Sales Manager Event

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Valby

Sales Manager til Event & Entertainment - Sjælland, Carlsberg Danmark

Vil du være en del af vores Ontrade Event & Entertainment team i Carlsberg Danmark - et udfordrende og spændende område af vores organisation? Med vores stærke brands i ryggen, får du her muligheden for at skabe resultater gennem udvikling og vækst i vores kernekategorier. Lyder det som noget for dig? Så læs videre her..

Jobbet
Carlsberg Danmark On Trade servicerer ca. 12.000 kunder indenfor restaurationer, barer, diskoteker, forlystelsesparker, hoteller, kantiner, Quick Service restauranter etc.

Du bliver en del af et stærkt salgsteam, der har ansvar for hver sin kundeportefølje i Event & Entertainment. Du får ansvaret for din egen kundeportefølje, såsom festivaller, koncerter, byfester, markeder samt større venues, hvor din primære opgave er at udvikle kategorierne samt optimere indtjening for kunden og Carlsberg. Du fungerer som kommerciel udvikler og rådgiver løbende dine kunder om sortiment, salgsudstyr, specifikke aktiviteter samt bygger stærke relationer. Derudover har du ansvaret for at udbygge din kundeportefølje ved at sikre tilgang af nye kunder.

Du får hjælp fra og arbejder tæt sammen med Marketing, Customer Support, Call Center og teknisk afdeling for at lykkes på de mange parametre – dog er det dig, som har ansvaret for at få de mange muligheder udnyttet mest effektivt hos dine kunder.

Dine ansvarsområder
Som Sales Manager i Event & Entertainment vil det være din vigtigste opgave at vedligeholde og proaktivt udbygge kundeporteføljen - og være tæt på beslutningstagere, hvor du skaber og plejer de gode relationer på tværs. Derudover vil det være dig, som er ansvarlig for at;

  • Forhandle aftaler og udarbejde værdibaserede kundeoplæg (Win/Win) i forbindelse med ny-/genforhandling
  • Sikre, at kundeaftaler følger kanalstandarder
  • Analysere og udarbejde årsplaner og fælles KPIer, som skaber værdi for Carlsberg og kunderne (Joint planning)
  • Eksekvere årsplaner i samarbejde med Customer Marketing, teknisk afdeling og kunderne samt følge op på resultaterne og KPIer i tæt samarbejde med kunden
  • Understøtte udviklingen af Carlsberg On Trade og bidrage til, at vi udvikler en On Trade organisation, der er i absolut topklasse i Carlsberg Gruppen

Dertil kommer naturligvis, at du er budget- og resultatansvarlig for egne kunder og har til opgave at følge op på egne administrative opgaver.

Dine kvalifikationer
Med et kommercielt mindset, ved du, hvad der skal til for at sælge et brand - og hvilken væsentlig indflydelse du har på at opnå optimale resultater, kundetilfredshed og vækst. Med baggrund fra FMCG branchen, gerne On Trade markedet, er du en knivskarp performer med stærke kompetencer i alle discipliner inden for Salg og Account Management.

Derudover har vi en forventning om, at:

  • Du er kompetent til at forhandle og ved, hvad der skal til for at nå dine mål
  • Du har god gennemslagskraft, der kan sælge dine budskaber
  • Du er kendt for at være nysgerrig, åben og positiv
  • Du er i stand til at træffe de rigtige beslutninger
  • Du har et højt drive
  • Din arbejdsstil er struktureret og vedholdende
  • Du har økonomisk sans og kan udøve et godt købmandskab
  • Du er god til at lytte og har evnen til at udfordre det eksisterende
  • Du har gode IT-færdigheder.

Du bor på Sjælland med et godt netværk i branchen – og trives i en afvekslende hverdag, hvor du også kommer til at gennemføre aktiviteter og events uden for normal arbejdstid.

