. vindmøller. Kunden vil i udgangspunktet stå for design af stål- eller aluminiumskomponenten, men i sparring med dig og specialisterne i produktionen, nå frem til den bedst mulige løsning. Kontraktforhandlinger er ofte af flere måneders varighed med en salgsværdi på flere millioner.

Du vil referere til salgsdirektøren og i samarbejde vil I drøfte og udarbejde dine strategiske målsætninger omkring udvidelse af kundebasen, identificering af nye forretningsmuligheder og globalisering af vores produkter i relation til kundernes behov og markedsefterspørgsel.

Arbejdsopgaver omfatter:

  • Strategisk og kommerciel kundebehandling
  • Daglig dialog og opfølgning med kunderne
  • Prissætning og -politik i samarbejde med salgsdirektøren
  • Generering af leads og forespørgsler i branchen
  • Kontrakt- og prisforhandlinger med strategiske indkøbere hos kunden
  • Forberedelse af årlige salgsbudgetter
  • Intern drøftelse og sparring med produktion om produktionsmuligheder

Du kan forvente omkring 30-50 årlige rejsedage, og vil tidligt i jobbet besøge vores kolleger og kunder i Tyskland og Estland sammen med salgsdirektøren.

Stillingen indebærer ikke personaleansvar.

Din profil – selvstændig og forretningsfokuseret

Det er centralt for at få succes i jobbet, at du er selvsikker i dine beslutninger og har mod på at kaste dig ud i nyt. Du trives med forhandlingssituationen, er vedholdende og har flair for at skabe og udvikle forretning. Det er i ude marken og ikke bag skærmen, du motiveres.

Vi ser gerne, at du har et godt teoretisk fundament i ingeniørfaget, salg eller business development. Vigtigst er din erfaring med teknisk salg eller projektsalg gerne fra en international setting, og at du kan fremvise gode resultater fra tidligere job.

Engelsk på forhandlingsniveau i både skrift og tale er nødvendigt, og har du gode tyskkundskaber er det en stor fordel i jobbet. Kendskab og brug af Excel og CRM-/ERP-systemer fra tidligere er ligeledes en fordel.

Virksomheden tilbyder

En yderst central stilling, hvor du kan påvirke virksomheden i en positiv retning. En innovativ og spændende produktportefølje, en solid kundebase og kolleger med mangeårig viden og erfaring fra branchen – både specialisterne i produktionen såvel som salgsprofilerne og ledelsen.

Du får store frihedsgrader og naturligvis den opbakning du har brug for.

En arbejdsplads med fladt hierarki og rum til både faglig og personlig udvikling og mulighed for at avancere på sigt. En attraktiv løn- og pensionspakke samt firmabil stillet til rådighed efter dit ønske.

Ansøgning

Stillingen ønskes besat hurtigst muligt, men vi venter naturligvis på den rette.

Vi glæder os til at høre fra dig!


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Sælger", og befinder sig i kategorien "Kommunikation, marketing, salg".

Arbejdsstedet er beliggende i Sjølund.

Jobbet er oprettet på vores service den 10.10.2019, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Sælger
  • Sjølund

Lignende jobs

  • Salgskonsulent søges til Semler Agro i det jyske

    Vi søger 2 Salgskonsulenter til Semler Agro i det jyske Kan du se dig selv arbejde som nytænkende salgskonsulent for en ambitiøs maskinforretning i rivende udvikling? Er du passioneret indenfor..
    • Sælger
    • Kolding
    Få mere info
  • Intern sælger El

    Trives du med en alsidig hverdag, hvor du samtidig kan være en del af et stærkt og dynamisk salgsteam som har den gode kundeoplevelse i fokus? Har du fagligheden i orden som elektriker eller elinst..
    • Sælger
    • Vejen
    Få mere info
  • Sælger i Grindsted

    Er du struktureret, detaljeorienteret, og kan du håndtere mange bolde i luften? Så er du måske den nye salgskoordinator, vi søger til en dansk stiftet virksomhed nær Grindsted.Virksomheden har .
    • Sælger
    • Grindsted
    Få mere info
  • Reservedelssælger med teknisk snilde og brancheerf...

    Har du solid erfaring fra autobranchen og styr på salg af reservedele? Kan du hurtigt sætte dig ind i nye opgaver og tage ansvar fra dag ét? Vi søger en nøglespiller, der kan styrke vores reservede..
    • Sælger
    • Vejle
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som sælgere i Sjølund

Herunder ser du udviklingen i udbudte sælger i Sjølund over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal sælgere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte sælgere i Sjølund over tid

Dato Alle jobs som sælgere
19. september 2024 0
18. september 2024 0
17. september 2024 0
16. september 2024 0
15. september 2024 0
14. september 2024 0
13. september 2024 0
12. september 2024 0
11. september 2024 0
10. september 2024 0
9. september 2024 0
8. september 2024 0
7. september 2024 0
6. september 2024 0
5. september 2024 0
4. september 2024 0
3. september 2024 0
2. september 2024 0
1. september 2024 0
31. august 2024 0
30. august 2024 0
29. august 2024 0
28. august 2024 0
27. august 2024 0
26. august 2024 0
25. august 2024 0
24. august 2024 0
23. august 2024 0
22. august 2024 0
21. august 2024 0
20. august 2024 0