Key Account Manager til digitalt forretningsområde

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Tilst

Har du det, der skal til for at opdyrke nye kunder til Danmarks største digitale tilbudskanal - Minetilbud? Har du digital forretningsforståelse og motiveres du af at indfri vækstresultater gennem en struktureret arbejdsindsats? Så er du måske FK Distributions nye Key Account Manager.

Minetilbud er Danmarks største leverandør af digitale læsninger af tilbudsaviser og kataloger via app og web med ambitioner om at vækste og udvikle forretningsområdet markant. Mere end 1.5 mio. danskere besøger hvert år platformen – og interessen for at finde tilbud og inspiration indenfor rigtig mange kategorier er i stor vækst.

Du tilbydes

Et spændende salgsjob hvor du selvstændigt skal skabe og udvikle nye B2B kunderelationer og herigennem opbygge din egen kundeplatform. Du bliver med reference til salgschefen, en del af et stærkt salgsteam, hvor du sammen med din nærmeste kollega skal tilrettelægge eksterne kundemøder i hele Danmark.

Dine primære ansvarsområder bliver:

Opsøgende salg, mødeafholdelse og forhandling
Salg af digitale læsninger af tilbudsaviser og kataloger på platformen minetilbud (app+web)
Udarbejdelse go-to-market strategi for salg til nye kunder og digital eksponering
Deltage aktivt i salgsrelaterede kampagner overfor nye målgrupper og kundesegmenter
Sikre opnåelse af salgsbudget og udarbejdelse af salgsrapportering

Om dig

Du er en udpræget kommercielt indstillet person, der brænder for at skabe nysalg og opbygge relationer på et helt nyt marked. Samtidig er du struktureret og arbejder systematisk i forhold til de mål, du har sat sammen med salgschefen. Du forstår, hvordan forskellige medier spiller sammen, og det er en fordel hvis du har erfaring med salg af digitale løsninger fra reklame- og mediebranchen.

Jobbet er for dig der:

Er en igangsætter, er selvkørende og har et højt drive
Går målrettet efter et salgsjob i en etableret virksomhed, hvor der er plads til at udvikle sig
Brænder efter at skabe og udvikle langsigtede kundeforhold
Er resultatorienteret og trives med synlige mål og faste deadlines
Er udadvendt, empatisk og tillidsskabende
Er en stærk kommunikator

FK er eksperter

Og vi brænder for det, vi laver. Du vil blive en del af en fremadskuende og entusiastisk virksomhed, der er midt i en rivende udvikling. Vi udvider vores salgsafdeling, og du kommer til at arbejde sammen med vores engagerede og rutinerede salgs- og kundeservicekolleger.

Vi tilbyder en attraktiv lønpakke med sundhedsforsikring og pensionsordning, som matcher dine kvalifikationer. Arbejdsstedet er i vores moderne kontormiljø i Tilst tæt på Aarhus. Vi sørger selvfølgelig for forplejning med en lækker frokost- og frugtordning, kaffe ad libitum fra vores café, træningsfaciliteter i eget motionsrum samt diverse sociale arrangementer. Vil du lære mere om FK Distribution, så klik ind på vores hjemmeside fk.dk eller minetilbud.dk.

Interesseret?

Send en motiveret ansøgning sammen med dit CV med dokumentation for dine tidligere opnåede salgsresultater i dag. Har du spørgsmål til jobbet, kan du kontakte salgschef Karsten Rygaard Sjørup på telefon 2219 7923. Samtaler afholdes løbende og tiltrædelse er hurtigst muligt.

FK Distribution formidler både digitale tilbud og traditionelle tilbudsaviser til de danske forbrugere. Vi er midt i en rivende udvikling med at transformere os fra en klassisk distributionsvirksomhed til en avanceret postal virksomhed. Vi er i gang med at skabe den ultimative digitale portal og markedsplads med digital formidling af aktuelle og målrettede tilbud til forbrugeren. Vi står blandt andet bag NejTak+ og minetilbud. FK Distribution er et datterselskab til North Media A/S.

Sælger søges til organisation/virksomhed i 8381 Tilst


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Sælger", og befinder sig i kategorien "Kommunikation, marketing, salg".

Arbejdsstedet er beliggende i Tilst.

Jobbet er oprettet på vores service den 3.6.2020, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Sælger
  • Tilst

Lignende jobs

  • Salgsansvarlig, EMEA - Mobaro

    Fri kontakt
    Hvis du kan sælge softwareløsninger, motiveres af at opsøge nye kunder og samtidig har erfaring med at udvikle eksisterende portefølje, så kan du være den rette kommercielle profil til denne stilling. I en nyoprettet stilling søger vi en dedikeret kommerciel profil som Salgsansvarlig, EMEA.
    • Sælger
    • Århus
    Få mere info
  • New Sales Manager for Global Marine and Offshore (...

    Are you passionate about driving new sales and do you have a natural hunter instinct? Are you motivated by the thrill of finding new customers and pursuing ambitious targets? If so, we invite you..
    • Sælger
    • Århus C
    Få mere info
  • Junior Telemarketing Consultant (studiemedhjælper)

    Er du vores nye Telemarketing Student Worker?Vi er i fortsat vækst og søger derfor yderligere to studentermedhjælpere til vores telemarketing-afdeling, der ikke er bange for at gribe telefonen og..
    • Sælger
    • Århus
    Få mere info
  • Salgsassistentelev

    Vi søger lige nu en salgsassistentelev til vores REMA 1000 butik på Paludan Müllers Vej i Aarhus N Er du klar til en elevuddannelse, der gør dig fagligt stærk og styrker dine sociale og faglige k..
    • Sælger
    • Århus
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som sælgere i Tilst

Herunder ser du udviklingen i udbudte sælger i Tilst over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal sælgere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte sælgere i Tilst over tid

Dato Alle jobs som sælgere
19. september 2024 5
18. september 2024 5
17. september 2024 5
16. september 2024 5
15. september 2024 6
14. september 2024 6
13. september 2024 6
12. september 2024 6
11. september 2024 6
10. september 2024 6
9. september 2024 6
8. september 2024 6
7. september 2024 6
6. september 2024 4
5. september 2024 6
4. september 2024 5
3. september 2024 5
2. september 2024 5
1. september 2024 5
31. august 2024 8
30. august 2024 9
29. august 2024 9
28. august 2024 9
27. august 2024 8
26. august 2024 8
25. august 2024 9
24. august 2024 9
23. august 2024 9
22. august 2024 9
21. august 2024 9
20. august 2024 9