Tilbudsleder søges til Forsorgshjemmet Aas, Thisted

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Thisted

Vi søger en engageret tilbudsleder, der brænder for at stå i spidsen for Forsorgshjemmet Aas i Region Nordjyllands Specialsektor.

Du bliver en central del af en professionel arbejdsplads, hvor vi målrettet og kontinuerligt arbejder med at forbedre vores tilbud til borgerne. Vi har fokus på et vedvarende godt arbejdsmiljø, og vi prioriterer løbende sparring, dialog og det tværfaglige samarbejde.

Vores kerneydelse
Lovgivningsmæssigt hører Forsorgshjemmet Aas under §110 i Lov om social service.
Forsorgshjemmet er et døgndækket tilbud, som henvender sig til borgere, der ikke har eller ikke kan opholde sig i egen bolig, og som har behov for botilbud samt tilbud om aktiverende støtte, omsorg og efterfølgende hjælp. Nogle ophold kan være af få dages varighed, andre flere måneder.

Forsorgshjemmet er en støttende og samarbejdende part mellem indskrevne borgere og deres sociale og sundhedsrelaterede berøringsflader. Personalets opgave er at understøtte borgeren ift. afklaringen af sin nuværende og fremtidige situation. Forsorgshjemmet Aas har et tæt og bredt samarbejde med kommunale sagsbehandlere som inddrages få dage efter, at en borger er indskrevet. Herudover samarbejdes der med borgernes egen læge, misbrugs- og rusmiddelcentre, sygehuse, psykiatrien m.m.

Din ledelsesopgave
Som tilbudsleder af Forsorgshjemmet Aas skal du være i stand til at bevare overblikket og skabe struktur i en omskiftelig hverdag, hele året. Du har det overordnede ansvar for stedets kerneydelse og udvikling med udgangspunkt i gældende rammer og lovgivning. Forventningerne til dit ledelsesansvar som tilbudsleder, kan du læse i linket herunder.

Du skal varetage den daglige drift og økonomi, og samtidig have fokus på udvikling af tilbuddet samt udvikling på tværs af området. Du leder tilbuddet, så der sikres balance i hverdagens drift og samtidig understøtter, at de rette faglige kompetencer altid er til stede.

Du får til opgave at oversætte såvel de politiske mål som Region Nordjyllands værdier via afdelingsleder og medarbejdere, så alle ser mening og retning i opgaveløsningen. Du skal have et kontinuerligt skarpt øje på forbedringer, så tilbuddet hele tiden optimerer og tilbyder den bedst mulige service til gavn for borgerne.

Du skal proaktivt sikre en kultur med fokus på videndeling, samarbejde og dialog i alle relationer internt, eksternt og tværorganisatorisk. Ligeledes skal du sikre, at forsorgshjemmet vedvarende har et sikkert og trygt arbejdsmiljø med en god omgangstone.

Du vil desuden have ansvaret for, at de sundhedsfaglige ydelser i tilbuddet udføres i iht. gældende lovgivning samt at tilbuddets lokale instrukser følger den.

Som leder af Forsorgshjemmet Aas vil du have et tæt samspil med tilbuddets afdelingsleder. Derudover vil du også komme til at samarbejde tæt med områdechefen, som du refererer til, samt med en engageret og fagligt stærk tilbudsledergruppe på tværs af området.

Om dig
  • Du er uddannet sygeplejerske, gerne suppleret med efteruddannelse i ledelse, og har ledelseserfaring.
  • Du har erfaring fra social- eller sundhedsområdet og har gerne kendskab til målgruppen.
  • Du kan udøve nærledelse, opnå følgeskab og har blik for medarbejderudvikling.
  • Du er tydelig i din kommunikation, prioriterer inddragelse og er dialogskabende i alle relationer.
  • Du har kendskab til arbejdstidsplanlægning.
  • Du har økonomiforståelse ift. sikker økonomistyring.
  • Du har forståelse for at være en del af en politisk ledet organisation med tværorganisatoriske aktiviteter.

Vi tilbyder
Vi tilbyder en arbejdsplads med gode arbejdsvilkår, der er kendetegnet ved høj faglighed, en kompetent medarbejdergruppe (sygeplejersker, social- og sundhedsassistenter, ergoterapeuter, pædagoger, socialrådgiver, værkstedsassistent, kok og administrationspersonale,) fokus på lederudvikling og ledelsesparring. Du bliver en del af et botilbud med 19 medarbejdere, der arbejder ud fra Regionens værdier: Indflydelse, Tillid, Ordentlighed og Professionalisme.