At arbejde hos Carlsberg Danmark
Du bliver en del af en virksomhed med en unik historie og en stærk kultur – og en virksomhed i udvikling med fokus på ambitiøse målsætninger, hvor vi også tager ansvar for omverden med vores strategi for bæredygtighed, Together Towards ZERO. Tonen er uformel og vi sætter stor pris på at have en både udfordrende og sjov arbejdsdag. Vi stiller krav til dig og din indsats - og tilbyder samtidig gode karrieremuligheder, både nationalt og internationalt hos Carlsberg.

Kig med her og få et indblik i vores fantastiske arbejdsplads!

Interesseret?
Så send din ansøgning inkl. CV til os online. Hvis du har spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Head of Customer Channel, Event & Entertainment Claus Bay på 22 22 65 78.

Ansøgningsfristen er den 31. december 2019. Vi holder samtaler løbende.

Carlsberg, Tuborg, Somersby og Coca-Cola. Carlsberg står bag nogle af Danmarks stærkeste mærkevarer og kvalitetsprodukter, som vi leverer til flere end 20.000 kunder i Danmark. Vi er stærkt forankret i både Carlsbergs unikke historie og en moderne vinderkultur, hvor vi med udgangspunkt i vores kunder og forbrugeres behov til stadighed forsøger at optimere vores fælles mål. Vi vil gerne skabe positive oplevelser og bidrage til nydelse, stemning og godt samvær.

Carlsberg i Danmark er en del af Carlsberg Group, som med mere end 41.000 medarbejdere verden over er den fjerdestørste bryggerigruppe i verden og sælger produkter på over 150 markeder. Læs mere på http://www.Carlsbergdanmark.dk/


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Sælger", og befinder sig i kategorien "Kommunikation, marketing, salg".

Arbejdsstedet er beliggende i Valby.

Jobbet er oprettet på vores service den 11.12.2019, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Sælger
  • Valby

Lignende jobs

  • Account Manager til fibernetløsninger

    Fri kontakt
    Er du god til at få kundemøderne i kalenderen? Trives du med at opsøge nye kunder, mens du er på farten på Sjælland? Har du evt. erfaring med driftsløsninger fra ejendomsbranchen eller boligforeninger? Så er du måske den helt rette Account Manager til denne virksomhed med kontoradresse på Frederiksberg.
    • Sælger
    • Frederiksberg C
    Få mere info
  • Salgs- & Kunderådgiver

    Fri kontakt
    Salgs- & Kunderådgiver - København. Førende nordisk optik-kæde åbner stor ny Flagship Store med en unik placering centralt i København. Konceptet vil sætte helt nye standarder for produkt præsentation, sortiment og kundeoplevelse.
    • Sælger
    • København
    Få mere info
  • Telefundraiser i [xxxxx]

    Vi søger en engageret telefundraiser til 25 timer om ugen, som vil hjælpe os med at skabe en positiv forandring. Uanset om du er 18 eller 56 år, og uanset om du har erfaring eller ej, så er din vil..
    • Sælger
    • København
    Få mere info
  • Sales agent søges til 3´s privatmarked, København ...

    Vi søger nye kollegaer der har lyst til at arbejde med mennesker og salg. Det er vores mål at du udvikler dig som sælger, hvor du via telefonen ringer til eksisterende kunder eller nye kunder via L..
    • Sælger
    • København V
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som sælgere i Valby

Herunder ser du udviklingen i udbudte sælger i Valby over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal sælgere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte sælgere i Valby over tid

Dato Alle jobs som sælgere
19. september 2024 15
18. september 2024 15
17. september 2024 15
16. september 2024 15
15. september 2024 15
14. september 2024 14
13. september 2024 16
12. september 2024 16
11. september 2024 18
10. september 2024 20
9. september 2024 20
8. september 2024 19
7. september 2024 19
6. september 2024 18
5. september 2024 19
4. september 2024 18
3. september 2024 20
2. september 2024 20
1. september 2024 18
31. august 2024 20
30. august 2024 18
29. august 2024 18
28. august 2024 18
27. august 2024 18
26. august 2024 19
25. august 2024 19
24. august 2024 18
23. august 2024 15
22. august 2024 17
21. august 2024 17
20. august 2024 16