Key Account Manager til salg af digitale produkter på minetilbud

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Taastrup

Er du en ambitiøs Key Account Manager? Kender du minetilbud- Danmarks største digitale tilbudskanal? Har du lysten og drivet til at få et allerede velkendt og populært brand endnu bredere ud i markedet?

Minetilbud er Danmarks største leverandør af digitale læsninger af tilbudsaviser og kataloger via app og web og vi har ambitioner om at vækste og udvikle forretningsområdet markant. Mere end 1.5 mio. danskere besøger hvert år platformen og interessen for at finde tilbud og inspiration indenfor rigtig mange kategorier er i stor vækst.

Vi søger derfor en vedholdende Key Account Manager med digital salgserfaring og evne til at få et forretningsområde i vækst til at vækste endnu hurtigere. Du får ansvaret for din egen kundeportefølje, hvor du selvstændigt skal skabe og udvikle nye kunderelationer og herigennem opbygge din egen kundeplatform.

Du får desuden rig mulighed for at sparre med dine dygtige kollegaer i en virksomhed hvor holdånd og samarbejde er i højsædet.

Du tilbydes

Et salgsjob med selvstændigt ansvar for at etablere nye BtB kunderelationer, vedligeholde og udvikle disse til deres fulde potentiale. Du ansættes som en del af vores salgsorganisation med reference til salgschefen, og med udgangspunkt fra vores kontor i Taastrup.

Dine primære ansvarsområder bliver at:

Opsøge nye markeder, booke og afholde kundemøder og forhandle aftaler
Tilrettelægge din salgsindsats og gennemføre salg af digitale løsninger
Udarbejde go-to-market strategi for salg til nye kunder og digital eksponering
Deltage aktivt i salgsrelaterede kampagner overfor nye målgrupper og kundesegmenter
Sikre opnåelse af salgsbudget og udarbejdelse af salgsrapportering

Gennem rådgivning om FK’s digitale produkter og ydelser, skal du medvirke til at optimere kundens markedsføringsspend, og herigennem sikre vores kunder en mere effektiv og lønsom kommunikation med de danske forbrugere. Vi sørger naturligvis for, at du får en grundig introduktion til virksomheden og produkterne.

Om dig

Du er en udpræget kommercielt indstillet person, der brænder for at skabe nysalg og opbygge relationer. Du er struktureret og arbejder systematisk i forhold til de mål, du har sat sammen med salgschefen. Du forstår, hvordan forskellige medier spiller sammen, og det er en fordel hvis du har mindst 2 års erfaring med salg af digitale løsninger fra reklame- og mediebranchen.

Jobbet er for dig der:

Er en igangsætter, er selvkørende og har et højt drive
Forstår at forberedelse og langsigtede relationer er vejen frem
Går målrettet efter et salgsjob i en etableret virksomhed, hvor der er plads til at udvikle sig
Er resultatorienteret og trives med synlige mål og faste deadlines
Er udadvendt, empatisk og tillidsskabende
Er en stærk kommunikator

FK Distribution er eksperter

Og vi brænder for det, vi laver. Du vil blive en del af en fremadskuende og entusiastisk virksomhed, der er midt i en rivende udvikling. Hos os er der højt til loftet, og vi har et dynamisk arbejdsmiljø, hvor tingene går stærkt. Vi tilbyder en attraktiv lønpakke med sundhedsforsikring og pensionsordning, som matcher dine kvalifikationer.

Arbejdsstedet er i vores moderne kontormiljø i Taastrup tæt på stationen. Vi sørger selvfølgelig for forplejning med en lækker frokost- og frugtordning, kaffe ad libitum fra vores café, træningsfaciliteter i eget motionsrum samt diverse sociale arrangementer. Vil du lære mere om FK Distribution, så klik ind på vores hjemmeside fk.dk eller minetilbud.dk.

Interesseret?

Send en motiveret ansøgning sammen med dit CV med dokumentation for dine tidligere opnåede salgsresultater i dag. Har du spørgsmål til jobbet, kan du kontakte salgschef Christian Madsen på telefon 3264 4100. Samtaler afholdes løbende fra primo august og tiltrædelse er hurtigst muligt.

FK Distribution formidler både digitale tilbud og traditionelle tilbudsaviser til de danske forbrugere. Vi er midt i en rivende udvikling med at transformere os fra en klassisk distributionsvirksomhed til en avanceret postal virksomhed. Vi er i gang med at skabe den ultimative digitale portal og markedsplads med digital formidling af aktuelle og målrettede tilbud til forbrugeren. Vi står blandt andet bag NejTak+ og minetilbud. FK Distribution er et datterselskab til North Media A/S.

Sælger søges til organisation/virksomhed i 2630 Taastrup


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Sælger", og befinder sig i kategorien "Kommunikation, marketing, salg".

Arbejdsstedet er beliggende i Taastrup.

Jobbet er oprettet på vores service den 6.7.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Sælger
  • Taastrup

Lignende jobs

  • Account Manager til fibernetløsninger

    Fri kontakt
    Er du god til at få kundemøderne i kalenderen? Trives du med at opsøge nye kunder, mens du er på farten på Sjælland? Har du evt. erfaring med driftsløsninger fra ejendomsbranchen eller boligforeninger? Så er du måske den helt rette Account Manager til denne virksomhed med kontoradresse på Frederiksberg.
    • Sælger
    • Frederiksberg C
    Få mere info
  • Salgs- & Kunderådgiver

    Fri kontakt
    Salgs- & Kunderådgiver - København. Profil Optik åbner stor ny Flagship Store med en unik placering centralt ved Nørreport i København. Konceptet vil sætte helt nye standarder for produkt præsentation, sortiment og kundeoplevelse.
    • Sælger
    • København
    Få mere info
  • Service Sales Representative - [xxxxx]

    Sælger søges til organisation/virksomhed i 2750 Ballerup
    • Sælger
    • Ballerup
    Få mere info
  • Director, Sales & Commercial projects

    Are you ready to make a difference for people with severe hearing disabilities? Are you an experienced professional skilled in managing commercial activities, establishing standards, and ensuring g..
    • Sælger
    • Smørum
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som sælgere i Taastrup

Herunder ser du udviklingen i udbudte sælger i Taastrup over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal sælgere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte sælgere i Taastrup over tid

Dato Alle jobs som sælgere
4. oktober 2024 16
3. oktober 2024 14
2. oktober 2024 15
1. oktober 2024 8
30. september 2024 9
29. september 2024 12
28. september 2024 12
27. september 2024 11
26. september 2024 11
25. september 2024 12
24. september 2024 11
23. september 2024 11
22. september 2024 11
21. september 2024 11
20. september 2024 11
19. september 2024 14
18. september 2024 17
17. september 2024 16
16. september 2024 14
15. september 2024 16
14. september 2024 17
13. september 2024 17
12. september 2024 16
11. september 2024 15
10. september 2024 15
9. september 2024 15
8. september 2024 14
7. september 2024 14
6. september 2024 14
5. september 2024 17
4. september 2024 18