Rekrutteringsfirma

Sales Manager – OEM-salg

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Vestjylland

Er du passioneret omkring salg, og drømmer du om at præge din egen rolle i en dynamisk virksomhed i rivende udvikling? Er rådgivende projekt- og løsningssalg fra A-Z til OEM’s din kernekompetence, og har du før gjort det med succes? Er du stærk i den selvstændige kundevendte rolle, hvor du både tilbyder og specificerer løsninger i sparring med kunden eller outsourcet produktion/montage fra kunder? Har du erfaring fra underleverandørbranchen uden egentlige egne produktprogrammer, men mere forædling af kundespecifikke løsninger til OEM’s med afsæt i unikke tekniske og produktionskompetencer inden for segmenterne? Så er du den Sales Manager til OEM, vi søger til KP Components Group A/S med hovedsæde i Spjald i Vestjylland og med datterselskaber i Sverige og USA.

Videreudvikle eksisterende og nye OEM-kunder med afsæt i robuste kommercielle koncepter
Med reference til CSO får du en nøglerolle i den fortsatte kommercielle udvikling af såvel eksisterende som nye OEM-kunder med afsæt i kernekompetencer omkring højteknologisk CNC-bearbejdning og fixturering af hydrauliske komponenter og løsninger til industrien. I rollen arbejder du tæt sammen to erfarne kolleger i salgsorganisationen, som vil hjælpe dig godt på vej med sparring.
Du har fokus på de kundevendte og markedsrettede aktiviteter og er støttet af stærke kompetencer i internt salg og den tekniske organisation omkring tilbud, teknisk support og den løbende kundehåndtering. Du får et stort ansvar, hvor du kommer til at samarbejde med mange interessenter internt såvel som eksternt på alle niveauer. Afgørende for din succes er, at du er i stand til at identificere og selvstændigt påvirke rette købscentre gennem rådgivende teknisk projekt- og løsningssalg inden for virksomhedens kernekompetencer. Det er essentielt, at du forstår den værdikæde, du er en del af for at sikre, at I stiller rette hold undervejs i salgsprocessen og dermed kvalitet i den efterfølgende leverance. Centrale bidrag i rollen knytter sig til:

  • Professionelt tilgå og onboarde nye industrielle kunder som matcher kernekompetencerne
  • Udvikle og skabe vækst i omsætning hos eksisterende kundebase og vedligeholde gode relationer
  • Intern stakeholder management på tværs af centrale kompetencer
  • Proaktiv opfølgning og feedback til kunderne
  • Tilbud, prisforhandlinger og øvrige kommercielle kontraktforhold
  • Forstå marked og konkurrenter, prispunkter, koststrukturer etc.
  • Udvikle relevante produktprogrammer i tæt samarbejde med professionelle kunder
  • Samarbejde på tværs af funktioner, så du sikrer optimale kundeoplevelser

Knivskarp kommerciel vejviser, der brænder for det selvstændige OEM-løsningssalg
Du har en kommerciel baggrund og betegner dig selv som både ”hunter” og ”farmer” og mestrer de forskelligheder i kompetencer, der knytter sig hertil. Du er skarp på dine værditilbud som underleverandør. Indgangen til jobbet kan være flere, og du kan f.eks. komme fra teknisk salg til store kunder indenfor mobil hydraulik, bilindustrien, luftfartsindustrien, energisektoren eller lignende. Du har således erfaring med teknisk løsningsalg til OEM-producenter og har erfaring med længerevarende salgsprocesser, hvor du motiveres af alle salgets faser og de løbende succeser, når en salgsproces skrider succesfuldt fremad. Du kender derfor også værdien af stærke supply chain koncepter, hvor kvalitet, leveringspræcision, produktrentabilitet etc. er naturlige begreber. Gennem synlighed evner du at involvere dig tværorganisatorisk og derigennem sikre ejerskab på tværs af funktioner, så dine salgskoncepter er robuste i din kundedialog. Med afsæt i din erfaring kender du vigtigheden af på troværdig vis at kunne rådgive og sparre med dine kunder. Det kræver et vist niveau af teknisk interesse og indsigt i de løsninger, du sælger. Du er en stærk kommunikator med en klar og effektiv formidling af værdi for kunden og ligeledes skarp på forventningsafstemning med såvel kunden som den interne værdikæde omkring leverancen. Du kommunikerer naturligt på skrift og i tale på såvel dansk som engelsk. Nogle rejsedage må forventes i niveauet 30-40 dage årligt.

