Rekrutteringsfirma

Sales Manager med teknisk flair og hunter profil. Sjælland.

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Vallensbæk

Vil du sælge verdensklasse produkter der giver bedre indeklima, reduceret energiforbrug og giver mindre miljøbelastning?

Her er mulighed for et job i en mindre dansk organisation i udvikling, hvor du i den grad er med til at forme din egen hverdag, i en stilling der kombinerer både salg og rådgivning.

Produkter i verdensklasse

AAF/Dinair er verdens største producent indenfor luftfiltreringsløsninger til fjernelse af partikler og forurenende stoffer. De har produktions-, lager- og distributionsfaciliteter i 22 lande på fire kontinenter. På det danske marked er er man en forholdsmæssig ny spiller, med lager- og kontorfaciliteter i Vallensbæk.

Organisationen i Danmark er forholdsvis lille og der hersker en god entreprenørånd. Markedspotentialet er enormt og til dels domineret af de store ”gamle” leverandører. Derfor søger vi dig, der med en hunterprofil og evne til relationsopbygning, kan være med til at øge markedsandelen.

Dine kunder bliver bl.a. ventilationsentreprenørerne og salget foregår hovedsageligt i Sjællandsområdet. Produkterne anvendes bl.a. i ventilationsanlæg i kommercielle og industrielle bygninger, renrum, hospitaler, skoler, butikscentre, lufthavne, datacentre, farmaceutisk industri, osv.

I jobbet er du også i dialog med ingeniører, bygherrer og arkitekter.

Dine ansvarsområder

Som salgsingeniør får du følgende nøgleopgaver:

  • Besøge kunder og skabe salg via forskellige kanaler
  • Rådgivning og sparring med kunder om produktvalg
  • Opsøgende salg til nuværende og potentielle kunder, herunder tilbudsgivning
  • Ansvarlig for eget budget samt løbende opdatering af CRM-system
  • Holde dig ajour om produkter på tværs af hele produktsortimentet

Kontoret er beliggende i Vallensbæk, med mulighed for at arbejde ud fra dit hjemmekontor. Firmabil er inkluderet i jobbet. Du refererer til landechefen.

Din profil

Du kan se frem til at få oplæring i det komplekse produktsortiment, og det er ikke noget krav at du har indgående kendskab til ventilation og filterløsninger, men du må meget gerne have ambitioner om at blive ekspert indenfor området.

Indgangen til stillingen kan være mangeartet, men det er vigtigt at du har teknisk flair og er drevet af salg og trives med opsøgende salg og rådgivning. Måske er du ingeniør eller maskinmester, måske er du elinstallatør, teknolog eller har en anden relevant baggrund.

Kommunikativt kan du begå dig på flere niveauer, hvilket er vigtigt, idet du både indgår i dialog med direktører og teknikere.

Du taler og skriver dansk på højt niveau og behersker engelsk på et godt niveau, idet koncernsproget er på engelsk og fordi uddannelse og intern kommunikation foregår på engelsk.

Er du interesseret?

Ansøg ved at trykke på knappen "Ansøg her". Send venligst ikke ansøgningen på e-mail.

Vi gennemgår ansøgninger løbende, og lukker annoncen, når stillingen er besat. Derfor opfordrer vi dig til at søge hurtigst muligt.

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte HR-partner Poul Lauridsen på +45 2841 2345

Om Dinair/AAF

Dinair/AAF har forpligtet sig til at beskytte mennesker, processer og systemer gennem udvikling og fremstilling af luftfiltre og filtreringsenheder af den højeste kvalitet, der er tilgængelige i dag.

De tilbyder omfattende, innovative luftfiltreringsløsninger til fjernelse og kontrol af partikler og gasformige forurenende stoffer i boliger, kommercielle og industrielle bygninger, renrum, hospitaler, lufthavne, datacentre, farmaceutisk industri, osv.

Overordnet set sørger deres produkter for et bedre indeklima, reduceret energiforbrug og mindre miljøbelastning i ventilationen.

Det danske team understøttes af relevante funktionsgrupper inden for Dinair/AAF såsom applikationsingeniører, research & development, marketing og lovgivningsafdelingen.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Sælger", og befinder sig i kategorien "Kommunikation, marketing, salg".

Arbejdsstedet er beliggende i Vallensbæk.

Jobbet er oprettet på vores service den 15.6.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Sælger
  • Vallensbæk

Lignende jobs

  • Sælger i Vallensbæk Strand

    Kvalitet, kompetente kolleger, en solid position på markedet og en klar vision for fremtiden? Lyder det som en virksomhed for dig, og har du lyst til at arbejde med salg og relationer, så er du mul..
    • Sælger
    • Vallensbæk Strand
    Få mere info
  • Sælger i København N

    Vil du være en del af vores professionelle salgsteam og kan du se dig selv i en fremtid som salgsrådgiver for et af de mest innovative bilmærker i verden? Så er du måske vores nye kollega! Foku..
    • Sælger
    • København N
    Få mere info
  • Sælger i København

    CHANGING HOW THE WORLD RUNS LOGISTICS FOR GOODVil du spille en rolle i at sætte en dansk scale-up virksomhed på landkortet og ændre måden verden driver logistik?Så er det her muligheden for..
    • Sælger
    • København
    Få mere info
  • Sælger i København

    Vi søger lige nu en studenterkonsulent til DM og MA’s salgs- og kampagneteam i København, der i et 2 måneders vikariat ved studiestart, skal hjælpe med at hverve nye medlemmer. DM og MA er en fagfo..
    • Sælger
    • København
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som sælgere i Vallensbæk

Herunder ser du udviklingen i udbudte sælger i Vallensbæk over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal sælgere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte sælgere i Vallensbæk over tid

Dato Alle jobs som sælgere
2. juni 2024 1
1. juni 2024 1
31. maj 2024 1