Rekrutteringsfirma

Sales Manager Nordics, Business Information & Collection

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Vejle

Kan du skabe resultater gennem en kombination af kort- og langsigtede salgsindsatser og derigennem udvide kundeporteføljen? Er du drevet af ambitiøse vækstplaner og motiveres du af en høj grad af indflydelse på dit eget jobindhold og dine egne muligheder? Evner du at kombinere en struktureret arbejdsindsats med de nødvendige resultater? Så er du den, vi søger.

På vegne af Coface søger TornbjergSchou en Sales Manager til salg af Business Information & Collection i Norden - en nyoprettet stilling, hvor du får en unik mulighed for at bidrage i et område med et markant vækstpotentiale. Der er tale om en stilling med snitflader til de øvrige salgsfunktioner, hvorfor det er vigtigt, du formår at inddrage dine kolleger, når det er nødvendigt – det være både i den undersøgende samt eksekverende fase.

Du vil i stillingen få stor mulighed for at præge din egen hverdag og udvikling.

Coface har i 70 år været ledende på verdensplan inden for kreditforsikring og har hjulpet virksomheder over hele verden med at få stabil og vedvarende vækst.

Koncernens 4.250 medarbejdere lokaliseret i 66 lande sikrer dagligt de salg, vores 50.000 kundevirksomheder foretager i hele verden.

Læs mere om Coface på www.coface.dk

Jobbeskrivelse:

Med reference til Head of EIC, Claims and Collection Nordics og med udgangspunkt fra kontoret i Vejle, bliver din opgave salg af services inden for Business Information, Inkasso og Inddrivelse til kunder. Du bliver kommercielt ansvarlig for forretningsområdet på tværs af de Nordiske lande – herunder at udbygge og vedligeholde kundeporteføljen.

Der er tale om en stilling, der stiller krav til din proaktivitet, ansvarlighed samt til din evne til at prioritere, kommunikere og eksekvere, og hvor det er essentielt, du har forståelse for hele virksomhedens værdikæde - dette skal afspejles i din tilgang både eksternt ved kunder og samarbejdspartnere såvel som internt i Coface.

Dine primære arbejdsopgaver bliver:
  • Ansvarlig for opnåelse af salgsbudget
  • Ansvarlig for udbygning af kundeporteføljen – herunder afdækning af markedet for potentiale for derefter selv at varetage de nødvendige salgsfremmende aktiviteter
  • Salg og mersalg til eksisterende kunder – herunder kontinuerligt at udfordre dem på nye vækstmuligheder
  • Agere som kommerciel sparringspartner for kunderne – herunder agere som bindeled mellem kunderne og egen backoffice i forbindelse med forespørgsler
  • Sikre at samarbejdspartnere er opdateret på produktinfo og systemløsninger – herunder løbende uddannelse
  • Løbende rapportering om performance, pipeline, vækstmuligheder og tendenser i markedet, inkl. BI.
  • Aktiv deltagelse i salgsrelaterede kampagner – herunder udstillinger og roadshows

Du skal årligt forvente omkring 30-40 rejsedage i jobbet.

Din baggrund:

Stillingen, som er en markering af det potentiale, Coface vurderer, markedet indeholder, kræver solid kommerciel forståelse samt erfaring med salg. Du skal være i stand til at arbejde selvstændigt med struktur og professionalisme, da din opgave er at sikre det nødvendige momentum gennem en langsigtet strategisk salgsindsats, iværksætterånd og operationelle daglige handlinger.

Din uddannelsesmæssige baggrund er ikke det vigtigste, men du har salgserfaring kombineret med en tilgang til og viden om finansiel Business Information.

Vi forventer derfor følgende:
  • Solid erfaring med salg i den finansielle sektor – erfaring med salg af øvrige services inden for inkasso, inddrivelse eller kreditforsikring er endvidere en klar fordel
  • Du har gerne erfaring med at arbejde på tværs af de Nordiske lande
  • Du kan begå dig på alle kundeniveauer – taktisk som operationelt
  • Du formår at opbygge og vedligeholde langsigtede kundeforhold
  • Du har erfaring med og trives i et fleksibelt job, hvor indsatser og resultater følges ad
  • Du er velformuleret og i stand til at formidle komplekse problemstillinger på en struktureret og letforståelig måde
  • Du taler og skriver dansk og engelsk på højt niveau – erfaring med Norsk, Svensk eller Finsk er endvidere en fordel men ikke et krav
  • Du er selvkørende, nysgerrig og har et højt drive

Coface tilbyder:

Du bliver en del af en solid international virksomhed med en dynamisk dansk organisation, hvor professionalisme og fleksibilitet er nøgleord i samtlige roller. Du tilbydes et job med attraktive løn- og ansættelsesvilkår, hvor du vil få stor mulighed for at præge din egen hverdag og fremtidige udvikling.

TornbjergSchou arbejder på at besætte jobbet hurtigst muligt, hvorfor der ingen ansøgningsfrist er. Har du spørgsmål til jobbet, er du velkommen til at kontakte Helene Tornbjerg eller
Frank Richard Schou på telefon +45 40 60 71 00.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Sælger", og befinder sig i kategorien "Kommunikation, marketing, salg".

Arbejdsstedet er beliggende i Vejle.

Jobbet er oprettet på vores service den 14.6.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Sælger
  • Vejle

Lignende jobs

  • Salgskonsulent søges til Semler Agro i det jyske

    Vi søger 2 Salgskonsulenter til Semler Agro i det jyske Kan du se dig selv arbejde som nytænkende salgskonsulent for en ambitiøs maskinforretning i rivende udvikling? Er du passioneret indenfor..
    • Sælger
    • Kolding
    Få mere info
  • Intern sælger El

    Trives du med en alsidig hverdag, hvor du samtidig kan være en del af et stærkt og dynamisk salgsteam som har den gode kundeoplevelse i fokus? Har du fagligheden i orden som elektriker eller elinst..
    • Sælger
    • Vejen
    Få mere info
  • Sælger i Grindsted

    Er du struktureret, detaljeorienteret, og kan du håndtere mange bolde i luften? Så er du måske den nye salgskoordinator, vi søger til en dansk stiftet virksomhed nær Grindsted.Virksomheden har .
    • Sælger
    • Grindsted
    Få mere info
  • Reservedelssælger med teknisk snilde og brancheerf...

    Har du solid erfaring fra autobranchen og styr på salg af reservedele? Kan du hurtigt sætte dig ind i nye opgaver og tage ansvar fra dag ét? Vi søger en nøglespiller, der kan styrke vores reservede..
    • Sælger
    • Vejle
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som sælgere i Vejle

Herunder ser du udviklingen i udbudte sælger i Vejle over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal sælgere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte sælgere i Vejle over tid

Dato Alle jobs som sælgere
18. september 2024 26
17. september 2024 27
16. september 2024 24
15. september 2024 22
14. september 2024 22
13. september 2024 22
12. september 2024 21
11. september 2024 18
10. september 2024 18
9. september 2024 18
8. september 2024 18
7. september 2024 17
6. september 2024 20
5. september 2024 22
4. september 2024 22
3. september 2024 21
2. september 2024 22
1. september 2024 21
31. august 2024 24
30. august 2024 23
29. august 2024 25
28. august 2024 23
27. august 2024 25
26. august 2024 24
25. august 2024 20
24. august 2024 17
23. august 2024 24
22. august 2024 22
21. august 2024 22
20. august 2024 16
19. august 2024 16