Account Manager - Industry

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Vejen

Kan du skabe gode resultater for kunden, og har du fokus på at sælge gode løsninger? Kan du brænde igennem og inspirere andre? Sidst, men ikke mindst, har du modet til at tage et stort ansvar? Så se med her.

Solar Industry søger en Primary Account Manager.

Du vil blive ansat til at varetage salget inden for segmentet Vand & Spildevand, som er en del af Solar Industry, samt nogle af de største landsdækkende kunder I MRO segmentet.

I Industri arbejder vi cross border, og stillingen som Primary Account Manager er ligeledes en cross border funktion med et tilhørende cross border salgsansvar.

Stillingen er placeret i Danmark, hvor du vil være en del af det danske salgsteam og have reference til Sales Director, Solar Industry, MRO som også er fysisk placeret i Danmark. Vi foretrækker, at du har arbejdsplads på vores kompetencecenter i enten Aarhus eller Vejen, men hvis du er den helt rette kandidat og bor på Sjælland, kan du få arbejdsplads på vores kompetencecenter i Brøndby.

Dine opgaver og ansvarsområder
I stillingen som Primary Account Manager er det din opgave at få området Vand og Spildevand i Solar til at udvikle sig. Det vil sige, at det er dig, der skal drive salget og sikre, at vi i Solar har det helt rigtige sortiment og løsninger, som matcher kundernes behov. Derudover er det din opgave at følge op og udvikle på de Champions, som er kolleger placeret på tværs af Solar-landene med det formål at følge udviklingen i markedet samt holde styr på lokale regulativer osv.

Yderligere har du naturligvis en stor opgave ude hos kunden. Med et målrettet fokus dybt forankret i en TCO-tilgang ønsker vi hele tiden at kunne differentiere os for at opnå en gensidig værdiskabelse, herunder udvikle de rette processer og løsninger.

I din hverdag vil du være en del af samarbejdet med blandt andet Marked, Product Management og Marketing for at sikre den rette marketing, sortimenter, krav fra markedet og dermed designe aktiviteter for dette segment.

Dine kvalifikationer
For at få succes i stillingen, skal du være udstyret med en god forretningsforståelse og derfor være god til at se, hvordan du kan supportere kunden. Det er en klar fordel, hvis du har kendskab til området vand og spildevand, men du behøver ikke nødvendigvis komme med en teknisk baggrund. Det er fint, hvis du har en baggrund inden for salg, men det vigtigste er, at du har den rette tilgang og forståelse, så du har fokus på at se det store billede og at sælge koncepter/løsninger i langt højere grad end på at sælge produkter.

Selvom der er tale om en stilling uden ledelsesansvar, er det en stor fordel, hvis du har en leder gemt i maven, og at du er en god performer, så du kan brænde igennem med dit budskab og kan coache og drive noget gennem andre – på samme tid som du er hands on selv.

Er du blevet nysgerrig?
Har vi fanget din opmærksomhed, og kunne du tænke dig at høre mere om stillingen, så er du velkommen til at kontakte Sales Director Lars Lange Andersen på 40 64 12 16 for en uforpligtende snak.

Ansøg senest den 20. september
Vi glæder os rigtig meget til at finde vores nye medarbejder, så vi vurderer ansøgninger løbende. Send os derfor din ansøgning og dit CV hurtigst muligt – og senest den 20. september – hvis du mener, at du vil være den helt rette.

Hvem er vi?

.

Solar er en stærk europæisk sourcing- og servicevirksomhed inden for el, vvs, industri og klima/energi. Solar står for effektivisering og tilbyder digitale løsninger, som gør vores kunder til vindere. Vi føler, at vi bør drive den grønne omstilling, og vi leverer branchens bedste løsninger, der sikrer bæredygtig brug af ressourcer. Hos Solar får du derfor 3.000 kolleger i ryggen, som er ambitiøse og ser dit potentiale. Hvis du er klar til at løfte både vores og vores kunders forretning, så er vi klar til at stå sammen med dig.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Sælger", og befinder sig i kategorien "Kommunikation, marketing, salg".

Arbejdsstedet er beliggende i Vejen.

Jobbet er oprettet på vores service den 7.9.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Sælger
  • Vejen

Lignende jobs

  • Sælger i Esbjerg

    Sælger søges til organisation/virksomhed i 6700 Esbjerg
    • Sælger
    • Esbjerg
    Få mere info
  • Sælger i Vejen

    Er du drevet af salg og kan skabe langvarige kunderelationer? Så er det nu, du har har muligheden for at blive en del af Solar Værktøj & Befæstelse, i et team, der i den grad brænder for salgsopgav..
    • Sælger
    • Vejen
    Få mere info
  • Sælger i Kolding

    Vi mangler dig, hvis:-du er motiveret for, og evner at sætte dig i kundens sted, forstå deres DNA, og løse kundens behov. -det er en god arbejdsdag for dig, hvis du både når dit mål og overgå..
    • Sælger
    • Kolding
    Få mere info
  • Sælger i Vejen

    Er du teknisk velfunderet, drevet af salg og kan du formidle tekniske løsninger kommercielt? Vi søger en kollega til Danmarks skarpeste sikrings-team. Skal det være dig?Arbejder du professionel..
    • Sælger
    • Vejen
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som sælgere i Vejen

Herunder ser du udviklingen i udbudte sælger i Vejen over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal sælgere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte sælgere i Vejen over tid

Dato Alle jobs som sælgere
5. juli 2024 10
4. juli 2024 10
3. juli 2024 10
2. juli 2024 9
1. juli 2024 7
30. juni 2024 5
29. juni 2024 5
28. juni 2024 5
27. juni 2024 5
26. juni 2024 5
25. juni 2024 5
24. juni 2024 5
23. juni 2024 5
22. juni 2024 5
21. juni 2024 5
20. juni 2024 5
19. juni 2024 6
18. juni 2024 6
17. juni 2024 7
16. juni 2024 7
15. juni 2024 7
14. juni 2024 7
13. juni 2024 7
12. juni 2024 7
11. juni 2024 6
10. juni 2024 8
9. juni 2024 7
8. juni 2024 8
7. juni 2024 8
6. juni 2024 8
5. juni 2024 8