Sales Engineer

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Skanderborg

Brænder du for business to business salg? Betegner du dig selv som initiativrig og pålidelig? Kan du skabe resultater gennem opsøgende salg og samtidig udbygge Kamstrups markedsposition? Kunne du tænke dig at prøve kræfter med en innovativ virksomhed, der sætter værdiskabelse for kunderne i centrum?

Bliv en del af salgsteamet i vores vækstende vand division i Kamstrup
Kamstrup er en dansk teknologivirksomhed og en af verdens førende producenter af intelligente måleløsninger med hovedkontor i Stilling syd for Aarhus. Vi oplever en stor efterspørgsel efter vores produkter og har fokus på at udvikle og producere intelligente måleløsninger og services til energi- og vandforbrug. Vores ambition er at omdanne målerdata til indsigt, der hjælper forsyningsselskaber med at optimere produktion og distribution af energi og vand.

Med direkte reference til vores Head of Sales DK, vil du blive en del af et stærkt slagsteam beståede af 7 dedikerede kollegaer, som alle arbejder for at sikre, at vi finder den bedste løsning til vores kunder i Danmark. I teamet er ambitionsniveauet højt, og du vil indgå i et lærerigt og udfordrende arbejdsmiljø, hvor der hele tiden er fokus på at skabe resultater. Salgsteamet er karakteriseret ved et bredt kendskab til kundens forretning og stort fagligt engagement. Du bliver derfor en del af et arbejdsmiljø, der er kendetegnet ved en proaktiv og professionel indstilling.

Sales Engineer der kan levere værdiskabende salg af tekniske løsninger
Kamstrup er en af de største leverandører af løsninger til måling, visualisering, analyse og overvågning af vand og energi. Som vores nye Sales Engineer vil du være ansvarlig for salgs- og kundebearbejdning af vores kunder indenfor vandbranchen. Herunder vil du være ansvarlig for, at aftalte salgsbudgetter realiseres.

Mere specifikt vil dine primære arbejdsopgaver være:

  • Kundebesøg og opsøgende salgsarbejde
  • Behovsafdækning i samarbejde med kunden
  • Teknisk rådgivning og vejledning
  • Tilbudsgivning, forhandling og lukning af ordrer
  • Vedligeholdelse og ajourføring af CRM systemet

Din interaktion med vores kunder skal sikre, at der er en gensidig forståelse for, hvilken løsning der er mest optimal. Du er ligeledes ansvarlig for, at alle relevante informationer er indhentet, således at vores kunder får den bedste løsning.

Din personlighed er vigtig for os
Vi søger en engageret og faglig kompetent person, der kan bidrage til Kamstrups fortsatte vækst. Du har en teknisk baggrund og en solid kommerciel forståelse, som gør dig i stand til at forstå kundernes behov. Du har minimum 5 års dokumenteret salgserfaring gerne inden for en lignende branche.

Som person er du udadvendt og har let ved at omgås kunder og kolleger på alle organisationsniveauer. Du er kommunikativ stærk og i stand til at formidle information omkring værdi, forretning og produktkvalitet til medarbejdere på forskellige niveauer i kundernes organisation. Derudover betragter du dig selv som selvkørende, og du kan lide at være ude ved kunderne på egen hånd. Du er ambitiøs og motiveres af at udfordre status quo for at skabe de bedste løsninger til kunden.

Det er et krav, at du behersker dansk og engelsk i både skrift og tale.

Vi tilbyder mere end bare et job
Du bliver en del af en international virksomhed, der hver dag stræber efter at sikre fremdrift og optimering af verdens vand, varme- og energiressourcer. I stillingen som Sales Engineer får du stor frihed til at handle og tage ansvar. Du vil derfor blive udfordret både teknisk og kommercielt i virksomheden, hvor forandringer og nye tiltag er en del af hverdagen.

Vi tilbyder fleksible arbejdstider og et væld af personalegoder. De tæller bl.a. kantineordning, frugtordning, fri afbenyttelse af eget fitnesscenter, in-house tandklinik, frisørordning og gratis sundhedsklinik. Herudover har vi en aktiv personaleforening.

