SALGSANSVARLIG - MEDICINSK UDSTYR OG VÆRNEMIDLER

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Skanderborg

SALGSANSVARLIG - MEDICINSK UDSTYR OG VÆRNEMIDLER

DINE ANSVARSOMRÅDER
Dit udgangspunkt vil være på vores kontor i Skanderborg og mulighed for hjemmekontor du får ansvaret for Danmark og markederne uden for Danmark med fokus på distributørerne/kunderne i sundhedssektoren, Pharma og Biotekbranchen og universiteterne.
Udgangspunktet er at DKI Safe A/S, med den værdifulde viden som inspiration, leverer pakkeløsninger, der ikke bare er afgørende for patienten , men også sikrer et optimalt arbejdsmiljø og højest mulige kvalitet til gavn for både personale og patienter.
Som salgsansvarlig har du både det strategiske og operative ansvar for salgsaktiviteterne uden og inde for Danmark og du vil blive en central person i forhold til at rådgive, vejlede og drive videreudviklingen af salget af værnemidler og andet dagligt medicinsk udstyr, som plaster, forbindingsgage og andre forbrugsgenstande, der bl.a skal sikre at brugerne er rustet til fremtiden gennem innovativ tænkning og rådgivning, samt deltagelse i nationale licitationer. Du overtager eksisterende kunder som du skal sikre, bliver vedligeholdt og videreudviklet, ligesom du skal skabe grundlaget for den yderligere ekspansion med nye kunder på eksisterende og nye markeder.
Du bliver kollega med en række erfarne og professionelt specialister hvor din primære opgave bliver at skabe og udbygge de nationale kunderelationer. Succes kriterierne vil udover at øge salget af DKI Safe A/S produkter også være at sikre den gode kontakt til leverandørerne samt forestå og sikre kvaliteten af produkttræningen.
Stillingen indeholder i sagens natur en del rejsedage/udlandsrejser til kunder og i forbindelse med uddannelse/deltagelse på fagmesser etc.

DIN BAGGRUND
Vi forestiller os, at du har en brancherelateret uddannelse/erfaring fra en stilling med internationalt salg af medicinsk udstyr eller har en uddannelse som Sygeplejerske, laborant eller lign. og dertil har fået erfaring med salg på det nationale marked, gerne af udstyr til sundhedssektoren. Du har derfor kendskab til medicinsk udstyr, som er ret væsentligt for din dialog med og salg til målgruppen.
Det vigtigste er dog at du er fagligt stolt, arbejder selvstændigt og stortrives med ansvar for de internationale distributører/kunder.
Du har en sælgende natur, er serviceminded og motiveres af, at skabe resultater. Du trives i et selvstændigt, udadvendt job, er god til at skabe relationer og forstår at kommunikere og a­æse kundernes behov og ønsker.
Du har lyst til at tilegne dig ny viden, sætte dig ind i nye teknikker og trives med at udvikle og udnytte et stort markedspotentiale.
Du behersker dansk og engelsk i skrift og tale, har gode IT-færdigheder og er en erfaren bruger af MS O‑ce-pakken og har erfaring med CRM.

DU TILBYDES
Et jobskifte der både på kort og langt sigt giver dig en bred vifte af udviklingsmuligheder på såvel det personlige plan som det faglige. DKI Safe A/S er næsten lige startet implementering af den nye internationale ekspansionsstrategi, hvori du bliver en vigtig nøglespiller med alt hvad det indebærer af muligheder.
DKI Safe A/S sørger naturligvis for at du får den nødvendig uddannelse i produkterne.
Du indgår i et professionelt internationalt team med godt humør og en høj faglighed der præger organisationen, hvor der er høj aktivitet og hvor du får usædvanlig stor alsidighed i dine opgaver.
Du vil samtidigt opleve den mindre virksomheds ­eksibilitet og oplagte muligheder for selv at påvirke forretningen og din egen hverdag.
Dertil kommer naturligvis en lønpakke der afspejler de stillede krav.

YDERLIGERE INFORMATION
Har spørgsmål til stillingen og/eller ønsker yderligere information, er du velkommen til at kontakte Morten Kaas mobil 23227413

ANSØGNING OG ANSØGNINGSFRIST
Har du lyst til og mod på denne opgave, så sendt os meget gerne dit CV. Ansøgninger behandles løbende. Sidste ansøgningsfrist 05.12.21

Med henvisning til de nye persondataregler modtages ansøgningen KUN via HR-ON Recruit systemet.
Kan du ikke uploade din ansøgning via ansøgningsknappen bedes du derfor kontakte
Christian Hingelberg Hangaard - [email protected]
DK international interior AS · Niels Bohrs Vej 45 · Stilling · DK-8660 Skanderborg

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Sælger", og befinder sig i kategorien "Kommunikation, marketing, salg".

Arbejdsstedet er beliggende i Skanderborg.

Jobbet er oprettet på vores service den 4.11.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Sælger
  • Skanderborg
  • Søndag den 05. december 2021

Lignende jobs

  • Sælger i Randers NØ

    Er du en erfaren sælger med ekspertise inden for nysalg og kundepleje, og er du på udkig efter en stilling, der er lige så spændende, som den er fyldt med muligheder? Så kigger du på det rette stil..
    • Sælger
    • Randers NØ
    Få mere info
  • Sælger i Århus

    [xxxxx] søger på vegne af Scan Lux Flexible A/S en salgsdirektør.Scan Lux Flexible A/SScan Lux Flexible A/S udvikler, markedsfører og sælger plast- og papemballageløsninger til k..
    • Sælger
    • Århus
    Få mere info
  • Sælger i Århus C

    Er du teknisk interesseret og kan lide at vejlede kunder til den bedste løsning? Så læs mere om, hvad Johnson Controls kan tilbyde dig! Hos Johnson Controls (TYCO) ønsker vi at styrke vore..
    • Sælger
    • Århus C
    Få mere info
  • Sælger i Århus

    Vi søger lige nu en studenterkonsulent til DM og MA’s salgs- og kampagneteam i Århus, der i et 2 måneders vikariat ved studiestart, skal hjælpe med at hverve nye medlemmer. DM og MA er en fagforeni..
    • Sælger
    • Århus
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som sælgere i Skanderborg

Herunder ser du udviklingen i udbudte sælger i Skanderborg over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal sælgere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte sælgere i Skanderborg over tid

Dato Alle jobs som sælgere
3. juli 2024 8
2. juli 2024 9
1. juli 2024 10
30. juni 2024 10
29. juni 2024 10
28. juni 2024 10
27. juni 2024 10
26. juni 2024 10
25. juni 2024 10
24. juni 2024 9
23. juni 2024 8
22. juni 2024 8
21. juni 2024 8
20. juni 2024 8
19. juni 2024 8
18. juni 2024 8
17. juni 2024 8
16. juni 2024 8
15. juni 2024 8
14. juni 2024 8
13. juni 2024 8
12. juni 2024 8
11. juni 2024 8
10. juni 2024 8
9. juni 2024 7
8. juni 2024 7
7. juni 2024 7
6. juni 2024 7
5. juni 2024 6
4. juni 2024 7
3. juni 2024 7