Inden første arbejdsdag får du tilsendt en plan for dit opstartsforløb, ligesom du bliver tilknyttet en mentor, der også er tilbudsleder i Området for Rehabilitering og Socialt Udsatte Borgere. Alt sammen for at sikre dig den bedst mulige opstart i jobbet.

Hvis du vil vide mere
Så er du velkommen til at kontakte områdechef Iben Hostrup, der kan træffes på mail: [email protected] eller på mobil 21 32 70 65.

Praktisk
Der er ansøgningsfrist den 25.08.2021 2021. Vi forventer at afholde 1. samtalerunde den 30.08.2021, og 2. samtalerunde er planlagt til den 02.09.2021. Kandidater der går videre til 2. samtale skal påregne tid til at forberede en case, som skal præsenteres til samtalen. I forbindelse med ansættelse indhentes straffeattest.

Der er opstart i jobbet den 1. november 2021 eller efter nærmere aftale. Du får arbejdssted på Forsorgshjemmet Aas, Åsvej 39, 7700 Thisted. Løn forhandles i henhold til forhandlingsberettiget organisation.

Om Region Nordjylland
Region Nordjylland leverer velfærd til omkring 590.000 nordjyder inden for sundhed, regional udvikling og det specialiserede socialområde. Vi er ca. 15.000 medarbejdere om opgaven, heraf 90 % inden for sundhed. Vi vil skabe et godt liv for alle nordjyske borgere og et sammenhængende Nordjylland. Vi gør digital kontakt med sundhedsvæsnet til et nemt og naturligt valg for nordjyderne. Læs mere om regionen på .


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Sælger", og befinder sig i kategorien "Kommunikation, marketing, salg".

Arbejdsstedet er beliggende i Thisted.

Jobbet er oprettet på vores service den 30.7.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Sælger
  • Thisted
  • Onsdag den 25. august 2021

Lignende jobs

  • Sælger i Hjørring

    Fri kontakt
    Er du klar til luftforandring? Thermex er en solid og velkonsolideret virksomhed med mere end 60 års erfaring indenfor udvikling og salg af emhætter og ventilationsprodukter. Thermex er et veletableret brand og er kendetegnet ved innovative produkter, flot design og god kvalitet.
    • Sælger
    • Hjørring
    Få mere info
  • Sælger i Hirtshals

    [xxxxx] søger en beregner til kalkulation af limtræskonstruktioner hos Lilleheden nord for Hjørring. Limtræ udgør en stadig større del af konstruktionerne i den danske byggebranche, og Lill..
    • Sælger
    • Hirtshals
    Få mere info
  • Sælger i Hobro

    Sælger søges til organisation/virksomhed i 9500 Hobro
    • Sælger
    • Hobro
    Få mere info
  • Sælger i Aalborg

    Vi søger lige nu en studenterkonsulent til DM og MA’s salgs- og kampagneteam i Aalborg, der i et 2 måneders vikariat ved studiestart, skal hjælpe med at hverve nye medlemmer. DM og MA er en fagfore..
    • Sælger
    • Aalborg
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som sælgere i Thisted

Herunder ser du udviklingen i udbudte sælger i Thisted over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal sælgere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte sælgere i Thisted over tid

Dato Alle jobs som sælgere
5. juli 2024 5
4. juli 2024 5
3. juli 2024 5
2. juli 2024 5
1. juli 2024 5
30. juni 2024 5
29. juni 2024 5
28. juni 2024 5
27. juni 2024 6
26. juni 2024 6
25. juni 2024 6
24. juni 2024 6
23. juni 2024 6
22. juni 2024 6
21. juni 2024 6
20. juni 2024 5
19. juni 2024 5
18. juni 2024 5
17. juni 2024 6
16. juni 2024 6
15. juni 2024 6
14. juni 2024 6
13. juni 2024 6
12. juni 2024 6
11. juni 2024 6
10. juni 2024 8
9. juni 2024 7
8. juni 2024 7
7. juni 2024 8
6. juni 2024 9
5. juni 2024 8