Salgskonsulent ABA

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Vejle

Brænder du for at forbedre brandsikkerheden i Danmark?

Så kom og bliv en del af Siemens Smart Infrastructure.

Til vores salgsfunktion søger vi dig, der via din tillidsvækkende og dedikerede personlighed, kan sælge vores innovative sikkerhedsløsninger til kunder i det jyske. Med base i Vejle er vi et velfungerende salgs team, der vægter samarbejde og at have det sjovt på arbejde rigtig højt. Teamet består af salgskonsulenter, der er specialiserede indenfor enten brandsikring, CTS eller security løsninger. Som en integreret del af teamet har vi desuden en salgssekretær, en forretningsudvikler samt dedikerede salgsspecialister, der hjælper til med beregningsgrundlag og tilbudsdannelse.

Du kan høre din kommende leder fortælle mere om stillingen her!

Hvad tilbyder vi?

Du bliver en del af en åben og dynamisk arbejdsplads, hvor faglig og personlig udvikling står højt på agendaen. Vi tilbyder dig gode karrieremuligheder i et internationalt arbejdsmiljø, der med de rette værdier, er med til at løse de udfordringer, som verden står overfor. Vores succes er skabt af vores innovative og dygtige medarbejdere, der med deres nysgerrighed og høje faglige kompetencer skaber ny viden og er med til at finde svar på nogle af verdens sværeste spørgsmål. Vi prioriterer ansvarlighed for vores medarbejderes sundhed og trivsel og tilbyder mange medarbejdergoder såsom work/life balance, en konkurrencedygtig løn og pension samt den 6. ferieuge.

Ansvarsområder

At tilbyde og projektsælge markedets mest moderne og innovative brandsikringsløsninger til det professionelle marked i Jylland. Du vil indgå i et brandsikringsteam, hvor I sammen ud fra devisen bedste person til jobbet, selv planlægger og gennemfører de enkelte salgsaktiviteter med support og støtte fra resten af organisationen. Du vil have stor personlig indflydelse på jobbet og vil løbende kunne tilegne dig nye kompetencer både kommercielle men også i vores produkter og ydelser.

Din hverdag

Du kommer til at interagere meget med de øvrige salgsprofiler, særligt på ABA forretningslinien, men i høj grad også med vores ABA-projektledere og nøglepersoner i vores ABA-serviceafdeling. Alle sidder med udgangspunkt fra Vejle adr. og du har således en bred vifte af kolleger der bliver dig en vigtig sparringskilde i hverdagen. En stor del af din omsætning vil være hos vore eksisterende ABA-kunder, der løbende har brug for udvidelser, om forandringer, moderniseringer eller andet, men der vil også være nysalg til nye projekter. Du skal således forvente en alsidig hverdag bestående af et mix af kundebesøg, kontortid, sambesøg, møder med projekt og serviceafdelingen, salgsmøder, produkt webinarer osv.

  • Du vil i samarbejde med de andre medlemmer af teamet planlægge og gennemføre aktiviteter mod eksisterende kunder, såvel som mod nye.
  • Sammen og individuelt opbygges og vedligeholdes en pipeline der sikrer et langsigtet men også kortsynet udsigt således, at vores projektafdeling sikres en mest mulig jævn produktionslinje.
  • Du udarbejder i samarbejde med salgs- og projektteamet, gode løsningsforslag og gennemfører, eller deltager i, forhandlinger af både ordrer og serviceaftaler med dine kunder.
  • Du indgår som en aktiv del i vores salgs- og projektteam og planlægger/deltager i spændende og inspirerende kunde- og rådgiverarrangementer.


Kvalifikationer

  • Du kan sætte dig ind i og forstå kundernes behov og evner at formidle et visionært koncept.
  • Du er maskinmester, installatør, eller sælger med succes inden for projektsalg.
  • Det vil være en fordel, at du har forståelse af de tekniske løsninger, der indgår i ABA-, ARS og ASP- projekter mv., samt kendskab til de juridiske aspekter ved kontraktindgåelse.
  • Som person er du nytænkende, resultatorienteret og vedholdende, og du har stærke interpersonelle kompetencer.
  • Du besidder timing og gennemslagskraft
  • Du er god til at kommunikere mundtligt og skriftligt på såvel dansk som engelsk, har evnen og viljen til at lykkes, og du søger indflydelse.


