Rekrutteringsfirma

Salgs- og supportkonsulent hos MIRIT GLAS A/S

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Vojens

Vil du gerne indgå i et dagligt arbejde med at servicere, supportere og rådgive mange kunder og har du flair for det tekniske? Har du øje for detaljen, er du en problemløser, der kaster dig ud i opgaverne for kunderne, og som på både praktisk og æstetisk vis, forstår at løse disse og samtidig sikre glade kunder hele vejen, så er dette måske det rette job for dig!

MIRIT GLAS A/S

Mirit Glas A/S er en familieejet virksomhed, der i dag drives og ledes af 3 generation i familien. Virksomheden har 16 ansatte og er i en spændende vækst, der på sigt kan åbne ud mod nye markeder. Mirit Glas A/S har også ét af Danmarks mest velassorterede råvarelagre, til glæde og gavn for mange typer af brancher og kunder, der har givet dem positionen, som erhvervslivets foretrukne glasproducent inden for glas til industrien. Det handler i høj grad om individuelle løsninger indenfor mange forskellige brancher og lige så mange virksomheder. Det kan være glasløsninger til medico og forskning, marine og offshore, belysning og design, maskinindustrien m.fl. Mirit A/S er leverandør af alle typer glas, der skal kunne noget mere. Eksempelvis modstå slag og tryk, varme, ridser og kemikalier mm. Virksomheden er aktive på det Skandinaviske marked i dag, og rådgiver kunden fra Danmark, Norge, Sverige, Island, Grønland og Finland.

Dine arbejdsopgaver:

- Kundehenvendelser på mail og telefon
- Behovsafdækning – anvendelse og tekniske specifikationer (der kan være MANGE detaljer og specifikationer der skal afklares)
- Eventuelt dialog med produktionen – ift. at afdække: kan vi det som kunden efterspørger og hvordan (der kan være MANGE detaljer og specifikationer der skal afklares)
- Tilbudsberegning – prisberegning HVER gang, da alle produkter er unikke. På baggrund af glasstørrelse, glastype, bearbejdning, anvendelse mv.
- Tilbudstastning i ERP-system – meget manuelt, igen fordi alle produkter er unikke og skal beskrives på tilbuddet.
- Ordrehåndtering – igangsætning af ordre, print til produktionen, bekræftelse til kunden
- Løbende kontakt med produktionen vedr. tilbud der arbejdes på, igangværende ordre, udfordringer eller spørgsmål som opstår undervejs og skal afklares (enten internt eller med kunden). Tilbuds-/ordreopfølgning ud fra individuelle lister i ERP-systemet
- Kontakt til samt indkøb hos underleverandører rundt i hele verden – vedr. specielle glastyper eller produkter, som vi ikke selv kan producere.
- Står for hele processen fra afklaring af specifikationer, bestilling og opfølgning til levering. Fakturagodkendelser fra underleverandører
- Der er meget ”detektivarbejde”, hvor vi søger i ERP-systemet, undersøger tidligere sager på produkter, der minder om den nye forespørgsel for at finde inspiration til prisberegning, tilbudsopsætning mv.

Din profil:

- Du elsker at tillære dig ny viden og har også nemt ved det , herunder også teknisk viden
- Du drives klart af at løse opgaver for kunder og er ikke bange for at være en reel problemløser
- Du er dedikeret for opgaver, kunder og din virksomhed
- Du byder ind med en positiv og optimistisk tilgang til kunder og kollegaer
- Går gerne forrest som den gode kulturbærer
- Du mestre dansk og engelsk i skrift og tale - kunne forstå norsk & svensk, kan du tale ét af de nordiske sprog er det dejligt, men ikke et krav
- Du kan regne og har generelt en god tal forståelse
- Følger ting til dørs er vigtigt for dig
- Ej bange for at snakke med udenlandske kunder/leverandører
- Gode kommunikationsevner og forstår også at lytte
- Du kan arbejde selvstændigt - men er samtidig en god holdspiller, der fungerer godt med at hjælpe og sparrer med sine kolleger
- Du kender egne begrænsninger, er ikke bange for at spørger om hjælp/undersøger fremfor at tage chancer
- Du er den gode og trygge relations skabende sælger/supporter, som i samarbejde med kunden finder de rette løsninger til kundens behov, og sætter en ære i, at de vender tilbage igen og igen. (du er IKKE den stereotype sælger, der prakker folk ting på.)
- Du er detektiven, der kaste sig ud i tingene, undersøge i systemet og lave oplæg til tilbud og prisberegninger (selvom der vil være ting der skal rettes i starten). Prøv, lav fejl, det er ok. Så længe man prøver.
- Kan lide at gå i detaljer (uden at hænge fast i disse) og kan samtidig holde det større overblik

