Projektorienteret Salgstekniker med fokus på vinduesindustrien

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Sunds

Projektorienteret Salgstekniker med fokus på vinduesindustrien

Har du arbejdet indenfor vindues-, træ- eller møbelindustrien? Og vil du være med til at sætte dit aftryk på salget af skærende specialproduceret værktøj til kunder i vinduesindustrien i både ind- og udland, hvor opgaverne varierer fra mindre salgsordrer til store salgsprojekter? Så er dette muligvis stillingen for dig...

Sæt dit aftryk på spændende salgsprojekter til vinduesindustrien
Du ansættes i vores interne salgsafdeling og får 8 fagligt dygtige og humørfyldte kolleger, som beskæftiger sig med salg, service og rådgivning af skærende specialproduceret værktøjer af høj kvalitet til vores kunder i vindues- træ- og møbelindustrien. Afdelingen er opdelt i mindre specialiserede grupper med fokus på hvert deres fagområde.

Du bliver en del af vores vinduesgruppe, som består af tre dygtige og erfarne kolleger, som glæder sig til at tage godt imod dig. Her kommer du til at arbejde med salg af mindre og større projekter og servicere vores danske og udenlandske kunder i vinduesindustrien, mens du også bliver sparringspartner indenfor dit område for dine kolleger i vores søsterselskaber i udlandet.

Indtil for nyligt blev dine arbejdsopgaver varetaget af en af dine nærmeste tre kolleger i vinduesgruppen, som nu har fået nye interne udfordringer i gruppen. Derfor er du garanteret en god oplæring og den rette sparring i jobbet, bl.a. fra en kollega, som tidligere har varetaget netop din funktion.

Dine arbejdsopgaver
Når dine eksterne kolleger har modtaget en salgsordre, overdrages opgaven til dig. Herfra sørger du for, at salget og den konkrete produktion af vinduesværktøjet forløber professionelt og gnidningsfrit, så din kunde modtager ordren til rette tid.

Du håndterer salgsordrer, der varierer fra få stykantal til større projektordrer, som forudsætter, at dit store overblik for produktionsflowet og salgsprocessen samt dine gode administrative evner kommer i spil.

Dine arbejdsopgaver bliver:

  • Ordrebehandling.
  • Kalkulation.
  • Løsningsvalg.
  • Support for vores vinduesspecialister & eksterne sælgere.
  • Telefonisk rådgivning til kunder i vinduesindustrien.
  • Projektsalgshåndtering.

På sigt får du også mulighed for at udarbejde tegningsdokumentation i CAD og bliver kontaktperson til udvalgte leverandører ifm. dine salgsprojekter.

Du får en varierende arbejdsdag, som indebærer en bred kontaktflade med kontakt til kunder, leverandører og kolleger i Danmark og i udlandet, og du få nogle spændende arbejdsopgaver, som kræver fordybelse, og at din gode faglighed bliver bragt i spil.

Dine kvalifikationer

  • Du er udlært maskinsnedker og har gerne relevant erfaring fra vinduesindustrien. Alternativt har du oparbejdet din gode faglighed på anden vis indenfor vindues-, møbel- eller træindustrien.
  • Har du samtidig gennemført en uddannelse som produktionsteknolog, er det en fordel men ikke et krav.
  • Du behersker flydende engelsk i både skrift og tale. Taler du også tysk er det et plus men ikke et krav.
  • Du har gode generelle IT-kompetencer og er vant til at arbejde med word og excel.


Bliv en del af et godt hold
Vi er ambitiøse og engagerede og står sammen om at skabe gode resultater – men med respekt for hinanden, det samfund vi er en del af og det gode arbejdsliv. Vi tror på, at et godt arbejdsliv er en vigtig del af en god tilværelse. Derfor er der også mulighed for delvis hjemmearbejde.

Vi serverer sunde måltider i vores medarbejderrestaurant, har overskudsdeling, fitnessrum og fysioterapeut m.v. – men ved også, at det kun er noget værd, hvis du hver dag møder dygtige, humørfyldte og forskellige kolleger og ledere, som ser dig, støtter dig og stiller krav i et motiverende samarbejde.

Efter arbejde kan du møde dine kolleger i en af vores mange klubber og dyrke din interesse for bl.a. cykling, løb, yoga, jagt, golf, multimedia og meget mere.

Om os
Du bliver en del af en international koncern, der blev grundlagt i 1964. Siden 2011 har vi været en del af den globale konglomerat Kyocera, der i dag beskæftiger mere end 76.000 medarbejdere på verdensplan på tværs af forskellige produktområder.

Hos Kyocera Unimerco er ca. 700 medarbejdere ansat på tværs af 14 selskaber i Danmark og udlandet. Heraf arbejder ca. halvdelen af disse på vores hovedkontor i Sunds ved Herning.

Vi er både en handelsvirksomhed, som sælger befæstelsesværktøjer, primært til byggeindustrien, og en produktionsvirksomhed, der bl.a. producerer, genopsliber og sælger nogle af verdens mest effektive og komplicerede specialproducerede værktøjsløsninger til bl.a. træ- og metalindustrien i hele verden.

Vil du vide mere?
Ønsker du at vide mere om stillingen, er du meget velkommen til at kontakte Ekstern Salgschef Egon Vingtoft eller HR Manager Lotte Nyegaard Wedel på tlf. 97 14 14 11.

Vær opmærksom på, at vi ikke har ansøgningsfrist på stillingen. Vi behandler de indkomne ansøgninger og indkalder til samtaler løbende.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Sælger", og befinder sig i kategorien "Kommunikation, marketing, salg".

Arbejdsstedet er beliggende i Sunds.

Jobbet er oprettet på vores service den 22.6.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Sælger
  • Sunds

Lignende jobs

  • Sælger i Vestjylland

    Er du løsningsorienteret, har teknisk forståelse, og motiveres du af at opbygge din egen kundeportefølje og efterfølgende vækste den gennem relationer, tillid og langvarigt samarbejde, hvor rådgivn..
    • Sælger
    • Vestjylland
    Få mere info
  • Sælger i Lem St

    Sælger – med potentiale som salgsleder i Danmark 18-06-2024 Kan du opbygge gode kunderelationer, og har du erfaring med teknisk salg inden for entreprenør- eller landbrugsmaskiner? Da..
    • Sælger
    • Lem St
    Få mere info
  • Sælger i Holstebro

    Sælger søges til organisation/virksomhed i 7500 Holstebro
    • Sælger
    • Holstebro
    Få mere info
  • Sælger i Sunds

    KYOCERA UNIMERCO producerer og sælger skærende værktøjer, måleværktøjer og værktøjer til bl.a. metal-, træ og vindindustrien. Kvalitetsprodukter og rådgivning optimerer kundernes produktion og redu..
    • Sælger
    • Sunds
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som sælgere i Sunds

Herunder ser du udviklingen i udbudte sælger i Sunds over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal sælgere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte sælgere i Sunds over tid

Dato Alle jobs som sælgere
5. juli 2024 2
4. juli 2024 2
3. juli 2024 2
2. juli 2024 2
1. juli 2024 2
30. juni 2024 1
29. juni 2024 1