Teknisk intern sælger med lyst til en international kontaktflade

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Sunds

Teknisk intern sælger med lyst til en international kontaktflade

Har du erfaring med intern salg af tekniske produkter? Trives du med daglig kontakt til kunder, underleverandører og kolleger i både ind- og udland? Og har du lyst til et job, hvor du struktureret og serviceminded tager imod salgsordrer fra dine eksterne salgskolleger eller direkte fra kunden, sikrer ekspedering af ordren og sørger for den leveres til kunden til rette tid?

Intern salg af skærende specialværktøj til levedsmiddelsindustrien
Du bliver en del af et fagligt dygtigt team og tre nye kolleger som arbejder med salg af skærende specialværktøj til levnedsmiddelsindustrien i både ind- og udland.

Du får et job med et stort udviklingspotentiale – både for dig personligt såvel som fagligt – og hvor du er med til at udvide og udvikle salget af skærende værktøj til levnedsmiddelindustrien.

Du kommer igennem et struktureret introduktions- og uddannelsesforløb og får en grundig oplæring og uddannelse i jobbet, så du bliver klædt godt på til at bestride dine nye arbejdsopgaver.

Dine arbejdsopgaver
Du kan forvente et job, som rummer nogle spændende interne salgsopgaver, og hvor dine ansvarsområder kan tilpasses løbende ift. den erfaring, du kommer med.

Dine daglige arbejdsopgaver omfatter bl.a.:

  • Back up for eksterne salgsteknikere i både ind- & udland.
  • Skitse- og tegningsoplæg, som du sender videre til dine kolleger i vores interne konstruktionsafdeling eller til eksterne underleverandører.
  • Ordre- og tilbudsbehandling.
  • Telefonisk salg & kunderådgivning.
  • Kontaktperson for udvalgte søster.
  • Kontaktperson for en eller flere storkunder.
  • Tekniske afklaringer med leverandør.

Dine kvalifikationer

  • Du har gerne en teknisk faglig baggrund eller har gennem dit tidligere arbejde oparbejdet en god teknisk indsigt.
  • Det er en fordel, at du har erfaring med internt salg – alternativt har du et naturligt flair for det og er interesseret i at lære det.
  • Du behersker flydende engelsk i skrift og tale. Taler du også tysk er det en fordel men ikke et krav.
  • Du har gode administrative evner, er vant til at benytte IT, bl.a. Word og Excel.
  • Du har naturligt flair for at kommunikere godt og modtagerrettet, sikre det gode samarbejde og være diplomatisk, når situationen også kræver det.

Bliv en del af et godt hold
Vi er ambitiøse og engagerede og står sammen om at skabe gode resultater – men med respekt for hinanden, det samfund vi er en del af og det gode arbejdsliv. Vi tror på, at et godt arbejdsliv er en vigtig del af en god tilværelse. Når du er kommet godt ind i dit nye job, har du derfor også mulighed for delvis hjemmearbejde.

Vi serverer sunde måltider i vores medarbejderrestaurant, har overskudsdeling, fitnessrum og fysioterapeut m.v. – men ved også, at det kun er noget værd, hvis du hver dag møder dygtige, humørfyldte og forskellige kolleger og ledere, som ser dig, støtter dig og stiller krav i et motiverende samarbejde.

Efter arbejde kan du møde dine kolleger i en af vores mange klubber og dyrke din interesse for bl.a. cykling, løb, yoga, jagt, golf, multimedia og meget mere.

Om os
Du bliver en del af en international koncern, der blev grundlagt i 1964. Siden 2011 har vi været en del af det globale konglomerat Kyocera, der i dag beskæftiger mere end 76.000 medarbejdere på verdensplan på tværs af forskellige produktområder.

Hos Kyocera Unimerco producerer, genopsliber og sælger vi nogle af verdens mest effektive og komplicerede specialproducerede værktøjsløsninger til bl.a. træ- og metalindustrien i hele verden.

Vi er ca. 700 medarbejdere ansat på tværs af 14 selskaber i Danmark og udlandet. Heraf arbejder ca. halvdelen af disse på vores hovedkontor i Sunds ved Herning.

Vil du vide mere?
Ønsker du at vide mere om stillingen, er du meget velkommen til at kontakte International Salgsdirektør Karl Kyndi eller HR Manager Lotte Nyegaard Wedel på tlf. 97 14 14 11.

Vær opmærksom på, at vi ikke har ansøgningsfrist på stillingen. Vi behandler de indkomne ansøgninger og indkalder til samtaler løbende.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Sælger", og befinder sig i kategorien "Kommunikation, marketing, salg".

Arbejdsstedet er beliggende i Sunds.

Jobbet er oprettet på vores service den 12.11.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Sælger
  • Sunds

Lignende jobs

  • Global Key Account Manager

    Are you an experienced Key Account Manager with international project sales experience? Do you want to join a growing international company and become a part of a dynamic environment with passionat..
    • Sælger
    • Engesvang
    Få mere info
  • Sales Manager

    Er du en proaktiv Sales Manager med et indgående kendskab til modebranchen og eget kundenetværk? Brænder du for mode og godt købmandskab? Så er det måske dig, vi leder efter! Denasia er en solid .
    • Sælger
    • Aulum
    Få mere info
  • Internal Sales Manager - metal

    KYOCERA UNIMERCO producerer og sælger skærende værktøjer, måleværktøjer og værktøjer til bl.a. metal-, træ og vindindustrien. Kvalitetsprodukter og rådgivning optimerer kundernes produktion og redu..
    • Sælger
    • Sunds
    Få mere info
  • Export Sales & Business Development Manager, DACH

    Export Sales & Business Development Manager, DACH✔️ Har du erfaring med eksportsalg til DACH-landene?✔️ Kan du sælge til forhandlere i industrien?✔️ Er du en stærk relationsskaber med..
    • Sælger
    • Holstebro
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som sælgere i Sunds

Herunder ser du udviklingen i udbudte sælger i Sunds over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal sælgere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte sælgere i Sunds over tid

Dato Alle jobs som sælgere
4. oktober 2024 1
3. oktober 2024 1
2. oktober 2024 1
1. oktober 2024 1
30. september 2024 1
29. september 2024 2
28. september 2024 2
27. september 2024 2
26. september 2024 2
25. september 2024 2
24. september 2024 2
23. september 2024 2
22. september 2024 2
21. september 2024 2
20. september 2024 2
19. september 2024 2
18. september 2024 2
17. september 2024 2
16. september 2024 2
15. september 2024 2
14. september 2024 2
13. september 2024 2
12. september 2024 2
11. september 2024 2
10. september 2024 2
9. september 2024 2
8. september 2024 2
7. september 2024 2
6. september 2024 2
5. september 2024 2
4. september 2024 2