Vi tilbyder
Du bliver en del af en støttende og samarbejdsorienteret virksomhedskultur. Vi tror på, at de bedste resultater kommer fra passion og engagement. Her får du friheden til at påvirke og præge din egen rolle. Din erfaring og idéer vil blive værdsat og hjælpe med at forme virksomhedens fremtid.
Vi tror på, at et stærkt team er nøglen til succes. Du vil arbejde side om side med erfarne og dedikerede kolleger, der deler deres viden og støtter din vækst. Du kommer til at få ansvar for spændende projekter med nogle af branchens største og mest anerkendte OEM-kunder. Vi giver dig muligheden for at skabe langvarige forbindelser og levere løsninger, der gør en forskel med afsæt i kontinuerlig træning og udvikling.

Send dit cv
Rekrutteringsprocessen varetages af konsulentvirksomheden People Executive, og har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Consultant Mathilde Knudsen på tlf. +45 3071 2320. Send dit cv via linket her på siden. Vi behandler ansøgninger løbende, og alle henvendelser behandles fortroligt.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Sælger", og befinder sig i kategorien "Kommunikation, marketing, salg".

Arbejdsstedet er beliggende i Vestjylland

Jobbet er oprettet på vores service den 20.12.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Sælger
  • Vestjylland

Lignende jobs

  • Global Key Account Manager

    Are you an experienced Key Account Manager with international project sales experience? Do you want to join a growing international company and become a part of a dynamic environment with passionat..
    • Sælger
    • Engesvang
    Få mere info
  • Sales Manager

    Er du en proaktiv Sales Manager med et indgående kendskab til modebranchen og eget kundenetværk? Brænder du for mode og godt købmandskab? Så er det måske dig, vi leder efter! Denasia er en solid .
    • Sælger
    • Aulum
    Få mere info
  • Internal Sales Manager - metal

    KYOCERA UNIMERCO producerer og sælger skærende værktøjer, måleværktøjer og værktøjer til bl.a. metal-, træ og vindindustrien. Kvalitetsprodukter og rådgivning optimerer kundernes produktion og redu..
    • Sælger
    • Sunds
    Få mere info
  • Export Sales & Business Development Manager, DACH

    Export Sales & Business Development Manager, DACH✔️ Har du erfaring med eksportsalg til DACH-landene?✔️ Kan du sælge til forhandlere i industrien?✔️ Er du en stærk relationsskaber med..
    • Sælger
    • Holstebro
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som sælgere i Vestjylland

Herunder ser du udviklingen i udbudte sælger i Vestjylland over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal sælgere i Vestjylland.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte sælgere i Vestjylland over tid

Dato Alle jobs som sælgere
1. oktober 2024 55
30. september 2024 54
29. september 2024 61
28. september 2024 60
27. september 2024 63
26. september 2024 60
25. september 2024 61
24. september 2024 60
23. september 2024 57
22. september 2024 58
21. september 2024 58
20. september 2024 59
19. september 2024 58
18. september 2024 57
17. september 2024 55
16. september 2024 55
15. september 2024 55
14. september 2024 56
13. september 2024 55
12. september 2024 58
11. september 2024 57
10. september 2024 55
9. september 2024 56
8. september 2024 57
7. september 2024 57
6. september 2024 58
5. september 2024 60
4. september 2024 63
3. september 2024 61
2. september 2024 59
1. september 2024 58