Rekrutteringsfirma

Technical Sales Manager, Eksport

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Vamdrup

Har du en teknisk baggrund, og kan du sikre, at kunderne oplever høj kvalitet og tilfredshed? Brænder du for at skabe og udvikle tætte kunderelationer, og har du de faglige og personlige kvalifikationer, der skal til for at drive mersalg? Vil du være en del af en global virksomhed, der udvikler og sælger nogle af verdens mest innovative og fascinerende løsninger inden for køl og frys? Så er du den, vi søger.

På vegne af Lowenco A/S søger TornbjergSchou en Technical Sales Manager til eksportsalg i store dele af Europa og Asien. Kunderne, som er de største globale virksomheder inden for pharmaindustrien, stiller store krav til professionalisme, og du får som Technical Sales Manager en unik mulighed for at bidrage inden for et branche med markant vækstpotentiale. Der er tale om en stilling, der stiller krav til din proaktivitet, ansvarlighed samt din evne til at kombinere din tekniske viden med en kommerciel tilgang, og for den rette kandidat er der store muligheder for personlig udvikling og ansvar.

Lowenco producerer avancerede kølerum, køleenheder og frysere med velkendte kvalitetskomponenter, og er i stand til at levere skræddersyede frysere og kølerum, hvor GMP-retningslinjer skal anvendes, i hele verden.

Lowenco er en af de førende producenter af kølelagerfaciliteter, og de har dannet en strategi for, hvordan man kan ændre det dyre, ineffektive og ikke-miljøvenlige temperaturstyrede lager. Løsningen er blevet udviklet under varemærkerne CON20 og LSSU, og flere kølerum er under udvikling.

Lowenco har stor erfaring med fryserløsninger til markeder med høj efterspørgsel som bioteknologi og medicinalindustrien. De udfører Factory Acceptance Tests inklusive performance tests dokumenteret i henhold til kundens krav, GMP og GDP.

Lowencos motto “creating a better world – one unit at a time” gennemsyrer virksomheden I alt, hvad de foretager sig, hvorfor kvalitet og ordenlighed går hånd i hånd i alle processer.

Du kan læse mere om Lowenco www.lowenco.com

Jobbeskrivelse:

Med reference til CEO får du ansvaret for at drive og udvikle salget til verdens største og førende medicinalvirksomheder i Europa og Asien.

Du bliver ansvarlig for hele salgsprocessen fra opsøgende salg til vedligehold af eksisterende kunder - dette i tæt samarbejde med med resten af virksomheden og med solid backup fra den interne organisation.

Du bliver bindeled mellem kunde og teknik og skal i den forbindelse være kundens sparringspartner og sikre kontinuerlig afklaring på tekniske specifikationer. Der er tale om en selvstændig og krævende rolle, der udover din tekniske forståelse, stiller store krav til dine kommunikative evner, da samspillet med dine kunder og kolleger er altafgørende for succes.

Rollen som Technical Sales Manager er for dig, der trives med en høj grad af teknisk salg, konstante udfordringer og drives mod solid kontinuerlig udvikling og forbedring - så har du mod til at skabe dit eget job og dine egne muligheder, er denne stilling den helt rette for dig.

Dine primære arbejdsopgaver bliver:
  • Agere teknisk sparringspartner mellem kunderne og Lowenco
  • Etablere og vedligeholde gode kunderelationer
  • Ansvarlig for opnåelse af salgsbudget – herunder aktiv deltagelse i løbende udvikling af relevante KPI´er
  • Ansvarlig for udbygning af kundeporteføljen – herunder afdækning af potentiale for derefter selv at varetage de nødvendige salgsfremmende aktiviteter
  • Ansvarlig for koordinering af leverancer – dette i samarbejde med Projektledelsen
  • Ansvarlig for kvalitetssikring og opfølgning
  • Udarbejdelse af nødvendig rapportering

Du skal årligt forvente omkring 100 rejsedage i jobbet.

Din baggrund:

Stillingen kræver solid kommerciel forståelse i kombination med erfaring inden for eksportsalg. Der stilles store krav til din selvstændighed og professionalisme, da din opgave er at sikre den nødvendige fremdrift gennem langsigtede strategiske salgsindsatser, entreprenørånd og operationelle daglige handlinger.

