Rekrutteringsfirma

Teknisk Sælger - til det rådgivende salg

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Skive

Trives du med frihed under ansvar i en selvstændig rolle, hvor fokus ligger på at udbygge og vedligeholde vores gode kunderelationer? Ransborgs Salg og Service søger en sælger med teknisk forståelse. Kunne det være dig?

Dine tre vigtigste opgaver bliver:

  • Det rådgivende salg for både eksisterende og potentielt nye kunder.
  • Planlægning og bookning af møder & opfølgning på salgsleads.
  • At køre ud på virksomhedsbesøg i hele landet for at hilse på og præsentere vores produkter.

Du bliver en del af en mindre familieejet virksomhed, der i dag tæller 4 ansatte, men vi står aldrig stille og har nye spændende projekter i gang og på vej, - så der er gode udviklingsmuligheder i jobbet på sigt.

Du lykkes i jobbet, når du understøtter vores vækst via indsatser, hvor du aktivt opsøger potentielt nye kunder - som typisk er maskinfabrikker og værktøjsmagere. Du finder det nemt at prioritere dine opgaver, og går struktureret til værks, når du har talt med nye og eksisterende kunder. Det er nemlig vigtigt for os, at alle møder bliver fulgt op på. Du er et godt personligt match til vores virksomhed, når du er god til at snakke med alle, selv tager teten og bare kører på med opgaverne. Vi går op i dét, vi laver – og det mærker vores kunder, når vi er ude hos dem.

Du er muligvis uddannet Industritekniker eller Værktøjsmager, men det vigtigste for os er, at du har kendskab til det tekniske, eller har lyst til at lære det.

Som ny medarbejder hos os bliver du selvfølgelig sat godt ind i de interne arbejdsgange, virksomheden og produkterne, så du kan føle dig godt klædt på i din nye rolle.

Kan du se dig selv i en virksomhed, hvor:

  • Vi altid sætter kunden først?
  • Vi ikke tror på dyre priser, der ikke matcher hverken produkt eller serviceniveau?
  • Vi arbejder løsningsorienteret, fordi vi ved, hvor vigtigt det er at få maskinen hurtigt i gang igen?
  • Vi kun sælger produkter, vi selv ville eje med fokus på kvalitet, tillid og ordentligt håndværk?

Vores kontor ligger i Skive. Vi forestiller os, at du arbejder hjemmefra – selvfølgelig med undtagelse af når vi indimellem samles på kontoret for at værne om det gode kollegaskab. Der er tale om en fuldtidsstilling, og løn forhandles efter kvalifikationer – du tilbydes en god grundløn + bonus og pension. Vi stiller gerne en bil til rådighed. Foretrækker du at køre i egen bil, imødekommer vi også det. Arbejdstiden kan du flekse, så det passer ind i din dagligdag.

Skal vi få øje på dig?

Send os et dit CV, hvor du inkluderer et par linjer, der beskriver, hvorfor du er den rette til jobbet hos Ransborgs Salg og Service.

Vi samarbejder med Adecco, så Rekrutteringskonsulent Cindie Kogstad, er ansvarlig for ansættelsesprocessen. Du kan fange hende på mail [email protected], hvis du har spørgsmål til stillingen.

Vi screener ansøgninger løbende og glæder os til at høre fra dig!

Lær os at kende

Vi er en familiejet virksomhed der blev grundlagt i 2015 af Erik Ransborg, og er placeret i hjertet af Jylland. Med 15 års erfaring bag os og en livslang interesse for motorer og maskiner, har vi skabt en virksomhed, hvor passion og hjertevarme går hånd i hånd med kvalitet og godt håndværk. Vores vision er nemlig, at CNC industrien bliver fyldt med højkvalitetsmaskiner og fejlfrie produkter.

Måske du allerede kender os? Ellers kan du læse mere om os på vores hjemmeside: https://www.ransborgs.dk eller på vores LinkedIn: https://www.linkedin.com/company/ransborgs-salg-og-service/



Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Sælger", og befinder sig i kategorien "Kommunikation, marketing, salg".

Arbejdsstedet er beliggende i Skive.

Jobbet er oprettet på vores service den 10.1.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Sælger
  • Skive

Lignende jobs

  • Sælger i Herning

    Er du vild med sport, mode og sko, og brænder du for salg og for glade kunder? Vil du være med på en fantastisk rejse med SKECHERS? Så er du måske vores nye Sales Associate.SKECHERS oplever en .
    • Sælger
    • Herning
    Få mere info
  • Sales Manager – Material Handling

    Are you solution-oriented, technically savvy, and able to create and coordinate all sales within material handling in the Nordic Region through relationships, trust, and long-term partnerships, whe..
    • Sælger
    • Midtjylland
    Få mere info
  • Contract Sales Manager til ambitiøst livsstilsuniv...

    Hos Society of Lifestyle, med de kendte mærker Meraki, House Doctor og Nicolas Vahe’, har de en passioneret og ambitiøs tilgang til alt, hvad de gør, hvorfor de ønsker at udvikle og indfri det stor..
    • Sælger
    • Ikast
    Få mere info
  • Technical Sales Specialist til SAVECO-segment

    WAM Scandinavia A/S er en del af den italienske WAMGROUP, som er verdensledende i udviklingen og fremstillingen af udstyr og anlægskomponenter til håndtering af bulk materialer. De seneste år har W..
    • Sælger
    • Midtjylland
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som sælgere i Skive

Herunder ser du udviklingen i udbudte sælger i Skive over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal sælgere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte sælgere i Skive over tid

Dato Alle jobs som sælgere
7. oktober 2024 2
6. oktober 2024 2
5. oktober 2024 2
4. oktober 2024 2
3. oktober 2024 1
2. oktober 2024 2
1. oktober 2024 2
30. september 2024 2
29. september 2024 2
28. september 2024 2
27. september 2024 2
26. september 2024 1
25. september 2024 1
24. september 2024 1
23. september 2024 1
22. september 2024 1
21. september 2024 1
20. september 2024 1
19. september 2024 1
18. september 2024 1
17. september 2024 1
16. september 2024 1
15. september 2024 1
13. september 2024 1
12. september 2024 1
11. september 2024 1
10. september 2024 1
9. september 2024 1
8. september 2024 2
7. september 2024 2