Smart Infrastructure (SI)

Vi leverer produkter og løsninger til beskyttelse og styring af distributions- og transmissionsnet, koblingsanlæg og transformere, ladere til elektriske busser samt løsninger til batterilagring. Siemens omfattende produkt og løsningsportefølje til bygninger består af produkter og løsninger til styring af lys, varme og ventilation, der øger komforten og giver energibesparelser. Videoovervågning, adgangssikring, tyverisikring, branddetektering og -slukning giver sikkerhed og beskytter mennesker og værdier.

Siemens SI forbinder energisystemerne med bygninger og industrier, hvilket giver os mulighed for at leve og arbejde mere effektivt og bæredygtigt. Med fokus på energieffektivitet og bæredygtige løsninger, hjælper vi vores kunder med at skabe bedre indeklima og miljø og er med til at fremtidssikre vores samfund.

I dag er der mange, også dygtige og kapable alternativer, til Siemens ABA-løsninger, vi mener blot vi gør det lidt bedre og har nogle lidt bedre løsninger og produkter, så hvis du kunne tænke dig at blive mærkevaresælger inden for ABA er det dig vi skal høre fra.

Er du interesseret?

Vi ser frem til at modtage din ansøgning. Deadline er d. 21. marts 2021, men da vi indkalder løbende til samtaler, opfordrer vi til at søge hurtigst muligt.

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte salgschef Thomas Østergaard på tlf. 20 80 86 48

Har du spørgsmål til rekrutteringsprocessen kan du kontakte HR & Talent Acquisition Partner Stine Kruse på [email protected]

Organization: Smart Infrastructure

Company: Siemens Energy A/S

Experience Level: Experienced Professional

Job Type: Full-time


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Sælger", og befinder sig i kategorien "Kommunikation, marketing, salg".

Arbejdsstedet er beliggende i Vejle.

Jobbet er oprettet på vores service den 18.2.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Sælger
  • Vejle

Lignende jobs

  • Salgskonsulent søges til Semler Agro i det jyske

    Vi søger 2 Salgskonsulenter til Semler Agro i det jyske Kan du se dig selv arbejde som nytænkende salgskonsulent for en ambitiøs maskinforretning i rivende udvikling? Er du passioneret indenfor..
    • Sælger
    • Kolding
    Få mere info
  • Intern sælger El

    Trives du med en alsidig hverdag, hvor du samtidig kan være en del af et stærkt og dynamisk salgsteam som har den gode kundeoplevelse i fokus? Har du fagligheden i orden som elektriker eller elinst..
    • Sælger
    • Vejen
    Få mere info
  • Salgsmedhjælper (deltid)

    Har du interesse for biler, og kunne du tænke dig at stifte nærmere bekendtskab med bilbranchen? Brænder du for den gode kundeoplevelse og vil du udvikle dig i et dynamisk bilhus? Så er her en spæn..
    • Sælger
    • Esbjerg
    Få mere info
  • Sælger i Grindsted

    Er du struktureret, detaljeorienteret, og kan du håndtere mange bolde i luften? Så er du måske den nye salgskoordinator, vi søger til en dansk stiftet virksomhed nær Grindsted.Virksomheden har .
    • Sælger
    • Grindsted
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som sælgere i Vejle

Herunder ser du udviklingen i udbudte sælger i Vejle over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal sælgere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte sælgere i Vejle over tid

Dato Alle jobs som sælgere
15. september 2024 22
14. september 2024 22
13. september 2024 22
12. september 2024 21
11. september 2024 18
10. september 2024 18
9. september 2024 18
8. september 2024 18
7. september 2024 17
6. september 2024 20
5. september 2024 22
4. september 2024 22
3. september 2024 21
2. september 2024 22
1. september 2024 21
31. august 2024 24
30. august 2024 23
29. august 2024 25
28. august 2024 23
27. august 2024 25
26. august 2024 24
25. august 2024 20
24. august 2024 17
23. august 2024 24
22. august 2024 22
21. august 2024 22
20. august 2024 16
19. august 2024 16
18. august 2024 17
17. august 2024 17
16. august 2024 17