Vil du være en del af Kamstrup?
Send os din ansøgning ved at søge på nedenstående link. Ansøgningerne behandles løbende, men du kan forvente svar inden for seks uger. Tiltrædelse hurtigst muligt.

Jobbet skal besættes på Kamstrups hovedkontor som ligger i Stilling nær Aarhus.

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at Head of Sales DK, Jesper Nørholm på tlf.: 89 93 10 00.

Om Kamstrup
Kamstrup udvikler, producerer og sælger intelligente energi- og vandmålere, relaterede aflæsningssystemer, dataanalyseværktøjer og services til forsyningsselskaber og andre brugere i hele verden. Gennem vores førende position, vores ekspertise og passion for partnerskaber, er vi altid med fremme, når det gælder en lysere fremtid for energien; en som understøtter den enkelte kunde og skaber vedvarende værdi for det samfund, vi er en del af. Vi tager ansvar for, hvordan vi agerer, og vi arbejder på at reducere spild med det formål at sikre rent vand og ren energi til det størst mulige antal mennesker.

Kamstrup har over 1.500 medarbejdere i mere end 20 lande med hovedkvarter i Danmark. Kamstrup har en sund økonomi, vækstrater og et stærkt fokus på udvikling af teknologi og medarbejdere. Du kan læse mere om Kamstrup på vores hjemmeside og se vores årsberetning her. Du kan også følge os på LinkedIn og Facebook for at holde dig opdateret med de seneste nyheder og ledige stillinger.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Sælger", og befinder sig i kategorien "Kommunikation, marketing, salg".

Arbejdsstedet er beliggende i Skanderborg.

Jobbet er oprettet på vores service den 5.10.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Sælger
  • Skanderborg

Lignende jobs

  • Salgsansvarlig, EMEA - Mobaro

    Fri kontakt
    Hvis du kan sælge softwareløsninger, motiveres af at opsøge nye kunder og samtidig har erfaring med at udvikle eksisterende portefølje, så kan du være den rette kommercielle profil til denne stilling. I en nyoprettet stilling søger vi en dedikeret kommerciel profil som Salgsansvarlig, EMEA.
    • Sælger
    • Århus
    Få mere info
  • Sælger i Århus C

    Vil du være den første, som kunderne møder, når de henvender sig, og trives du med at være en del af en stærk performancekultur med fokus på udvikling? Så er det muligvis dig, vi søger. .
    • Sælger
    • Århus C
    Få mere info
  • Salgsassistentelev

    Vi søger lige nu en salgsassistentelev til vores REMA 1000 butik på Vesterbro Torv Er du klar til en elevuddannelse, der gør dig fagligt stærk og styrker dine sociale og faglige kompetencer? Er d..
    • Sælger
    • Århus
    Få mere info
  • Pakkeshopkonsulens søges til alsidigt job på farte...

    Bring er en logistikvirksomhed, som håndterer pakker, post og gods for små såvel som store virksomheder i hele Norden. I tiden hen mod Black Friday og jul er der ekstra travlt hos Bring og deres un..
    • Sælger
    • Århus
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som sælgere i Skanderborg

Herunder ser du udviklingen i udbudte sælger i Skanderborg over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal sælgere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte sælgere i Skanderborg over tid

Dato Alle jobs som sælgere
4. oktober 2024 5
3. oktober 2024 5
2. oktober 2024 5
1. oktober 2024 6
30. september 2024 6
29. september 2024 6
28. september 2024 6
27. september 2024 6
26. september 2024 5
25. september 2024 5
24. september 2024 6
23. september 2024 6
22. september 2024 6
21. september 2024 6
20. september 2024 8
19. september 2024 9
18. september 2024 9
17. september 2024 8
16. september 2024 8
15. september 2024 7
14. september 2024 7
13. september 2024 8
12. september 2024 8
11. september 2024 8
10. september 2024 8
9. september 2024 8
8. september 2024 8
7. september 2024 8
6. september 2024 9
5. september 2024 10
4. september 2024 9