Rekrutteringsfirma

Salgschef

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Vejle

Har du mod på en udfordrende salgsledelsesopgave? Og har du værktøjerne til at skrue op for væksten i en stolt, hæderkronet sikringsvirksomhed, hvor flid, dygtighed og god opførsel tegner stregerne? Så kom med på en fantastisk rejse som salgschef hos Jansson Alarm.

Fremtidsorienteret sikringsvirksomhed


Jansson Alarm A/S er specialister i sikringsløsninger, der beskytter virksomheder med brand- og tyverialarmer, videoovervågning samt adgangskontrol – med konstant fokus på den teknologiske udvikling. Virksomheden har ambitiøse planer for fremtiden og til at indfri vækstpotentialet søges nu en stærk salgschef.

Som medlem af ledergruppen bliver din strategiske indflydelse stor, og du får rig mulighed for at udfolde dine glimrende salgsevner og skarpe forretningsforståelse. Med dit fokus på udvikling, optimering og krydssalg står du i spidsen for salgsafdelingen. Du kan se frem til følgende arbejdsopgaver og ansvarsområder:

  • Overordnet ledelse af salgsafdelingen inkl. personaleansvar
  • Salg til egne kunder i top-segmentet – både eksisterende og potentielle
  • Udarbejde og løbende optimere den strategiske go-to-market plan inkl. handlings- og implementeringsplan
  • Ansvarlig for at igangsætte winback-tiltag og mindske kundeafgang
  • Forretningsoptimering for hele den kommercielle del af forretningen inkl. marketing
  • Sparring med den øvrige ledergruppe samt løbende rapportering vedrørende salgsafdelingen inkl. økonomi

Med kunder i hele landet kan du forvente rejseaktivitet på omkring 15-20 overnatninger om året ved kunde- eller leverandørbesøg. Din faste base bliver på virksomhedens domicil i Vejle, og du refererer direkte til virksomhedens adm. direktør.

Opbygning og udvikling af salgsafdelingen


Hvis du elsker salg af hele dit hjerte og ved, hvordan man skaber en stærk vinderkultur med et solidt salgsfokus, så er det lige netop dig, vi er på udkig efter. Du er typen, der har tårnhøje ambitioner på både egne og organisationens vegne, og som kan begå sig på alle niveauer.

Du er nemlig en dygtig kommunikator, som kan tale med hvem som helst og hurtigt får skabt tætte relationer. Med dine stærke samarbejdsevner er du en diplomatisk leder, men du har også gennemslagskraft og er beslutningsdygtig, når opgaven kræver det. Du trives med at være på og nyder en hverdag med fuld fart på og en bred kontaktflade.

Derfor falder det dig helt naturligt at gå forrest for salgsafdelingen, hvilket du gør på en synlig og hands-on måde. Du er kendt for at være både igangsætter og afslutter med et højt drive. Din erfaring indenfor opbygning og udvikling af nye markeder, kunder og salgsmetoder deler du gerne ud af, og du er evig ambassadør for krydssalg.

Et stærkt og velkendt brand


Jansson Alarm A/S er en selvstændig forretningsenhed under Jansson Gruppen A/S, der også består af Jansson El A/S og Jansson Kommunikation A/S. Koncernen har mere end 100 års erfaring og beskæftiger 220 medarbejdere, hvoraf 43 medarbejdere er en del af Jansson Alarm A/S.

Du bliver en del af et organisationsmiljø, der bygger på værdierne flid, dygtighed og god opførsel. Gennem tætte kunderelationer og med stort kendskab til moderne teknologier løfter medarbejderne i flok, når kundernes forretning skal beskyttes og tryghedssikres. Læs mere om virksomheden på deres hjemmeside, Youtube, LinkedIn og Facebook.

Interesseret?


Er du interesseret i at vide mere om denne udfordring forud for din ansøgning, er du velkommen til at kontakte nedenstående konsulent. HumanTrust A/S arbejder målrettet med at gennemføre rekrutteringsprocessen til dette job hurtigst muligt. Vi arbejder derfor ikke med ansøgningsfrist.

Bemærk at jobannoncen løbende genindrykkes på diverse jobportaler. Dette er udelukkende udtryk for, at rekrutteringsprocessen ikke er afsluttet, og ikke at den er startet forfra.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Sælger", og befinder sig i kategorien "Kommunikation, marketing, salg".

Arbejdsstedet er beliggende i Vejle.

Jobbet er oprettet på vores service den 3.11.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Sælger
  • Vejle

Lignende jobs

  • Salgskonsulent søges til Semler Agro i det jyske

    Vi søger 2 Salgskonsulenter til Semler Agro i det jyske Kan du se dig selv arbejde som nytænkende salgskonsulent for en ambitiøs maskinforretning i rivende udvikling? Er du passioneret indenfor..
    • Sælger
    • Kolding
    Få mere info
  • Intern sælger El

    Trives du med en alsidig hverdag, hvor du samtidig kan være en del af et stærkt og dynamisk salgsteam som har den gode kundeoplevelse i fokus? Har du fagligheden i orden som elektriker eller elinst..
    • Sælger
    • Vejen
    Få mere info
  • Sælger i Grindsted

    Er du struktureret, detaljeorienteret, og kan du håndtere mange bolde i luften? Så er du måske den nye salgskoordinator, vi søger til en dansk stiftet virksomhed nær Grindsted.Virksomheden har .
    • Sælger
    • Grindsted
    Få mere info
  • Reservedelssælger med teknisk snilde og brancheerf...

    Har du solid erfaring fra autobranchen og styr på salg af reservedele? Kan du hurtigt sætte dig ind i nye opgaver og tage ansvar fra dag ét? Vi søger en nøglespiller, der kan styrke vores reservede..
    • Sælger
    • Vejle
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som sælgere i Vejle

Herunder ser du udviklingen i udbudte sælger i Vejle over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal sælgere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte sælgere i Vejle over tid

Dato Alle jobs som sælgere
18. september 2024 26
17. september 2024 27
16. september 2024 24
15. september 2024 22
14. september 2024 22
13. september 2024 22
12. september 2024 21
11. september 2024 18
10. september 2024 18
9. september 2024 18
8. september 2024 18
7. september 2024 17
6. september 2024 20
5. september 2024 22
4. september 2024 22
3. september 2024 21
2. september 2024 22
1. september 2024 21
31. august 2024 24
30. august 2024 23
29. august 2024 25
28. august 2024 23
27. august 2024 25
26. august 2024 24
25. august 2024 20
24. august 2024 17
23. august 2024 24
22. august 2024 22
21. august 2024 22
20. august 2024 16
19. august 2024 16