Hvad tilbyder vi:

At du blive en del af en 100% danskejet virksomhed, der blev etableret i 1952, som har kontor i Købehavn (Herlev) og produktion i Sønderjylland (Vojens), hvoraf denne stilling er i Vojens.

En virksomhed, der går op i gode værdier også overfor kunderne, her er de værdier vi gerne vil lever op til:

- Vi holder hvad vi lover
- Vi leverer den aftalte løsning
- Vi leverer til den aftalte pris
- Vi leverer til den aftalte tid
- Vores slogan er "vi ser en løsning - fordi vi forstå vores kunder"

Du vil indgå i et dedikeret team, der arbejder for- og med hinanden, hvor du vil få gode kollegaer som gerne vil sparre. Der vil blive lagt op til selvstændighed og ansvarlighed, hvilket også giver dig mulighed for at sætte præg på arbejdsopgaverne i forhold til din erfaring og kompetencer. Du kommer tæt på vores produktion, herunder gennem en læringstur nogle gange om året, som vil give nærhed til alt det vi arbejder med. Arbejdet byder på masser af læring og kunder primært fra Norden.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Sælger", og befinder sig i kategorien "Kommunikation, marketing, salg".

Arbejdsstedet er beliggende i Vojens.

Jobbet er oprettet på vores service den 19.1.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Sælger
  • Vojens

Lignende jobs

  • Sælger i Esbjerg

    Sælger søges til organisation/virksomhed i 6700 Esbjerg
    • Sælger
    • Esbjerg
    Få mere info
  • Sælger i Sydjylland

    Har du udviklingspotentiale og vil du gøre karriere inden for miljø og energi?Med reference til direktøren og med udgangspunkt fra egen bopæl i Sønderjylland, skal du være med til at udvikle og..
    • Sælger
    • Sydjylland
    Få mere info
  • Sælger i Kolding

    STENHØJ HYDRAULIK A/S er en global vækstvirksomhed, og brænder for at skabe værdi gennem kundetilpassede og tekniske løsninger, der bidrager til den grønne omstilling og bæredygtige fremtid. Si..
    • Sælger
    • Kolding
    Få mere info
  • Sælger i Kolding

    STENHØJ HYDRAULIK A/S er en global vækstvirksomhed, og brænder for at skabe værdi gennem kundetilpassede og tekniske løsninger, der bidrager til den grønne omstilling og bæredygtige fremtid. Si..
    • Sælger
    • Kolding
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som sælgere i Vojens

Herunder ser du udviklingen i udbudte sælger i Vojens over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal sælgere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte sælgere i Vojens over tid

Dato Alle jobs som sælgere
30. juni 2024 4
29. juni 2024 4
28. juni 2024 4
27. juni 2024 4
26. juni 2024 4
25. juni 2024 4
24. juni 2024 4
23. juni 2024 4
22. juni 2024 4
21. juni 2024 4
20. juni 2024 4
19. juni 2024 4
18. juni 2024 4
17. juni 2024 5
16. juni 2024 5
15. juni 2024 4
14. juni 2024 4
13. juni 2024 4
12. juni 2024 4
11. juni 2024 4
10. juni 2024 4
9. juni 2024 4
8. juni 2024 4
7. juni 2024 3
6. juni 2024 4
5. juni 2024 4
4. juni 2024 4
3. juni 2024 5
2. juni 2024 5
1. juni 2024 5
31. maj 2024 5