Account Manager

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Vamdrup

For Teknos A/S søger vi en teknisk kompetent Account Manager til opsøgende løsningssalg og rådgivning inden for industriel overfladebehandling
Virksomheden
Teknos er en global virksomhed, som tilbyder en bred vifte af overfladebehandlingsprodukter til industrien, byggeriet og til private. Teknos blev grundlagt i 1948 og er i dag en af Finlands største familieejede virksomheder med ca. 1.800 ansatte. Vi er til stede i mere end 20 lande i Europa, Asien og USA og har en nettoomsætning på ca. 400 mio. euro om året.

Vi er en af de førende leverandører til industrien og har en stærk position i detailhandelen og inden for bygningsmaling. Vi har en ambition om at udvikle løsninger, der kan være med til at beskytte kloden. Derfor arbejder vi tæt sammen med vores kunder om at udvikle smarte, teknologisk avancerede løsninger, der beskytter og forlænger levetiden på alle typer af produkter.

I Teknos tror vi på, at samarbejde er vejen til at skabe de bedste resultater. Vi har skabt en virksomhedskultur, der bygger på sunde familieværdier, hvor alle høres og opfordres til at tage initiativ. Vi tror på, at jo mere vi inddrager vores medarbejdere og vores kunder, des bedre bliver vi til at udvikle løsninger, der sætter nye standarder. Læs mere teknos.dk

Stillingen
Vi søger en teknisk kompetent Account Manager til opsøgende løsningssalg og rådgivning inden for industriel overfladebehandling. Markedsområdet er metal- og plastindustrien i Danmark, og kan også inkludere vindindustrien.

Du bliver en del en afdeling med pt. 5 kolleger, refererer til salgsdirektøren for forretningsområdet og får dagligt samarbejde med den interne udviklingsafdeling, laboratoriet, kundeservice mv. Der bliver desuden et vist samarbejde med kolleger i Teknos Group.

De konkrete fokusområder i stillingen er bl.a.:

  • Servicering og løbende udvikling af eksisterende kundeportefølje samt løbende udvidelse af kundemassen via proaktivt salg til nye kunder.
  • Kontinuerligt kundesamarbejde med særligt fokus på teknisk rådgivning og vejledning samt løbende udvikling af løsninger og systemer til kunden – begge dele i tæt samarbejde med interne kolleger.
  • Fungere som koordinerende og projektstyrende bindeled mellem kundens ønsker, behov og muligheder og den interne produktudvikling og -tilpasning i Teknos-regi.
  • Struktureret og målrettet salgsindsats og rapportering bl.a. via brug af CRM.
  • Udforme tilbud og oplæg til potentielle kunder og på større projekter / udbud.

Stillingen rummer således både ansvar for den kommercielle udvikling og den værdiskabende service og rådgivning overfor din egen kundeportefølje. Samtidig er du som teammedlem medansvarlig for, at du får et tæt og konstruktivt samarbejde med dine kolleger i Teknos.

Kandidaten
Den ideelle kandidat har baggrund fra farve/lak-branchen og flere års erfaring fra en lignende stilling med fokus på løsningssalg og rådgivning til virksomheder i metal- og plastbranchen i Danmark.

Specifikt lægges der vægt på:

  • Solid erfaring med løsningsorienteret salg af overfladebehandlingsprodukter og -systemer.
  • Erfaring med direkte salg til virksomheder inden for metal- og plastindustrien – eller alternativt inden for vindbranchen.
  • Viden om og indsigt i applikationsprocesser og -teknik i.fbm. industriel overfladebehandling samt kendskab til kemiske produkter, hærdningsprocesser mv.
  • Erfaring med at vejlede og rådgive om komplekse løsninger og processer på en både troværdig, motiverende og sælgende måde.
  • Struktureret tilgang til dit arbejde; herunder fortrolig med brug af CRM samt løbende rapportering og dokumentation af dit arbejde.
  • Engelsk- og danskkundskaber på højt niveau i både skrift og tale.
  • Flair for IT (ERP-system, CRM og MS Office).
  • En relevant teknisk uddannelse, evt. suppleret med FROSIO- / NACE-certificering eller tilsvarende, vil være en fordel, men er ikke et krav.

Det er vigtigt, at du er samarbejdende og kommunikerende af natur, og er god til at skabe og udvikle relationer både internt og eksternt, samt at du har fokus på processer, detaljer og overholdelse af deadlines og aftaler.

Vi lægger vægt på, at du i salgs- og servicerollen er engageret, løsningsorienteret og evner at fokusere på potentialer og muligheder, samt at du har fokus på at varetage både kundens og Teknos’ interesser. Opstart af nye kunder er ofte langstrakte processer med mange møder, tests og tilretninger, og derfor er vedholdenhed og tålmodighed nødvendige egenskaber for at få succes i stillingen.

Gagepakke
Fast løn på konkurrencedygtigt niveau.
Bil, bonus, pension, sundhedssikring, hjemmeopkobling, mv.

Geografi
Kandidaten skal være bosat i danmark.
En stor del af arbejdet kan udføres med udgangspunkt fra hjemmeadresse.

Ansættelse
Hurtigst muligt, men vi venter gerne på den rette kandidat.
Ved tiltrædelse vil der være et grundigt oplærings- og introforløb.

CV / ansøgning
Af hensyn til beskyttelse af persondata bedes du sikre, at de dokumenter, du fremsender ifm. din ansøgning, ikke indeholder følsomme persondata som f.eks. dit CPR-nummer eller oplysninger om helbredsforhold, etnisk baggrund, politisk eller religiøs overbevisning, seksuelle forhold mv.

For at beskytte dine persondata modtager vi ikke CV, ansøgning mv. via mail.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Sælger", og befinder sig i kategorien "Kommunikation, marketing, salg".

Arbejdsstedet er beliggende i Vamdrup.

Jobbet er oprettet på vores service den 15.6.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Sælger
  • Vamdrup
  • Mandag den 09. august 2021

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som sælgere i Vamdrup

Herunder ser du udviklingen i udbudte sælger i Vamdrup over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal sælgere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte sælgere i Vamdrup over tid

Dato Alle jobs som sælgere
7. september 2024 0
6. september 2024 0
5. september 2024 0
4. september 2024 0
3. september 2024 0
2. september 2024 0
1. september 2024 0
31. august 2024 0
30. august 2024 0
29. august 2024 0
28. august 2024 0
27. august 2024 0
26. august 2024 0
25. august 2024 0
24. august 2024 0
23. august 2024 0
22. august 2024 0
21. august 2024 0
20. august 2024 0
19. august 2024 0
18. august 2024 0
17. august 2024 0
16. august 2024 0
15. august 2024 0
14. august 2024 0
13. august 2024 0
12. august 2024 0
11. august 2024 0
10. august 2024 0
9. august 2024 0
8. august 2024 0