Sales Trainee

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Elev - Tinglev

Er du ambitiøs og ivrig efter at lære om global handel fra et internationalt salgsperspektiv? Maersk Container Industry (MCI) søger en Salgs Trainee, der vil komme til at spille en vigtig rolle i at sikre, at fødevarer transporteres sikkert over hele verden. Så ønsker du at være en del af et dynamisk internationalt miljø, opfordrer vi dig til at søge og kickstarte din karriere med denne hands-on praktik stilling med fokus på internationalt salg.

We offer


Vi tilbyder dig en 2-årig elevplads hos en af verdens førende leverandører af køleløsninger til globale rederier.

MCI’s hovedkvarter ligger i Tinglev, hvor du også vil have base. Vores kolleger kommer fra hele verden, og du vil blive en del af en international arbejdsplads og møde mennesker fra mange forskellige baggrunde og kulturer.

Vi tilbyder et engagerende og team-orienteret miljø, hvor du får rig mulighed for faglig og personlig vækst. For den rette kandidat kan dette være det første skridt mod en lang karriere hos MCI, for eksempel som Key Account Manager.

“Vores team yder professionel salgssupport til både globale kunder og vores egne key account managers ved at sikre koordineringen mellem kunder, hovedkontor og produktionssted. Vi er ansvarlige for at styre vores CRM-system og administrative procedurer inden for salgsprocesser, indsamle markedsinformation og understøtte andre funktioner og projekter. Vores nye Trainee skal have en proaktiv og serviceorienteret personlighed, være en fremragende kommunikator og have et godt øje for detaljer.” – Mette Christensen, Head of Sales Process and CRM.

Key responsibilities


Dine hovedopgaver bliver at støtte vores kunder og Key Account Managers med et højt serviceniveau og professionalisme.

Du får mulighed for at:

• Støtte vores Key Account Managers med salg over hele verden
• Koordinere og kommunikere med produktionssteder og kunder
• Indsamle og vedligeholde data i CRM- og ERP-systemer
• Assistere med dataindsamling og diverse markedsanalyser
• Støtte planlægning og gennemførelse af udstillinger og seminarer

Som vores nye Salgs Trainee vil du bidrage til at forbedre vores kunders drift ved at levere den mest effektive kølecontainerløsning, vores Star Cool kølecontainer. Du vil også være en del af at bringe Sekstant, et helt nyt produkt og IoT-service, på markedet. Sekstant ændrer fundamentalt den måde, kølecontaineroperatører overvåger og driver deres forretning på. Det giver adgang til information i realtid, overvågnings- og rapporteringssystemer og problemfri flådestyring fra hvor som helst i verden. MCI er den eneste kølecontainerfabrikant, der tilbyder en samlet løsning af denne art.

We are looking for


Dig, der hen over sommeren afslutter EUX/HHX/STX/HF/HTX eller relevant videregående uddannelse og nu søger en elevplads for at få hands-on erfaring.

Du er interesseret i at forfølge en karriere inden for salg. Er udadvendt, overbevisende og har en naturlig evne til at arbejde i et team. Det ville være fantastisk, hvis du allerede har erfaring med at arbejde med kundeservice eller salg. Du skal trives med at møde nye mennesker og andre kulturer, og ikke være bange for at påtage dig nye opgaver.

Du har brug for gode engelskkundskaber, både skriftligt og mundtligt.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Sælger", og befinder sig i kategorien "Kommunikation, marketing, salg".

Arbejdsstedet er beliggende i Tinglev.

Jobbet er oprettet på vores service den 9.6.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Sælger
  • Tinglev

Lignende jobs

  • Sælger i Esbjerg

    Sælger søges til organisation/virksomhed i 6700 Esbjerg
    • Sælger
    • Esbjerg
    Få mere info
  • Sælger i Sydjylland

    Har du udviklingspotentiale og vil du gøre karriere inden for miljø og energi?Med reference til direktøren og med udgangspunkt fra egen bopæl i Sønderjylland, skal du være med til at udvikle og..
    • Sælger
    • Sydjylland
    Få mere info
  • Sælger i Kolding

    STENHØJ HYDRAULIK A/S er en global vækstvirksomhed, og brænder for at skabe værdi gennem kundetilpassede og tekniske løsninger, der bidrager til den grønne omstilling og bæredygtige fremtid. Si..
    • Sælger
    • Kolding
    Få mere info
  • Sælger i Kolding

    STENHØJ HYDRAULIK A/S er en global vækstvirksomhed, og brænder for at skabe værdi gennem kundetilpassede og tekniske løsninger, der bidrager til den grønne omstilling og bæredygtige fremtid. Si..
    • Sælger
    • Kolding
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som sælgere i Tinglev

Herunder ser du udviklingen i udbudte sælger i Tinglev over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal sælgere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte sælgere i Tinglev over tid

Dato Alle jobs som sælgere
30. juni 2024 1
29. juni 2024 1
28. juni 2024 2
27. juni 2024 2
26. juni 2024 2
25. juni 2024 2
24. juni 2024 2
23. juni 2024 2
22. juni 2024 2
21. juni 2024 2
20. juni 2024 2
19. juni 2024 2
18. juni 2024 2
17. juni 2024 2
16. juni 2024 2
15. juni 2024 2
14. juni 2024 2
13. juni 2024 2
12. juni 2024 2
11. juni 2024 2
10. juni 2024 2
9. juni 2024 2
8. juni 2024 2
7. juni 2024 1
6. juni 2024 1
5. juni 2024 1
4. juni 2024 1
3. juni 2024 1
2. juni 2024 1
1. juni 2024 1
31. maj 2024 1