Du har en relevant maskinteknisk uddannelse, som kan være maskiningeniør, maskinmester, produktionsteknolog eller lignende. Dertil kommer solid erfaring med projektsalg af kundetilpassede løsninger.

Din gennemslagskraft, naturlige troværdighed og dit smittende engagement giver kunderne lyst til at være en del af virksomhedens fremtidige vækst. Dine personlige kompetencer i kombination med dine faglige kompetencer er derfor altafgørende for succes i jobbet.

Derudover forventer vi følgende:
  • Du har et solidt teknisk afsæt som gerne er kombineret med kendskab til Køl og Frys
  • Du har erfaring med eksport, og erfaring med projektsalg er et krav - erfaring med salg til medicinalindustrien er endvidere en klar fordel
  • Du formår at opbygge og vedligeholde langsigtede kunderelationer
  • Du taler og skriver dansk og engelsk på højt niveau
  • Du har solid forretningsforståelse og forståelse for kundernes værdikæde
  • Du er professionel og en dygtig kommunikator, der kan agere på alle niveauer i en organisation
  • Du er hurtig-opfattende og handlekraftig
  • Du er initiativrig, arbejder selvstændigt og er ikke bange for ”hands-on”, når det er nødvendigt
  • Du er positiv og evner at samarbejde – også i en hektisk hverdag

Lowenco tilbyder:

Du bliver en del af en markedsledende, solid virksomhed i vækst, der arbejder med branchens nyeste teknologier. Du tilbydes et job med attraktive løn- og ansættelsesvilkår, hvor du vil få stor mulighed for at præge din egen hverdag og fremtidige udvikling.

TornbjergSchou arbejder på at besætte jobbet hurtigst muligt, hvorfor der ingen ansøgningsfrist er. Har du spørgsmål til jobbet, er du velkommen til at kontakte Helene Tornbjerg eller
Frank Schou på telefon +45 40 60 71 00.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Sælger", og befinder sig i kategorien "Kommunikation, marketing, salg".

Arbejdsstedet er beliggende i Vamdrup.

Jobbet er oprettet på vores service den 12.8.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Sælger
  • Vamdrup

Lignende jobs

  • Salgskonsulent søges til Semler Agro i det jyske

    Vi søger 2 Salgskonsulenter til Semler Agro i det jyske Kan du se dig selv arbejde som nytænkende salgskonsulent for en ambitiøs maskinforretning i rivende udvikling? Er du passioneret indenfor..
    • Sælger
    • Kolding
    Få mere info
  • Intern sælger El

    Trives du med en alsidig hverdag, hvor du samtidig kan være en del af et stærkt og dynamisk salgsteam som har den gode kundeoplevelse i fokus? Har du fagligheden i orden som elektriker eller elinst..
    • Sælger
    • Vejen
    Få mere info
  • Salgsmedhjælper (deltid)

    Har du interesse for biler, og kunne du tænke dig at stifte nærmere bekendtskab med bilbranchen? Brænder du for den gode kundeoplevelse og vil du udvikle dig i et dynamisk bilhus? Så er her en spæn..
    • Sælger
    • Esbjerg
    Få mere info
  • Sælger i Grindsted

    Er du struktureret, detaljeorienteret, og kan du håndtere mange bolde i luften? Så er du måske den nye salgskoordinator, vi søger til en dansk stiftet virksomhed nær Grindsted.Virksomheden har .
    • Sælger
    • Grindsted
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som sælgere i Vamdrup

Herunder ser du udviklingen i udbudte sælger i Vamdrup over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal sælgere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte sælgere i Vamdrup over tid

Dato Alle jobs som sælgere
15. september 2024 0
14. september 2024 0
13. september 2024 0
12. september 2024 0
11. september 2024 0
10. september 2024 0
9. september 2024 0
8. september 2024 0
7. september 2024 0
6. september 2024 0
5. september 2024 0
4. september 2024 0
3. september 2024 0
2. september 2024 0
1. september 2024 0
31. august 2024 0
30. august 2024 0
29. august 2024 0
28. august 2024 0
27. august 2024 0
26. august 2024 0
25. august 2024 0
24. august 2024 0
23. august 2024 0
22. august 2024 0
21. august 2024 0
20. august 2024 0
19. august 2024 0
18. august 2024 0
17. august 2024 0
16. august 2024 0