Ekstern salgstekniker - Sønderjylland

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Sunds

Ekstern salgstekniker - Sønderjylland

Har du en solid faglig baggrund indenfor spåntagende bearbejdning? Og har du lyst til at bruge din gode tekniske faglighed i en spændende ekstern salgsfunktion, hvor du sælger og rådgiver vores stærke program af værktøj, tilbehør og services til metalindustrien?

Vi er en global koncern, der blandt andet producerer, genopsliber og sælger nogle af verdens mest effektive og komplicerede specialproducerede værktøjsløsninger til hydraulik-, energi-, fly- og bilindustrien.

Vores kollega har fået nye udfordringer udenfor koncernen, og derfor søger vi nu en dygtig salgstekniker med en faglig baggrund indenfor metalindustrien til et spændende job indenfor salg og rådgivning af vores spændende produktprogram.

Bliv en del af et stærkt hold

Du kommer til at indgå i et fagligt stærkt og humørfyldt team bestående af 11 interne og eksterne salgsteknikere og produktspecialister - alle med en teknisk baggrund.

Du bliver en del af en spændende arbejdsplads, der vægter stabile og dygtige medarbejdere højt. Hos os bliver du aldrig blot et nummer i rækken, da du indgår i et åbent og innovativt miljø med stor tryghed og frihed, og hvor alle kender hinanden og arbejder tæt sammen til gavn for vores kunder.

En teknisk spændende hverdag kombineret med god intern backup

Du får kunde- og markedsansvar i dit eget salgsdistrikt i Sønderjylland, og opgaven løses med udgangspunkt fra din bopæl.

Din primære opgave bliver at sælge vores samlede produktprogram med fokus på standard- og specialværktøj samt genopslibning.

Du overtager en eksisterende kundebase, og du får til opgave at udbygge samarbejdet med eksisterende kunder samt udvide kundeporteføljen ved at opsøge nye potentielle kunder.

Du får en alsidig og selvstændig arbejdsdag, hvor du opsøger og besøger kunderne i markedet – du er dog aldrig overladt til dig selv, da du vil få tæt kontakt til en ekstern kollega, som sørger for, at du får en god introduktion og oplæring i din nye salgsfunktion og -distrikt.

Dertil er du sikret god teknisk backup og sparring fra dine kolleger på hovedkontoret, som samtidig sørger for at tage imod og administrere de ordrer, som du modtager hos kunden.

”Du er god til at opbygge og vedligeholde relationer på alle niveauer, og du kommunikerer godt og i øjenhøjde med alle. Du er typen, der kan anvende de gode økonomiske salgsargumenter og har viljen til at vinde og kan fastholde kunden,” fortæller Ekstern Salgschef Simon Sondrup.

Salg med afsæt i din gode tekniske faglighed

Vi forventer, du har en faglig baggrund som maskinarbejder, industritekniker eller værktøjsmager, og at du har erfaring med spåntagende bearbejdning.

Det er en fordel men ikke et krav, at du har suppleret din faglige baggrund med en uddannelse som f.eks. produktionsteknolog eller maskintekniker.

Du arbejder muligvis allerede nu i en lignende stilling, men du kan også være nyuddannet produktionsteknolog med den rette faglige baggrund og have lysten til at arbejde med salg på baggrund af din gode tekniske viden.

Alternativt arbejder du i dag som maskinarbejder, industritekniker eller værktøjsmager og har lyst til at arbejde med din faglighed i en spændende ekstern salgsfunktion.

”Du skal være teknisk dygtig, da du kommer til at sælge værktøj med afsæt i din tekniske viden – så skal vi til gengæld nok sørge for, at du får en god oplæring, og at stillingen bliver tilpasset, så den passer lige præcis til dig og dine kvalifikationer,” slutter Simon.

Vi forventer, at du har et godt drive, er målrettet og kan arbejde selvstændigt og ansvarsfuldt, og at du motiveres af salgsopgaven og den daglige kontakt med kunderne.

Ansættelsesvilkår

Ansættelsesforholdet indebærer god fast løn, overskudsdeling, fri bil mv.

For at kunne betjene vores kunder i dit salgsdistrikt bedst muligt, forventer vi, du allerede bor i salgsdistriktet.

Tiltrædelse

Hurtigst muligt eller efter aftale.

Ansøgning

Rekrutteringsprocessen foregår i samarbejde med rekrutteringsselskabet ERHR.

Vil du vide mere, så kontakt Jørgen Ole Jensen på tlf. nr.: 60 17 17 07 eller på mail [email protected].


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Sælger", og befinder sig i kategorien "Kommunikation, marketing, salg".

Arbejdsstedet er beliggende i Sunds.

Jobbet er oprettet på vores service den 1.7.2019, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Sælger
  • Sunds

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som sælgere i Sunds

Herunder ser du udviklingen i udbudte sælger i Sunds over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal sælgere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte sælgere i Sunds over tid

Dato Alle jobs som sælgere
20. september 2024 2
19. september 2024 2
18. september 2024 2
17. september 2024 2
16. september 2024 2
15. september 2024 2
14. september 2024 2
13. september 2024 2
12. september 2024 2
11. september 2024 2
10. september 2024 2
9. september 2024 2
8. september 2024 2
7. september 2024 2
6. september 2024 2
5. september 2024 2
4. september 2024 2
3. september 2024 2
2. september 2024 2
1. september 2024 2
31. august 2024 2
30. august 2024 2
29. august 2024 2
28. august 2024 2
27. august 2024 2
26. august 2024 2
25. august 2024 2
24. august 2024 2
23. august 2024 2
22. august 2024 2
21. august 2024 2