Rekrutteringsfirma

Spare Parts & Aftersales Sales Specialist

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Thisted

Cimbria har en klar vision om at blive den førende globale leverandør af hightech industriløsninger til landbrugssektoren. Virksomhedens succes bygger på stærke produkter såvel som et højt serviceniveau, og vi søger nu en profil, der kan være med til at videreudvikle virksomhedens leverancer inden for aftersales-området.

Kan du sikre kundeoplevelser i verdensklasse?
På baggrund af en særdeles stærk markedsposition oplever Cimbria øget efterspørgsel på aftersales service fra forhandlere og kunder. Som Spare Parts & Aftersales Sales Specialist får du dermed en vigtig rolle i at sikre et højt serviceniveau og effektiv opgavekoordinering mellem kunder og interne interessenter. Du får ansvar for at håndtere spare parts-processen fra den indledende kundeforespørgsel og helt frem til ordreafgivelse, hvor dine primære opgaver er:

  • Tæt dialog med kunder omkring spare parts-ordrer, herunder specificering af kundernes eksakte behov og afstemning af pris og leveringstider
  • Sikre at ordrer oprettes i ERP system, samt at der udarbejdes nødvendige interne og eksterne dokumenter
  • Tæt kommunikation og koordinering med Salg, Finans, Produktion og Logistik omkring prissætning, produktionsplanlægning og forsendelse af ordrer
  • Udvikling af salgsfremmende aktiviteter til at understøtte væksten og vinde markedsandele på aftersales-området; herunder indgåelse af servicekontrakter, planlægning af kampagner samt kundebesøg
  • Desuden får du mulighed for at indgå i tværorganisatoriske projekter på tværs af hele værdikæden i Cimbria

Din succes i funktionen afhænger af din evne til at skabe tillid hos kunden og sikre kundeoplevelser i verdensklasse. På kort sigt forventes du at bidrage aktivt til at håndtere forespørgsler fra kunder, og på lang sigt får du mulighed for at vise dit værd igennem proaktive, salgsorienterede aktiviteter i after sales markedet.

Teknisk indsigt og flair for salg
Din uddannelsesmæssige baggrund er ikke afgørende, men vi forventer, at du har tilegnet dig teknisk indsigt igennem uddannelse og/eller erfaring. Vi forventer derfor også, at du har minimum to års erfaring fra et lignende job i eksempelvis maskinindustrien, hvor du har supporteret ordrebehandling af reservedele. Det er væsentligt, at du evner at sætte dig ind i kundens tekniske setup på baggrund af produktionstegninger, billeder, ordrehistorik, specifikationer m.v., og har du erfaring med opsøgende salg og kundekontakt, er det en fordel. Endelig kan du kommunikere ubesværet såvel på dansk som på engelsk.

Som person er du udadvendt og trives med at kommunikere med mange interessenter – hele tiden med fokus på at udvikle og forbedre kundeoplevelsen. Med et kommercielt mindset og en analytisk tilgang til opgaverne evner du at identificere og udvikle salgsinitiativer samt omsætte den viden, du får gennem tæt dialog med kunderne, til værdiskabende løsninger.

Unik mulighed for at forme din egen stilling
Som en del af Cimbria kommer du til at indgå i et markant vækstscenarie, hvor der er klare mål om at vinde yderligere markedsandele. Du får stor mulighed for at få indflydelse og sætte dit eget præg på rollen og på din fortsatte karriere. Den rette kandidat vil have mulighed for at udvikle sig ind i en proaktiv salgsfunktion ved at opbygge sit eget netværk gennem løsningsorienteret kommunikation med kunderne, og som en del af AGCO Group er der desuden mange muligheder på globalt plan.

Arbejdssted: Thisted som udgangspunkt, men med stor fleksibilitet, da der er også mulighed for at arbejde på Cimbrias øvrige lokaliteter nogle dage om ugen.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Sælger", og befinder sig i kategorien "Kommunikation, marketing, salg".

Arbejdsstedet er beliggende i Thisted.

Jobbet er oprettet på vores service den 24.6.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Sælger
  • Thisted

Lignende jobs

  • Salgsassistentelev

    Vi søger lige nu en salgsassistentelev til vores REMA 1000 butik i Skørping Er du klar til en elevuddannelse, der gør dig fagligt stærk og styrker dine sociale og faglige kompetencer? Er du frisk..
    • Sælger
    • Skørping
    Få mere info
  • Salgsassistentelev

    Vi søger lige nu en salgsassistentelev til vores REMA 1000 butik i Mariager Er du klar til en elevuddannelse, der gør dig fagligt stærk og styrker dine sociale og faglige kompetencer? Er du frisk..
    • Sælger
    • Mariager
    Få mere info
  • Interne sælger til PALOMAT

    Du trives i det proaktive salg. Som intern sælger bliver du ansvarlig for egne slutkunder og/eller forhandlere på det globale B2B marked. Du skal derfor trives i en alsidig hverdag, hvor du er pr..
    • Sælger
    • Nykøbing Mors
    Få mere info
  • Sælger i Hurup Thy

    [xxxxx] søger projektsælger til det Islandske markedBrænder du for salg og for at være en del af en resultatorienteret salgsorganisation, som hele tiden ser nye muligheder?Har du drive og salg..
    • Sælger
    • Hurup Thy
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som sælgere i Thisted

Herunder ser du udviklingen i udbudte sælger i Thisted over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal sælgere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte sælgere i Thisted over tid

Dato Alle jobs som sælgere
7. oktober 2024 3
6. oktober 2024 3
5. oktober 2024 3
4. oktober 2024 3
3. oktober 2024 5
2. oktober 2024 6
1. oktober 2024 5
30. september 2024 5
29. september 2024 5
28. september 2024 6
27. september 2024 6
26. september 2024 6
25. september 2024 6
24. september 2024 6
23. september 2024 6
22. september 2024 6
21. september 2024 6
20. september 2024 6
19. september 2024 6
18. september 2024 6
17. september 2024 6
16. september 2024 6
15. september 2024 6
14. september 2024 6
13. september 2024 6
12. september 2024 4
11. september 2024 4
10. september 2024 4
9. september 2024 4
8. september 2024 3
7. september 2024 3