Salgskonsulent til international vækstrejse

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Viby J

Skal du være med på den fedeste internationale vækstrejse, og motiveres du af at være med til at åbne internationale markeder? Motiveres du af det gode relationsskabende salg og kan du holde dit fokus på den gode fortælling om produktet og kundens rejse, så kan du nu blive en del af Inspectly.  

Selve jobbet
Du vil som salgskonsulent sammen med din kollega være ansvarlig for at drive salget til nye og eksisterende kunder. Dit primære fokus vil være at drive salget gennem den gode fortælling om hvordan Inspectly kan understøtte kunden i deres arbejde med kvalitet.  

Inspectly er et SaaS produkt, som understøtter virksomheder i bygge- og anlægsbranchen i at arbejde med kvalitet og kvalitetssikring af deres udførte arbejde.  

Du skal sælge Inspectly både via online præsentationer og fysiske møder, og skal selv lykkes med at booke dine egne salgspræsentationer og gennemføre disse. Du vil have stor fokus på arbejdet med opsalg til vores over 700 eksisterende kunder, hvor der ligger et uforløst potentiale.  

 Salget af Inspectly sker på mange forskellige niveauer, og du vil derfor opleve, at du i dine salgsdialoger kan snakke med både C-level, Projektledere, kontorfolk og fagfolk. Du skal derfor kunne balancere dine salgsdialoger og udnytte din erfaring til at få salget i hus, uanset hvilken profil du er i dialog med.  

 Ud over det danske marked, som er vores fundament, så har vi åbnet op for at kigge internationalt. Du vil derfor få en stor rolle i at lykkes med at sælge Inspectly ind til internationale kunder.  

Din profil
For at blive en succesfuld og værdiskabende salgskonsulent hos Inspectly er det afgørende, at du forstår vores kunders forretning og på baggrund heraf bringer de relevante funktioner i spil.  
Det er derfor afgørende, at du er lyttende og nysgerrig på at forstå kundens arbejdsprocesser, og bliver motiveret af at udfordre en branche, som ikke altid har et anerkendt behov. Dit fokus i kommunikationen er derfor på kvalitet frem for kvantitet.  

Mere konkret forventer vi af dig, at: 

  • du kommer med god erfaring fra salg af et SaaS produkt på et B2B marked. 
  • du har bevist dig selv som sælger og kan fremvise gode resultater fra lignende stillinger. 
  • du er nysgerrig på hvordan du kan tilføre endnu mere værdi i dit salg. 
  • du har erfaring med beslutningsprocesser i større virksomheder, og du ved hvordan du udnytter dette til din fordel.  
  • du bliver motiveret af, at der skal arbejdes for at få det rigtige salg i hus og er bevidst omkring, at et salg ikke kun er et salg af produktet.  
  • du er selvstændig og tænker proaktivt i dit arbejde.  
  • du ved at samarbejdet er målet til succes.  
  • det er naturligt for dig at tale og skrive engelsk på højt niveau. Har du kendskab til andre nordiske sprog, er det kun en fordel.  

Vi tilbyder dig
De allerbedste rammer, der gør, at du kan udvikle dig professionelt og personligt og med god work-life balance. Du vil få et solidt indblik i bygge- og anlægsbranchen og vil kunne sparre med vores mange dygtige kollegaer, også på tværs af huset. 
Som arbejdsplads går vi meget op i at alle går glade på arbejde. Derfor er åbenhed, humor og sparring iblandt kolleger en vigtig del af hverdagen. 
Vi har et fantastisk sammenhold og en social hverdag, med mange grin og med lysten til en fokuseret indsats. Vi tilbyder dig en sund hverdag for krop og sjæl, med frugtordning, frokostordning samt løbeklub. Herudover latter med kollegaerne over et spil bordtennis, bordfodbold, dart eller en omgang arkadespil. 

Om Inspectly  
Inspectly er en softwarevirksomhed, som udvikler og sælger en softwareplatform henvendt til bygge- og anlægsbranchen. Vores mission er at understøtte vores kunder i deres arbejde med kvalitet. Vi ønsker at være vores kunders virtuelle kvalitetschef og derigennem sikre værdifuld viden på baggrund af den dataindsamling der løbende sker på byggeprojekterne. Vi understøtter registrering af dokumentation, kommunikation, dokumenthåndtering mellem virksomhedens ansatte på både kontor og byggeplads. 

Inspectly ApS er beliggende i Viby, til juni 2022 flytter vi til vores egen nye bygning i Lystrup nord for Aarhus og er pt. 27 glade medarbejdere. 

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Sælger", og befinder sig i kategorien "Kommunikation, marketing, salg".

Arbejdsstedet er beliggende i Viby J.

Jobbet er oprettet på vores service den 16.4.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Sælger
  • Viby J
  • Fredag den 13. maj 2022

Lignende jobs

  • Salgsansvarlig, EMEA - Mobaro

    Fri kontakt
    Hvis du kan sælge softwareløsninger, motiveres af at opsøge nye kunder og samtidig har erfaring med at udvikle eksisterende portefølje, så kan du være den rette kommercielle profil til denne stilling. I en nyoprettet stilling søger vi en dedikeret kommerciel profil som Salgsansvarlig, EMEA.
    • Sælger
    • Århus
    Få mere info
  • Sales Consultant i Aalborg [xxxxx]

    Drevet af at skabe særlige kundeoplevelser, inspirerende omgivelser samt at yde verdens bedste service, leder vi nu efter en Sales Consultant til vores smukke konceptbutik i Aalborg. Om jobbet..
    • Sælger
    • Århus
    Få mere info
  • Bliv fagligt ansvarlig for E-mobilitet i vores Sal...

    Har du interesse for E-mobilitet? Falder det dig naturligt at søge ny viden og dele den med andre? Kan du se dig selv i en selvstændig rolle med snitflader i hele organisationen? Hos OK søger vi li..
    • Sælger
    • Viby J
    Få mere info
  • Sælger i Århus C

    Er du passioneret omkring salg og trives i et resultatorienteret miljø, hvor du kan gøre en forskel for patienter?Hvis du motiveres af en dynamisk arbejdsdag fyldt med udfordringer og muligheden .
    • Sælger
    • Århus C
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som sælgere i Viby J

Herunder ser du udviklingen i udbudte sælger i Viby J over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal sælgere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte sælgere i Viby J over tid

Dato Alle jobs som sælgere
7. september 2024 13
6. september 2024 13
5. september 2024 13
4. september 2024 13
3. september 2024 12
2. september 2024 12
1. september 2024 10
31. august 2024 10
30. august 2024 9
29. august 2024 9
28. august 2024 9
27. august 2024 9
26. august 2024 9
25. august 2024 9
24. august 2024 9
23. august 2024 9
22. august 2024 9
21. august 2024 9
20. august 2024 9
19. august 2024 9
18. august 2024 9
17. august 2024 10
16. august 2024 10
15. august 2024 9
14. august 2024 8
13. august 2024 8
12. august 2024 8
11. august 2024 7
10. august 2024 9
9. august 2024 8
8. august 2024 8