Rekrutteringsfirma

Salgschef til dansk designvirksomhed

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Holstebro

Godt håndværk skal værdsættes. Er du Salgschefen, der kan stå i spidsen for stærke designs som Kubus stagen og ”Den trætte mand”- lænestolen, så endnu flere mennesker kan nyde disse skønne danske designs?


Om jobbet
Som Salgschef bliver det dit ansvar at øge salget gennem stærke kunderelationer og udviklende personaleledelse. Du overtager en stærk position på accessoriesmarkedet og et stort potentiale på et spirende møbelmarked. Det bliver din opgave at skabe langvarige kunderelationer baseret på gensidig tillid, troværdighed og ansvarsfuld salgsledelse. Du kommer både til at arbejde strategisk med salgsudvikling, afdelingsledelse, budget og kompetencer, men får også del i det direkte salg. Du varetager således selv salget til kæderne, herunder er du ansvarlig for årsforhandlinger, kampagner og øvrige salgsfremmende tiltag.

Du skal lede et stærkt salgsteam, der i øjeblikket er ved at blive samlet i Holstebro. Der er derfor en unik mulighed for at komme med på rejsen på et tidspunkt, hvor der blæser nye vinde, og hvor du med din erfaring, som leder, kan få mulighed for at vise, hvordan du også kan drive salg gennem andre. by Lassen afsætter sine produkter ud fra en multichannel strategi, hvor der både afsættes varer gennem butikker, kæder, via agenter, via distributører og gennem ecommerce. Du afstikker retning og rammer, samt sikrer dig at aktiviteterne koordineres og eksekveres i alle led. Dine primære markeder er udover det danske hjemmemarked Norge, Sverige, Finland og Tyskland.

Om dig
Du har erfaring med salg til møbelkæder, livsstilsbutikker o.l., og har du erfaring med high-end møbelbrands, er det en klar fordel. Måske har du været KAM ansvarlig, og du har erfaring med personaleledelse. Det vigtigste er, at din salgsprofil er relationsbaseret, hvor du vægter tillid, troværdighed og ansvar højt. Dine kunder er glade for samarbejdet med dig, selvom du er en stærk forhandler, og du har derfor vist, at du kan skabe stabile og langvarige kunderelationer.

Personaleledelsesmæssigt er du en ambitiøs, positiv, samlende og udviklende leder, der værdsætter samarbejde og fælles succes. Du er god til at læse dine kolleger og inddrager dem i dit arbejde. Dine medarbejdere har solid erfaring på accessoriesområdet, og det bliver derfor dit ansvar, gennem din egen brancheerfaring, at videreudvikle teamets viden på møbelområdet. Du forstår at skabe et udviklende og positivt miljø, hvor faglighed, målrettethed og socialt tilhør går op i en højere helhed.

Du skal kunne tage by Lassens DNA helt ind i sjælen, og derfor skal du interessere dig for design og motiveres af at arbejde med et stærkt design brand af høj kvalitet. Du ved, at din indsats og omhyggelighed er afgørende for kundernes positive opfattelse af by Lassen og by Lassens produkter. Som leder er du naturligt den person, der tager teten og sikrer et godt overblik, så teamet når i mål. Du er godt kommunikerende på dansk og engelsk både skriftligt og mundtligt, kan du også tysk er det en fordel. Erfaring med Navision og eventuelt N-Sales vil være en fordel. Du refererer vil virksomhedens CEO.

Virksomheden tilbyder
Et ansvarsfuldt job i en dynamisk og innovativ virksomhed med et stort engagement og kompetente kolleger der, som du selv, er teamplayers med en positiv tilgang. Der tilbydes endvidere gode forhold og muligheder for personlig udvikling.

by Lassen er en danskejet designvirksomhed, der bygger på arven fra arkitektbrødrene Mogens Lassen og Flemming Lassen. Et af de bedst kendte designs er Kubus stagen, som blev færdigudviklet i 1962. Siden er mange flere kommet til såsom Kubus Bowl, Kubus Flowerpot og mange andre flotte danske designs. "Made in Denmark with pride and precision” repræsenterer de værdier by Lassen er bygget på. Se mere på: www.bylassen.com



Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Salgschef", og befinder sig i kategorien "Ledelse og personale".

Arbejdsstedet er beliggende i Holstebro.

Jobbet er oprettet på vores service den 1.5.2020, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Salgschef
  • Holstebro

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som salgschef i Holstebro

Herunder ser du udviklingen i udbudte salgschef i Holstebro over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal salgschef.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte salgschef i Holstebro over tid

Dato Alle jobs som salgschef
23. august 2024 1
22. august 2024 1
21. august 2024 1
20. august 2024 1